Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 39 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • обл. Шумен
Sliver  пръснах се с Магнолията - на ръката и на ръкава. След 2 часа пихме кафе с майка. Размятквах ръце на 30-40 см от нея 😆😆😆 и я попитах - нищо не усеща, дори помирисвайки китката ми. На дрехата се усеща аромата, ако подушиш. За шлейф и дума не може да става. 😝

# 16
  • Sofia
Аз го имам в изпълнение на Martin Lion. Хубав е, траен (поне на моята кожа. Имам и оригинала и бих казала, че доста добре са го направили.
П.С. Относно парфюма на Caline. Още си го усещам. Което ме радва де, защото във форума четох, че и Лирата на Мартинез не е трайна а при мен и тя се държи стабилно. Онзи ден си се разнасях като козунак на работа и дразних колегите 🤣
Аз пък много си обичам Lira, но на Заг. ММ, като съм с нея все ми казва, че ухая на бисквитки... 🤣😂, на козунак ще е прекалено 🤣😂.
Като че ли съм забелязала, че повече жени харесват такива аромати, мъжете се впечатляват от друг тип.
Nell999 благодаря за новата тема 🌹

Sansola, права си, че мъжете харесват други аромати, докато ние жените си падаме повече по сладникави и гурмета.
Аз вчера бях с Eclaire и мъжът ми каза, че в цялата кола мирише на торта. Попитах го неприятно ли е, той отговори, че не е неприятно, вкусно е, но е много силно. Expressionless Но пък колежки ми направиха комплимент, че парфюмът ми е уникален.
Днес съм с Liam и умирам от блаженство цял ден с тези смокини. InnocentInnocentInnocent

По между другото изпуснахте Eclaire в Zivada, но имате втори шанс. Побързайте, на тази цена е уау...!
https://ehype.bg/product/lattafa-eclaire-edp-100-ml

В този сайт намерих парфюми на страхотни цени.

# 17
Здравейте и благодаря за новата тема Flowers Hibiscus  Интересуват ме два аромата на тази марка - Al Wataniah, но не мога да намеря никъде отзиви  за тях. Al Wataniah Selena - един от многото клонинги на Делина, като пирамидата му е по-различна от подобни, които имам :

⤿ личи, ревен, бергамот, индийско орехче

⤿ турска роза, божур, мускус, петалия, ванилия

⤿ кашмеран, кедър, тамян, хаитски ветивер

И този: Al Wataniah Roohi. Интересуват ме как са като трайност, дали стоят близо до кожата?

# 18
Само минавам да кажа, че някои неща  на Дивайн са за по 10 евро. Но безплатната доставка вече е за по-висока сума, не знам колко, аз не в достигнах.

# 19
  • BG-DE
Аз снощи пуснах поръчка към тях на Fleur narcotic и изобщо не видях да пише за безплатна доставка, преди май пишеше 49€ но не съм сигурна, защото повече от два парфюма накуп от тях никога не съм поръчвала.
Преди няколко дни ММ се върна от България и ми донесе Фльор наркотик на Заг, бях му дала няколко опции Амуаж Гайдънс, Фредерик Мал и някои други нишови като му казах да избере този, който най-много му хареса и единственият който му допаднал бил този. Очаквах го с опасения дали и на мен ще допадне след злощастния ми опит със сляпата поръчка на Наркотик Венус на Дивайн, но тук просто се влюбих 😍 Не познавам оригинала и нищо не мога да кажа за близост но самият аромат е прекрасен, нежен цветен но се усеща и лека цитрусово дървесна подложка. Аз съм голям фен на флоралните парфюми и този определено ме омагьоса, а в допълнение и трайността и проекцията са великолепни. Поръчах го и от Дивайн за да видя дали ароматът ще е същия, защото за дивайнския в испанския им сайт хора, които явно познават оригинала пишат, че е идентичен.

# 20
Снощи напълних кошницата и аз от Дивайн. Като по поръчка ми дойде разпродажбата. Grinning Честно казано не знам дали бих си причинила да пазарувам отново от там обаче. Предполагам имат някаква правна причина, която ги е накарала да махнат всякакъв вид каталози, но аз не искам да търся конкретен парфюм и да пиша оригинала, за да достигна до техния номер. Често съм импулсивен купувач, а слепите поръчки са ми най на сърце и искам да разглеждам предложенията им, да виждам кой номер на кой оригинал отговаря и след това решавам искам ли да пробвам или не. Еее, най-искрени си признавам, че се измъчих вчера. Опитах да  търся по нотки в Гугъл, както предложи някой в темата, но това се оказа неефективно при мен. От 20 опита успешни бяха едва два от тях. Това е чиста загуба на време и нерви. Тази сутрин на свежа глава щях да довърша поръчката, но останах неприятно изненадана, че Наркотичното цвете вече беше изчезнало от кошницата ми, изнервих се на тромавия сайт и поръчах само Лошо момче на К.Ерера за половинката и Барения за мен+ двете черешки, които бях обещала.
Оплаках се. Flushed
Сега споделете, моля, как е наркотичното цвете на Гиза? Flowers Bouquet

# 21
  • BG-DE
А, към предишната поръчка нямахте ли каталог с всички предлагани парфюми и номерата им? Аз имах 2-3 такива каталога но явно съм ги изхвърлила иначе щях да ги снимам. На мен лично новата им система за намиране на парфюм повече ми допада и ми е много удобна, пиша си какво търся и ако го има го мятам в кошницата 🙂
Не разбирам защо трябва да пишете нотките на парфюма, а не напишете просто името му в полето за търсене 🤔

# 22
  • Sofia
Имам каталози, но и аз обичам да търся нещо ново и непознато. А така ми е трудно.
Към момента обаче не се оплаквам, защото по-лесно се въздържам от покупки.
В каталозите ги няма най-новите. Трябва да ги следя като пускат мейла и да ги разгадавам. Ако ми харесат ги добавям в любими и си ги записвам отделно. Но си е играчка.

# 23
  • BG-DE
Е, може би затова ви е по-трудно, аз в техния сайт влизам само когато съм решила нещо конкретно да взема, и то ако нещото няма някакъв арабски еквивалент, че дивайнските парфюми никак не са ми любими 🙂

# 24
  • София
Какво представляват оцветените в синьо аромати в пирамидата на някой аромат?
Записал съм за проба Zag 275 Born in Roma, но не се ориентирам какви са нотки mineral, ozonic, aquatic, salty?
Не че знам и как се обяснява това, де, но ще съм благодарен ако някой успее.

# 25
Менерва, когато получиш дивайнския фльор наркотик би ли го сравнила с този на Заг? Моя позната си е взела Womanity на Дивайн и твърди, че бил 1:1 с този на Заг, дотолкова, че се замисли дали не се правят в България, а в Испания само да ги бутилират 😂

# 26
Имам стари и доста неактуални вече каталози. Именно това е и моят проблем, не искам да търся нещо конкретно, а да разглеждам и така да си харесам нещо за проба. Както споменах- импулсивна покупка. Иначе търсех нотките в Гугъл, за да видя дали по този начин няма да се появи някой стар списък, дискусия или реклама на оригинала, за да се ориентирам конкретният номер на Дивайн на кой парфюм отговаря.

# 27
  • BG-DE
Ясно, я ги дай тия номера, и аз ще се пробвам да видя дали ще намеря нещо и без това съм настинала и си седя вкъщи 🙂
Намерих някакъв списък онлайн  не знам дали е най-актуалния, но се съмнявам https://fr.scribd.com/document/627590554/Catalogue-de-novembre-de-DIVAIN

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:47 от Menerva

# 28
Да не би да закриват сайта? На началната страница пише bye bye divain 🧐
Аз си сложих три в количката, дано не свършат до края на седмицата 😁

# 29
  • Sofia
Имах мейл, че се готви някаква голяма промяна, във ФБ също върви такъв пост. Не вярвам да го закрият. Но ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт