Dark Romance книги

• 722
  • 5
  •   1
Отговори
Не знам но аз съм на dark romance вълна, изчела съм само една поредица Devils Night на Пенелъпи Дъглас.
Ще ми препоръчате ли нещо друго ако случайно и вие четете такива неща?

# 1
  • Враца
Аз съм прочела само "Покварени" от поредицата, но ще следя темата. Сега се сещам за препоръка поредицата на Х.Д.Карлтън. Имам книгите, но не съм стигнала до тях. Казват, че са много добри. Други са на Даниел Лори, Касапина и черния дрозд
#BGMammaЧете

# 2
Записвам се да следя. Из интернет разбрах, че този жанр напоследък е много популярен.
Ще се радвам на повече информация от по запознатите от вас. Благодаря!

# 3
Аз съм прочела само "Покварени" от поредицата, но ще следя темата. Сега се сещам за препоръка поредицата на Х.Д.Карлтън. Имам книгите, но не съм стигнала до тях. Казват, че са много добри. Други са на Даниел Лори, Касапина и черния дрозд
#BGMammaЧете
  Благодаря ще ги погледна!
Препоръчвам останалите 3 книги от поредицата както и 2те новели
Конклав между 3та и 4та книга
Нощта на огъня е новелата преди епилога в 4та книга

# 4
"The Wild" на K. Webster
Това е най-откачената книга, която съм чела досега. И въпреки това не можех да я оставя! Направо се чувствах зле, че я харесвам, ама беше толкова пристрастяваща.
Става дума за едно семейство, което заминава да живее в дивото, в пълна изолация. Оттам нататък нещата излизат извън контрол, ама наистина! Не е за всеки – има страшно много теми, които може да ви шокират. Но ако харесвате dark romance, който преминава всякакви граници... ще ви държи до последната страница.
#BGMammaЧете

# 5
  • София
В тази тема обсъждаме и такива - https://bg-mam.ma/t/1743674

Общи условия

Активация на акаунт