Къдрокоси красавици - 9

• 35 455
  • 714
  •   3
Отговори
# 705
Здравейте,
и аз заглеждам Dr. Curls...наистина сумите са значителни, но толкова малко хора се справят със стилизирането на къдрави коси. Някой има ли реално впечатления от първа ръка?

# 706
Видях, че в Лозенец (София) са открили салон само за къдрави коси. Някой дали го е пробвал вече?

Ако става въпрос за Dr. Curls - Фритьоф Нансен 41 - не бих дала пари на тази жена. Да не говорим, че цените й започват от 100 евро.

Не, този, който визирам е на ул. Кръстьо Сарафов. Не съм запозната с цените.

# 707
  • София
Вероятно за салона Curl & Vibe става дума. Не мога да споделя впечатления обаче.

# 708
Има страница във ФБ Косогрижовница Зоя, ходих при нея преди време. Прави и някакво "прецизно" постригване, терапии и т.н
Изключително много разбира от коси, аз останах доволна.

# 709
  • Враца
Изкъпах се с шампоан и маска Matrix  и ми се направиха много хубави масурчета:

# 710
Аз имам лични от Dr. Curls, споделяла съм по-нагоре, няма да се повтарям, може да прочетете. Накратко - доволна бях, но не бих дала обявените от нея цени. Но аз и ппц подобни суми за едно подстригване и стилизиране не бих на никого Simple Smile Камо ли за "консултация". Ако ще и да е личен фризьор на Дж. Лопез.

# 711
Vmarinska, много хубави къдрици си докарала, може ли снимки на продуктите?
Ти перфектно илюстрира моето виждане: с правилните продукти не ти трябват безбожно скъпи фризьори. За красива коса е нужно да липсват дефицити на витамини и минерали също.
Между другото, много ми е смешно като видя на клипче фризьор да оформя снопче по снопче къдрици. Кой в реалността има времето и търпението за това?! Ако това е рекламирания метод, задрасквам.

# 712
# 713
Ооо, тези продукти ги имам. Шампоанът е дълбоко почистващ, ползвам го веднъж на месец-месец и половина. Маската по-често,  мирише много хубаво,  като ефект върху косата ми не е уау. Както и за други неща и продуктите за нашите коси при един дават страхотен резултат, при друг не.

# 714
Между другото, много ми е смешно като видя на клипче фризьор да оформя снопче по снопче къдрици. Кой в реалността има времето и търпението за това?! Ако това е рекламирания метод, задрасквам.
Това и да имам време не бих го правила, хем моята коса хич не впечатлява с гъстота. Такава бъзикня за нещо което съвсем скоро няма да изглежда по същия начин вече... Мерси.
Вероятно си струва примерно за фотосесия която ти е важна или нещо подобно. Хем и да можеш да си гледаш подредените къдрици за по-дълго - на снимките Joy

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 21:00 от natka

Общи условия

Активация на акаунт