Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 39 875
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Мисля, че в тези горещини почти няма нещо, което да издържи. Дори бялата ми Ana Abiyedh , която по принцип ми трае цял ден, че и повеч с няколко пръскания , сега едва се усеща....и си изхабих шишенцето ей така 🥺😂

# 646
В кой мол имат магазин Парфен?
Тествах в Марково тепе Пловдив. В сайта им би трябвало да ги има магазините. Тук ги виждам само в моловете.

# 647
Момичета, аз питах ли не питах ли ама тук се заглеждам в луксозна серия и нишова серия на Заг. Някой нещо да каже?

# 648
Преди малко си взех поредната поръчка от Гиза и помолих Милка да ми сложи мостри от новите парфюми. Най-вероятно ще почне да ги качва на сайта следващата седмица.

# 649
Преди малко си взех поредната поръчка от Гиза и помолих Милка да ми сложи мостри от новите парфюми. Най-вероятно ще почне да ги качва на сайта следващата седмица.

На кои аромати са имитация, ако знаете?

# 650

Това са рол-оните , нали? Не са ли по малко шлейфови при нанасяне ?

# 651
В тези жеги на мен се задържат две неща: Уоманити на Гиза и Ombre dans l'eau дивайн. Другите неща, които пробвам, доста бързо изфирясват (пробвах и някакви оригинални, същата работа).

# 652

На кои аромати са имитация, ако знаете?

Последните 10 в каталога са, има и още 3 дамски и 1 мъжки.

# 653
  • София
Заинтригува ме пирамидата на Alien / Mugler.
Твърдо дамски ли ни е като вайб или ни е към унисекс?

# 654
Имам нужда от съвет за добри аналози на дамски и унисекс версии на Roja parfumes.
Най-много имитират мъжките, но аз търся дамски и унисекс. Предварително благодаря. 😊

# 655
Заинтригува ме пирамидата на Alien / Mugler.
Твърдо дамски ли ни е като вайб или ни е към унисекс?
Не си го представям на мъж никак...

# 656
Аз не си го представям на никой възможен пол 😛 😖

# 657
Не съм се включвала отдавна тук, но нещо не бях настроена "парфюмно" след поредния ковид. И днес, докато си пробвам за не знам кой път дали се е върнало обонянието ми, открих празна бутилка на Рефан от intense серията им, със златната капачка. Помня, че много комплименти получавах за него, но имам съмнения между два парфюма. Та, къде мога да видя каталога на Рефан с тази серия? Не го открих в началото на темата или нещо съм пропуснала.

# 658
Да не е бил Арабиан Тонка? 😁

# 659
  • Пловдив
Моля пак да споделите пропорциите за разреждане на парфюмни масла.Уж си бях записала на листче в чантата, но не го намирам, от два дни ровя назад в темите, направо ще си кача диоптрите на очилата.

Общи условия

Активация на акаунт