5 дни закъснение,отрицателни тестове,а МЦ няма

• 546
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Дата на последен МЦ -21.04. Продължителност на последните два МЦ-27-28 дни. Очаквана менструация според приложение:21.05 (29 ден). Предполагаема овулация (не съм използвала тестове за ову) -07.05,сутринта на 06.05 усетих пронизваща болка в корема. Опит:04.05.
Все още не ми е дошло. Няколко отрицателни теста,един от които вчера с първа сутрешна урина. Никакви симптоми на бременност (забременявала съм и преди). Побъркам се вече. Засилила съм се утре за кръвен,макар че като гледам негативните тестове дали има смисъл изобщо.

# 1
Допустимо закъснение за една здрава жена е 5-7 дена, така че може да нямате някакви проблеми или бременност.

# 2
Попринцип е така,но скоро не съм била 34 дена без МЦ и съотетно първото ми предположение е бременност,но уви след тези отрицателни тестове май вероятността за бременност е ниска.

# 3
Често го правим и на психична основа, след като очакваме бременност. Напълно ви разбирам

# 4
Напълно нормално е понякога да имате закъснение. На мен също ми се случва. Имало е месеци, в които ми закъснява до 10 дни, а цикъла ми е доста редовен попринцип. Много фактори могат да пивлияят. Изчакайте още малко и сигурно ще ви дойде.

# 5
  • София
Няма смисъл от кръвен, ще си дойде. На психическа основа или пък задържан фоликул, киста, т.е. причината може да е хормонална.

# 6
Два месеца подред ми идва на 37-мия ден, съответно макар и да съм направила вече тест и да съм видяла негативния резултат, имам надежди, които биват попарени🥲  Менструацията ми е редовна - на 29-30 ден се появяваше преди.(записвам си на календарчето и я следя така)
Ако може някой, който е минал през това, да ме насочи как да си смятам овулацията. Чудя се сега - изместил ли ми се е цикълът, или не. 😆
Достатъчно вече съм се психясала, че ако прибавим и ленти за овулация, имам чувството, че никога няма да се случи най-чаканото заради психиката ми. Положението се е влошило, щом "усещам" симптоми вече. 😅 А реално правим опити от март (доколкото февруари решихме, че е време след дните на предполагаемата овулация).
Не е минало никакво време, а вече имам чувството, че няма да стане...

# 7
  • София
За да няма чуденки - фоликулометрия и изследване на хормони.

# 8
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите...
Правим опити за бебе.
Последната ми менстроация беше на 13.06
А последния опит на 29.06
37ми ден ми е, а по принцип цикъла ми е нередовен. Последната една година е до 28 дни
Днес си направих тест и беше отрицателен, а имам болки в яйчниците, придърпване, виене на свят, прияждане
Възможно ли е да е рано да покаже или да е грешен?

# 9
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите...
Правим опити за бебе.
Последната ми менстроация беше на 13.06
А последния опит на 29.06
37ми ден ми е, а по принцип цикъла ми е нередовен. Последната една година е до 28 дни
Днес си направих тест и беше отрицателен, а имам болки в яйчниците, придърпване, виене на свят, прияждане
Възможно ли е да е рано да покаже или да е грешен?

Възможно ли е да си внушавате за симптомите? На мен ми се случва всеки весец това. При толкова време закъснение, не ци трябвало да не отчете. Ако искате, си направете кръвен.❤ Успех!

Общи условия

Активация на акаунт