🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 19 009
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Нези, радвам се, че сте пристигнали. Хубав престой на Чачовска земя!
Хриси, така е! Вече го изгледах с превод, ами много хубава серия...имаше от всичко в нея, без натрапване. Нищо не ме подразни, всичко си беше на място. За миг не ми беше скучно, дори Афра не ме издразни.
А за Чийдем, какво да кажа....положението е извън всякакви нормални граници, да не кажа страшно! И сеега това съюзяване с Кадир съвсем ще удари дъното!
Разказа на бабето беше трогателен и поучителен за тях....хареса ми!
Сладки ми бяха Ърмак с Мюсюлм, хвърляха си сладки реплики.
Професора...пълен непукист! Около него стрелят, а той си чете. Само като му се изпречи някой на пътя, вади пищова ей така между другото и стреля.
Гюрдал, както винаги във вихъра си....много ме разсмива тоя човек!
После пак ще пиша да не ставам досадна с дълъг пост.

# 706
О, и аз съм така Хриси. Докато гледам и си викам това да споделя, онова и в края на серията, особено като снощната остава ми запечатана само последната сцена и най-впечетляващите сцени.

За целувката, той целуна душата й!
Думите бяха излишни тука, целувката сля две души в едно. Много ми хареса.

# 707
Охххх най-накрая приключих с Приливите,скоро друг няма да започна,много безсънни нощи.Хареса ми сериала,ама на моменти чак се измаряш от случващото се,един ден мира нямат.Израстването на Яман много ми хареса,от комплексиран и гневен се промени,сложи ясни приоритети и ги последва,не се отказа.Имаше момент ,в който Мира сериозно ме разочарова ,разочарова ме слабостта и ,а и аз винаги съм мразила да ми отнемат правото на избор и някой да решава вместо мен,както тя го направи.Взе решение "за доброто на Яман" да си тръгне,радвам се,че все пак влезе бързо в релси.Седеф се оказа много приятна изненада- много готина мацка,тя и Селим са ми любимците.Сега се връщам да ви чета ,че имам да наваксвам с Ешреф.Не съм ви чела от 27-ма страница. ♥

# 708
Жаки, съгласна съм. От всичко си имаше в серията.

За любопитството на Афра хем ми ставаше неудобно, хем пък и аз искам да разбера тези неща. Даже малко пита. Laughing Тя явно има някакъв интерес към Професора, понеже пита къде е.

Някоя дама беше казала, че се връщат след престрелка като след работа. Много се смях. Гюрдал с хорцето и оркестъра, професора с книжката... Уникални образи!

За Кадир исках да кажа, че наистина обича Якуб баба и мнението му е важно. Когато пистолетите се насочиха срещу него, едва се събра в кожата си. Толкова безпомощен, в безисходица. Разбра, че нищо не му остава, освен смрът. Не знам кое сложи последния пирон в ковчега му - това, че Ешреф го надви и физически, без оръжия, или това че Якуб баба го помоли да организира официалното представяне на Ешреф като глава на Сираците. Наказанието, което Ешреф му отреди също е идеално заслужено, да живее с вината си, докато Якуб баба е жив, да го гледа в очите и да го лъже. Сигурна съм, че в главата си само чува стрелките на часовника да тиктакат, докато отброяват оставащите му дни. Съюза с Чийдем ще обърка работата, ама не мисля, че двамата ще постигнат кой знае какво. Толкова са заслепени.

Чийдем как пробва първо дали Ешреф ще замине с нея и после изкара голяма улика за Нисан. Напълно луда. Нормално да се съберат с Кадир, и двамата са толкова притиснати до стената, че нямат правилен ход.

За Нисан и Ешреф ще пиша по-късно.

Ели, след този финал, няма как. Всичко забравих. Grinning

# 709
Дами, аз сутринта почнах да гледам вашия превод, за пръв път успях да стартирам нещо. Ама 10 мин и заби. Повече не стартира.
Сега гледам, че и Нерон е качил епизода.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html?m=1

# 710
Нези

Любовта на Чиидем ако може да се нарече така много ми напомня на любовта на Оркун към Мира.Няма общо с любов,а с обсесия.Същата лудост.
Момичета безкрайно благодаря за всичко,което сте донесли в темата,имам да наваксвам с гледането:sparkling_heart:

# 711
Гери, в плейтюб нямах никакъв проблем.

# 712
Гери, в плейтюб нямах никакъв проблем.
Аз за пръв път успях да я стартирам през телефона. Е, при всяко първо докосване на екрана ми се отваря рекламно страница, но този път успях поне да го стартирам. 10 мин и това беше, черен екран. Аз със сайта на нерон до момента никога не съм имала проблем. Нямам търпение да си тръгна към нас и да гледам в метрото. Ама аз съм така с всяка серия. Без превод не я разбирам правилно.

# 713
В плейтюб доста епизоди съм изгледала на път от телефона, не са ми излизали непрекъснато реклами, но може би зависи от устройството. На 3-4 кликвания по екрана ми излизат нови прозорци мисля.

# 714
Бофче , браво на теб! Този сериал наистина се гледа с безсънни нощи. И ние май всички така сме го гледали. Само май Нани го е гледала онлайн. Точно и на мен ми напомня за "уж" любовта на Оркун към Мира. Казвам "уж", защото това не е любов...
И добре завърнала се към Ешреф бей!
Хриси, аз го казах това, че все едно се прибират от работа, точно така ми изглеждаха, щастливи и доволни, че работния ден е приключил. То, не че това не им работа де...
Гери, аз не съм имала проблеми с тоя сайт, ама аз гледам от компютъра, явно има разлика! Понеже тия много по-рано го пускат и все от тях го гледам. Нямам търпение да чакам Нерон

# 715
На мен пък тримата ми прибичаха на палави деца, направили някаква магария, които се прибират след игра. Но и прибиране от работа е добра идея

# 716
Ешреф Руя се превърна в най-обсъжданата поредица в сряда през целия ден, с 50 600 споделяния в социалните медии.

Сряда, 4 юни Somera Rating

# 717
Сценаристите все пак са решили да гаджосат Мюслюм и Ърмак в някакъв момент, може би в сезон две. В разговорът Мюслюм мисля, че разбра, че е влюбен в нея, то и тя се усети сякаш.

# 718
Връщам се от работа

# 719
Всички сцени с Ешреф и Нисан бяха страхотни. ❤

Още в началото в колата, когато Ешреф се шегуваше, че Нусрет е умрял от слънчев удар, с Афра на задната седалка бяха точно като семейство. Много свободни им станаха разговорите, времето заедно си каза думата. 😅

Това с Чийдем и вазата ми беше като на филм, чудесен тайминг, сестрите се измъкнаха на косъм. Стана ми смешно как им бърка из хладилника и им яде от лозовите сармички за назидание.

Моментът, в който Нисан слагаше чиниите на масата и Ешреф я наблюдаваше, както и самата вечеря донесоха много топлота. Всеки на масата е без семейство, сам, а си станаха едно цяло всички.

Много тъжно ми стана за Нисан. Цял епизод подготвяше Ешреф, че ще си замине, нейният часовник също тиктакаше и отброяваше времето му с него. Най-вече когато се разплака неутешимо като призна на глас, че е влюбена. Толкова неща и се случиха и сякаш за момент искаше и тя да си го излее и да плаче с глас.

След като Чийдем показа снимката, за мен Нисан се опита да изгони Ешреф от тях, от една страна, понеже се обиди от това, че не и вярва и би си помислил, че тя ще го предаде. От друга, че все пак той не знае за нея и Чийдем и че е работила за полицията. И не е сигурна дали отношенията им ще превъзмогнат това.

Погледът на Ешреф, когато Нисан му каза, че го обича. Толкова се стресна, със сигурност чува тези думи за пръв от жена, която обича. Не знаеше как да реагира, затова и първоначално си тръгна. След глътла чист въздух, с нахлуването през вратата сякаш каза майната и на Руя. Де да знаеше, че са една и съща жена.

Не мисля, че този кадър е случаен, точно тук чу "Обичам те" от Нисан и снимките от детсвтото им се виждат. Толкова е близо до истината.

Общи условия

Активация на акаунт