Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • вкъщи
Барения на Заг сполучлива ли е?

# 616
Някой беше казал, че не особено...

# 617
В имитационната парфюмерия ли?Ще ми е интересно да споделиш.Иначе за класни магнолии в другата тема за парфюми ще ти предложат.
Да, нали идеята на имитационната парфюмерия е да прави аналози на класни аромати.
Просто много ми допадна един аромат на сапун за ръце на медикс с магнолии, та се замислих да потърся някой и друг парфюм. На цветните аромати лятото им е времето. Simple Smile

# 618
Здравейте,
Нямам спомен питала ли съм или само съм си мислила да питам ... та защо има два интернет магазини заг ?
ААА и да питам каква е таз лукзосна серия в заг, която има само по 50 мл ... С какво е по различна от останалите техни ?

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 10:25 от Angelima

# 619
То даже има и повече от една фб страница, защото предполагам някои продават като франчайз.
Иначе тези 50 мл., които са по-скъпи са от нишовите им парфюми, които ги няма в наливните аромати и са за UK пазара (проверявала съм го, така е) . Взимала съм си Gypsy water Byredo от тях.

# 620
Дали вселената ще е добра към мен и някой да е открил копие на Guerlain
Les Absolus d'Orient Cuir Intense

# 621
Барения на Заг сполучлива ли е?
Първият половин час е най-красивото му време и тогава прилича на около 70% на оригинала. После уляга и се развива едно към едно с този: https://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Extreme-Purete-46691.html
(поне на моята кожа). Той също е различен и красив, но не е Барения.

# 622
На мен ми харесва Барения на Заг. Струва си според мен.

Похвалвам нещо което не му е сега времето, но ме впечатли 098 Black Afgano от Рефан. Тествах и този на Парфен, но началото му е по-серт. Може би се доближава повече до оригинала, но не ми хареса. Рефан поносих на климатик с голям кеф и прибирам за есен. Чуден.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 07:23 от Chocolat_

# 623
Това е неразгадана тема за мен Grinning
Има парфюм на момиче мирише страшно много,  като влезе в стая после 10 минути усещам аромата след нея. На мен въобще няма такъв ефект същия парфюм.
Но пък при същото момиче друг парфюм не ухае така, тоест и тук не е до кожа или подновяване.
Уж трябвало да си намериш точния парфюм ама аз толкова съм пробвала,че къде е моя точен Grinning

Аз съм такова момиче хахах. Тайната е да се окъпеш в парфюма. Аз си слагам по две пръски минимум на свивките на ръцете, зад врата, по дрехите обилно (даже и панталоните), в косата (само ако е без алкохол, примерно като маслата на Гиза или Ал рехаб) и винаги на чиста и хидратирана кожа. Сигурно излиза около 25 пръскания и винаги нося отливка в дамската чанта, но рядко се налага да я ползвам. Ароматите държат най-много на дрехи и е добре да бъдат концентрирани там, допълнително че толкова много парфюм може да раздразни кожата ако се сложи директно.

# 624
Мен никой не ме отразява😁
Четох как да потърся клонинг на парфюм във фрахрянтика. Действам с търсачката оригинала и някъде до там трябва да ми излезе "Приличащи на него"
Къде е това чудо, не го намирам. Да не би да трябва да имам регистрация в сайта?

# 625
Всъщност, който и да е парфюм, който излиза във фрагрантика (или ако го пуснеш в Гугъл и от резултатите избереш този, който те праща във фрагрантика), започва със самия него, долу е пирамидата му, надолу следват още парфюми от същия дизайнер, после скала за трайност и сияж, после ако има парфюми от същата колекция (напр. интенз, едт), следват скАли за пол (мъжки или дамски е по-скоро), за съотн. цена/трайност, и тогава - парфюми, сходни с този ("this perfume reminds me of").
Това ми е най-бързия и лесен начин да намеря кое на какво прилича.
дано съм била полезна Purple Heart

# 626
Много благодаря♥️. Намерих си клонинг
Suede Intense Maison Alhambra
Само дето никъде го няма 🫤

# 627
  • София
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но вчера се сдобих с едно балейско дезодорантче .
С LVEB имам сложни отношения, както е модерно да се казва - имах няколко пъти оригинал и различни фланкъри, на други хора много ми харесва, мен ме души. Успях да изхабя само Eclat и Intensement, с другите се разделих.
Та това део носи излъчването на парфюмната вода, но много по-ефирно и ненатрапчиво и за редките моменти, когато ми се приисква този парфюм, ще ми върши идеална работа.
Носих го дори вчера в адската жега, без поражения, напротив, много приятно ми беше.
От тази серия лилавият е имитация на Alien, отрови ме.
Продължавам да смятам, че Мюглер, Ермес и Шанел са почти невъзможни за имитации.

# 628
  • Стара Загора
Здравейте,
днес ходих до Рефан да пълня Аrabian Tonka, и понеже съм започнила, че е много хвален техния Дивайн (на Готие), помолих да ми пръснат на ръка.
Пръснаха ми...мина малко време и ме удари тотално същата белоцветната вълна на Девоушън. Толкова много да си приличат? Така ли е според вас или просто са се объркали в магазина?

# 629
  • BG-DE
Определено са объркали нещо в магазина, между Divine и Devotion няма нищо общо, ама абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт