Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Necha,да не ти се е бъгнало обонянието😀 от толкова аромати:),защото точно тази имитация на Делина в Лили на мен лично ми се беше трайно настанила в чантата от блотер.Я,накарай още някой да пробва вместо теб някои от покупките.

# 61
Получих и аз поръчката си от Гиза.. Липата е хубава, свежа, младежка,но не е нещо, което да не съм помирисвала вече. Днес минах и през Заг и там си пръснах Fleur Narcotique .. Ами за моя нос ,който не умее да долавя нотки в дълбочина ,са идентични. Дори напомнят и Valaya, който бях поръчала о Yodeyma , но той от трите е най-остър. Та вероятно ще си поддържам версията на Заг, въпреки,че там най -усещам цитруса ,но май той ми допадна повече

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 14:40 от zory1190

# 62
Calabria, не мисля, че съм се  бъгнала. Старите ми парфюми си ги усещам, а и съм станала като хрътка вече, обръщам внимание на всеки аромат-приятен, неприятен, каквото дойде.... Вкъщи мъжете редовно отбелязват дали съм сложила парфюм и дали им харесва. Пък не става да ги извадя новите от Гиза, защото не знаят за покупката, но и не са ги усетили изобщо като аромат, като съм с тях, то и аз вече не зная какво имам и трудно се ориентирам. Всичко е прибрано по шкафове и чекмеджета, официално имам към 10-на парфюма уж Smile На блотер всичко ми е трайно и ухайно, но на кожа не ми стои така  и съм се отказала да избирам парфюм от блотер.

# 63
  • Deutschland
Преди два дена се зарекох да приключа със Caline и гледам пуснали са имитация на Sol de Janeiro BumBum. За аромат на шам фастък умирам.

# 64
Necha, това с мъжкия уклон е Voux Elegante, а онова гурме вкусно и леко нагарчащо е Voux Pattisserie Heart

# 65
Café del Mar, много, много благодаря Flowers Hibiscus Слагам го в списъка с желания и следващите месеци ще си го взема. Обещах си, че чак към края на юни ще купувам нови парфюми.

# 66
Няма да съжаляваш. Красиви и запомнящи се аромати са и двата. Съветът ми е да си ги поръчаш от Емаг, там е най-ниска цената, особено ако имаш Genius абонамент Heart

# 67
На мен пък липата произведе фурор на работата, което до сега не ми се е случвало, две от колежките ми казаха че страхотно мириша и че се усеща чак в коридора след мен, а иначе аз лично се сработвам най много с на Гиза ароматите, затова и не купувам повече от други фирми, само оригинали и тук таме заг, но заг по трайност бледнее пред Гиза , купувам и масла и спрейове, имам и guidance, и омайна тубероза в две бутилки, че много ми харесва и наистина ме омайва, липата също по две, капител зимата свърших едното шише и пак си купих, то е супер трайно чудовище, сантал роял поднових, hypnotic poison имам на Зара страхотен е, има Гиза и слабички разбира се, като нектар например, но като трайност много от тях бият дори много оригинали.

# 68
Искам само да се оплача. Подариха ми за рождения ден Yum Pistachio gelato на Kayali, даже не му се бях порадвала, да съм го ползвала един или два пъти.... И преди малко загина на пода в кухнята.... 💔 не вярвах, че съм способна да се разплача за парфюм, може би защото ми е от много близки хора, но все пак.... Успях да събера ето това ... И буквално като изчистих стъклата легнах на пода 🤣 много тъпо 🤣🤣🤣🤣🤣
И успешен ден на всички от мен ❤️

# 69
Толкова ти съчувствам, преживях го веднъж и аз, с Том Форд - Soleil Blanc..и то голям флакон...Много ценен ми беше, също подарък... Само че не бях толкова далновидна като теб, да опитам да събера със спринцовка каквото успея, ами го забърсах със салфетки и моп Scream

# 70
На мен пък липата произведе фурор на работата, което до сега не ми се е случвало, две от колежките ми казаха че страхотно мириша и че се усеща чак в коридора след мен, а иначе аз лично се сработвам най много с на Гиза ароматите, затова и не купувам повече от други фирми, само оригинали и тук таме заг, но заг по трайност бледнее пред Гиза , купувам и масла и спрейове, имам и guidance, и омайна тубероза в две бутилки, че много ми харесва и наистина ме омайва, липата също по две, капител зимата свърших едното шише и пак си купих, то е супер трайно чудовище, сантал роял поднових, hypnotic poison имам на Зара страхотен е, има Гиза и слабички разбира се, като нектар например, но като трайност много от тях бият дори много оригинали.
Охо...Hypnotic Poison на Zara! Кой точно е той? Добпе ли се представя? Много ценна информация за мен!!!

# 71
Момичета, коя е сполучлива имитация на Amore caffe на Mancera? И даже да е по-тракна от оригинала. Харесва ми аромата, но ми трае 2 часа.

# 72
Момичета, коя е сполучлива имитация на Amore caffe на Mancera? И даже да е по-тракна от оригинала. Харесва ми аромата, но ми трае 2 часа.

При Гиза го има - UNS121 Събуди ме с любов, но не го познавам. Той е от новите им парфюми,  ако не те затруднява би ли ни го описала.

# 73
има арабска версия на zimaya tiramisu coco, пробвах го в един магазин, има прилика с оригинала,  но не съм го разносвала. Не ме грабна за покупка, мисля да пробвам този на гиза. Amore cafe не е от най-трайните на мансера. Започва с аромат на кафе , което преминава в гурме аромат, сладък е но не прекалено.

# 74
Sansola, ти какъв аромат взе от Юсуф Бай и как го определяш спрямо оригинала? Аз все се каня и все ме си поръчвам нищо....Гледам,че някои почти веднага ги пускат за продажба и се чудех дали са сполучливи
Взех любимата ми Oriana De Marli, по която луднах миналото лято. И то по варианта на Евгения Борисова, маслото, после взех дубайската версия Reyma, който също е супер, не много траен.
За жалост не познавам оригинала, но Юсуф Бай на 100% ми покри критериите. В бг не съм видяла къде на живо мога да тествам De Marli, но аз съм много доволна. Сега отлежава още, при мен от много леко пръскане издържа над 8 часа. Другият месец пак ще тествам, поне на мен парфюмът на топло време е супер.
Penny, а на теб най-искрено ти съчувствам и те разбирам много добре, още помня как едни над 80 мл DUNE преди много много години, купен с пари от закуските в училище, няколко месеца събирани, загина на плочките в коридора, оплиска стените и после близо месец цялата къща ухаеше на мен. Голям рев му ударих тогава 🤣😂🤣😂 и от тогава този парфюм даже не съм го душила, а ми беше любим.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 20:32 от Sansola

Общи условия

Активация на акаунт