Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland
И аз се позачудих. Имам Devotion, за мен е лимонов кейк с ванилия и много подобен на Лира. Белоцветен не ми е в никакъв случай.

# 631
  • Стара Загора
Имам и Дивоушън, и Лира...(на Заг)
Има общо между двата, не отричам, но определено Дивоушън си има белоцветна жилка..към която съм със смесени чувства и няма как да не усетя, ако същото е в друг парфюм.
Та явно са се объркали в Рефан.
А някой от ползвалите може ли да опише Дивайн?

# 632
  • BG-DE
Divine е прекрасен морско флорален, изтънчен аромат с уникална смесица от цветя, гурме и водни нотки. В последно време това ми е най-любимия парфюм. В Devotion усещам основно захаросан лимонов сладкиш и яко ванилия в остатъчния аромат, като цветя в него има някакъв мършав портокалов цвят но аз изобщо не го усещам 🙂

# 633
2 греди имам с имитации на Divine.Едната Сансиро,другата Рефан.И двата ги поръчах онлайн.Да не нося оригинала на работа,че ще ми тежи.Нямат нищо общо с него.Сега съм ги оставила да отлежат,дано се променят.И като трайност не издържат.За описание на оригинала,не ме бива,нека някой друг да каже.

# 634
  • BG-DE
Аз имам само тази на Divain, ами съвсем прилична е, по-слабичка и нетрайна от оригинала е но доста близка.

# 635
Дали вселената ще е добра към мен и някой да е открил копие на Guerlain
Les Absolus d'Orient Cuir Intense
Може да проверите тук
https://awscents.co.uk/pages/search-results-page?q=Guerlainhttps://

# 636
Според вас Zen подходящ ли е за жена около 35г?
Вчера си го взех от D&P, но някак си не ми се струва да е свежа партидата или просто самия аромат в такъв. Имам чувството,че е доста отлежал 😅

# 637
Въпрос на вкус е, не на възраст, но за мен лично това е парфюм за пораснали момичета (не обичам термина "зряла жена"). Не си го представям на 20 годишно момиче, нито на мацка с клин и маратонки, има класа този аромат и заслужава да бъде разнасян подходящо.

# 638
Аромата е такъв(и оригинала също😁)...Аха-аха да е гранясал. За Зен става дума

# 639
Момичета, тествах одеве на Парфен LA PETITE ROBE NOIR № 571. Не знаех , че го имат случайно погледнах списъка и бях в мол. Не попитах какви са цените и дали имат 30 мл, защото на сайта виждам 50 и 100. Ако някой може да ме светне и какви са цените офлайн. Благодаря. Аромата не можах да разбера като че сравнително бързо ми изфиряса ама излезнах в жегата навън..та пак ще го тествам. Не го намирам на друга фирма от тия дето ми са удобни.

# 640
  • BG-DE
В кой мол имат магазин Парфен?

# 641
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но вчера се сдобих с едно балейско дезодорантче .

В пристъп на парфюмната ми лудост, когато исках да се отърва от зависимостта към парфюмите, изхвърлих този дезодорант и сега много съжалявам.

# 642
Здравейте, аз да кажа,че с каквото и да се напръскам сега в жегата нищо не се задържа за повече от 30 минути. Няма летен ,няма сладък,няма тежък.

# 643
И аз така. Сантал Роял на ЗАГ, навън след десет минути няма никой.
Кажете ми нещо, което да е кожа примесена със сладка нотка. Намирам само кожа и имам.чувството, че мириша на животно. На мъж вероятно е секси, на себе си нещо сама не се понасям в чистия и вид

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 23:31 от Полина@

# 644
  • Deutschland
Аз харесвам Touscan leather на Том Форд.

Общи условия

Активация на акаунт