Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Споделям новите парфюми на Гиза:

BRACKEN  Amouage
B LANCHE BETE  Les Liquides Imaginaires
 PINEAPPLE D&G
 BLACK OPIUM OVER RED
 LOUIS XV 1722 Xerjoff
 TONKA COLA Mancera
 KENZO HOMME SANTAL MArine
 FLOWER IKEBANA MIMOSA
 LOVEFEST BURNING CHERY - Kayali
LUST FOR SUN Juliette has a gun
 MAGNOLIA BLISS Juliette has a gun
 NARCOTIC DELIGHT Initio
OCEAN DI GIOIA Armani
 ENCLAVE Amouage
 VOL DE NUIT Guerlain.

Очакват ги до края на този месец,  но  има голяма вероятност да ги пуснат и през следващия.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 15:20 от Cristalle

# 331
Склонна съм да мисля, че е до кожа, защото скоро даже взех един парфюм, имитация на Делина, който при мен е траен много. При други две момичета от форума не е. С приятелка пак имаме с един парфюм разногласия, при нея трае два часа, при мен 7+... И въобще скоро не съм попадала на парфюм, който да не е траен. 🤷🏼‍♀️

# 332
Получих Scandal by night от Аристеа , но ми идва много меден и ена идея по-сладък. Бих го разменила за класическия Скандал в изпълнение на Заг примерно ,ако има някой желаещ нека ми пише Simple Smile

# 333
Аз затова написах, че си избирам парфюмите не на сляпо, тест върху блотер, върху китка или лакът и не говоря за интимен аромат, ако щом от едно пръс сега ме облъчва от китката Valia на Yodeyma (Valaya De Marly), апропо е мандаринен сапунен аромат точно за лятото, вече втори час...,то ако се напръскам, както трябва, ще стане шлейф... Но пък съм влюбена в Gypsy Water Biredo и на мен този парфюм се губи, ни оригинал, ни аналог..., а страшно много ми харесва, поне го имам да си го душа чат пат. Сложа ли го е от най-интимните.
И мисля, че биохимията на кожата много влияе и д ви кажа, че тя се променя с годините...
Някой да знае Venezia още някъде има ли я? Заг я нямат, нещо се присетих за нея наскоро.

# 334
Здравейте всички, много моля да ми препоръчате най-добрата имитация на Max Mara (класическия)! Heart

# 335
Аз си взех пратката от Гиза-поднових Божествен огън и Страсти-там е ясно. За моя взех Крийд -добър, траен,летен. Очаквах да е като Армаф черния,но не е. Арабския е топ. Новите ми бяха Роял Сапфир -мъжкарее ми, като скъп одеколон,не е моя. Другият е  Безсмъртен - уникален, нишов, кожен , много елегантен, много шик. Целогодишен. Препоръчвам. Много различен аромат, много гладък, божествен просто. Пратиха ми подарък на тяхното Уоманити. Много ми хареса,нищо общо със версията на Заг . Като оригинала е-зелени смокини. Много добър. Сега ще видя от новите кво ще забърша🤣🤣🤣🤣🤣. Жалко че мъжа ми не можа да се премести да бачка във Варна и да живея пак там-щях да съм като луд с картечница 🤣🤣🤣🤣🤣

# 336
  • Стара Загора
Здравейте, бихте ли препоръчали добра имитация на Born in Roma. Не открих нищо с търсачката, а по пирамида ми се струва интересен и искам да го пробвам.

# 337
Здравейте, бихте ли препоръчали добра имитация на Born in Roma. Не открих нищо с търсачката, а по пирамида ми се струва интересен и искам да го пробвам.
Аз имам на Martin Lion и е много хубав ☺️

# 338
  • на дъното
Здравейте 🙂
Да попитам този имотира ли някой парфюм 🫣🤔?

Благодаря 🤗

# 339

Пробвай този

# 340

При Гиза има 2 от фланкърите, вариациите на Born in roma.
Това :
https://giza-perfumes.eu/plodov/542-parfyum-d321-dona-koral-fentzi.html

И това :
https://giza-perfumes.eu/muskusen/566-parfyum-d328-blyan-v-zhlto.html

Имайте в предвид,  че те са съвсем лятна интерпретация на този парфюм.
Единият е по-тропически, а другия е по-цитрусов и свежо мускусен.  
И двата са лесни за харесване,  ежедневни и подходящи за по- топло време.
Не са нещо уникално и различно, носят духа на Императрица,  но са съвсем различни от нея. Миришат приятно на свежо, цветно, цитрусово и  лятно като в базата си имат лека пудреност.
Питането ви обаче е за оригиналния Born in Roma,  които е с много сладост и пудреност за мен. За мене варианта на Гиза е чудесен, но едва ли е това, което търсите  за вас.
Надявам се да съм била полезна.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 12:04 от Cristalle

# 341
Здравейте, мнение за този парфюм, траен ли е и до колко имитира Angel Nova на Мugler? Благодаря!

# 342
  • Стара Загора
Cristalle, благодаря за изчерпателния отговор.
По принцип питах за добра имитация на оригиналния, но от отговора  ми станаха любопитни и интерпретациите на Гиза, особено мускусния вариант..така че може да поръчам от Гиза. И други имам набелязани.

# 343
Здравейте:) Бях обещала да пиша за Ana Abiyedh Coral Lattafa . Харесва ми много:) За щастие няма общо с Императрицата! Усеща се много диня и праскова, хем е акватичен и плодов,хем е кремав и сладък от кокоса.Много нежен но и силен.Точно плодово кокосов.Трайност доста добра,  едно 6-8 ч на дрехи си държи. Ще се купува цяла бутилка Yellow Heart

# 344
И аз да споделя,че си промених мнението за Роял Сапфир на Гиза. Понеже вземам масла, разредих и след 2 часа пробвах на кожа и блотер. Писах-не ми допадна хич,мъжки уклон, одеколон...Но седмица след разреждане ,явно са се смесили съставките и вече е един кремообразен ориенталски аромат със кожа ма заден план. Убийствен парфюм. Почти точно копие на Хъдсън Вали/ Гиса,който обичам(аз и затова го поръчах де🤣). Много, много шлейф влачи и естествено траен. А ако отлежи още малко съм сигурна, че ще е ядрена бомба.

Общи условия

Активация на акаунт