Странното завръщане на Диана Саласар

• 1 156
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Аз мазния психиатър съм гледала преди в други 1-2 роли и винаги успява да докара атмосферата на героя, който играе. Ама визуално хич не е мой тип.
Ала Себастиан Рули много си го харесвам.
Ще започна и аз да преглеждам откъси в ютуб. В крайна сметка като няма риба и ракът е риба.

# 16
Вчера започнах да гледам епизодите на руски, към които потребител беше качил по-рано линкове. Не съм учила руски никога, но когато включиш и субтитрите, горе-долу се разбира.

# 17
Спомням си старта версия. Бях дете и чаках с нетърпение всеки нов епизод.
И аз си я спомням, бягах от училище, за да я гледам. Да, версията е от 1988, но тук я даваха 5 години по-късно, някъде 1993 г. (в уикипедия пише, че е 1995, но не е вярно, други неща даваха тогава).

Това ми беше любим сериал, прераждане, хипноза, регресия, мистика, страхотна игра на Лусия Мендес... тази актриса ми е супер любима. Сегашната версия е просто пародия.
И да, нелепо е да купят само 8 епизода от БТВ, при условие, че  са само 24 и можеше да вземат всичките. Поредната подигравка със зрителите.

Ани Василева (която чете надписите) дублираше Лусия Мендес в ролята на Диана Саласар, а Калин Сърменов дублираше Хорхе Мартинес в ролята на Едуардо. Същият Хорхе Мартинес го даваха в няколко сериала. ("Вероника-лицето на любовта", където партнираше на Вероника Кастро,  Ефир 2, 1996)

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 01:06 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт