Отговори
# 75
Те не говорят за поколения, а за доста базови и неангажиращи теми. За мен предаването не е лошо за сезона, в който няма какво да ми бръмчи, докато правя друго. Иначе е много зле измислено по две основни причини:
- групите са разделени по поколения, а не по мнение. Така ти може да си на мнението на отсрещната група и да спориш с човека до себе си.
- участниците често не умеят да водят диалог, а просто бързат да кажат каквото са си намислили. Това би било преодолимо с правилна модерация, но такава няма.

# 76
@Diavolo e прав.  Всъщност интелигентни участници до момента (4 епизода) са били само Елена Сергова от Ерген 2 и Кристина Патрашкова, която е в панела.
До голяма степен верни неща каза и правилни разсъждения имаше и Виктор Гогов (Островът на стоте гривни), не, че блести с някакъв интелект, но поне показа морални норми на малките меркантилни жални за слава "онлайн просяци", наистина точно такива са. Но същите те са и в Мистър Кеш, и в Къщата на инфлуенсърите, и в Диви и красиви, и в Ергенът. Тоест не е виновно новото предаване. Явно "звездите" са ни такива.
участниците често не умеят да водят диалог, а просто бързат да кажат каквото са си намислили. Това би било преодолимо с правилна модерация, но такава няма.
А някои не можаха да кажат нищо, Vessou, Иван Булкин, по-добре да не си бяха отваряли устата. Че голяма излагация. Венета от Ерген 1 и Мистър Кеш ... пак пияна, пак циркове.

# 77
  • София / Пловдив
Павел ще е водещ на ИВ заедно с Ралица Паскалева.

# 78
Това сигурно ли е, откъде дойде? Че в подкаста на Чефо отпреди 2 дни директно се задава въпроса на Павел дали ще води, той казва, че не е получил още предложение за това, нито е подписвал нещо.

# 79
  • София
Това сигурно ли е, откъде дойде? Че в подкаста на Чефо отпреди 2 дни директно се задава въпроса на Павел дали ще води, той казва, че не е получил още предложение за това, нито е подписвал нещо.

Видях, че Антон Стефанов го е публикувал във ФБ аз.

# 80
  • София
На мен и в подкаста на Чефо ми прозвуча, че ще си е Павел, той каза, че са водени разговори, но няма подписан договор още към момента на снимките на подкаста. Даже попита кога ще се излъчи, сякаш знаеше дата, на която ще го викат на втори разговор. Подкастът е сниман поне преди месец, така че не е и съвсем актуален.

# 81
Е, щом е сниман преди месец, това е друго.  Попадна ми рийл на Чефо, публикуван преди 2 дни, в който Павел казва, че нищо не е подписвал.
Иначе лично аз предпочитам Павел за водещ пред Димо.

# 82
  • София
Да, има логика, защото сега си спомням за едно стори от скоро на Павел в което той си стягаше куфара все едно ще потегля някъде. Е, къде да потегля точно сега, когато би трябвало да започва предварителната подготовка за новия сезона. Прекалено голямо съвпадение е. А и ако беше просто на море/почивка, щеше да качи нещо от мястото на събитието.

# 83
Днес видях реклама за кастинг за Стани богат. Нямам спомен досега да са подхождали по този начин при набиране на кандидати.

# 84
@Diavolo e прав.  Всъщност интелигентни участници до момента (4 епизода) са били само Елена Сергова от Ерген 2 и Кристина Патрашкова, която е в панела.
До голяма степен верни неща каза и правилни разсъждения имаше и Виктор Гогов (Островът на стоте гривни), не, че блести с някакъв интелект, но поне показа морални норми на малките меркантилни жални за слава "онлайн просяци", наистина точно такива са. Но същите те са и в Мистър Кеш, и в Къщата на инфлуенсърите, и в Диви и красиви, и в Ергенът. Тоест не е виновно новото предаване. Явно "звездите" са ни такива.
участниците често не умеят да водят диалог, а просто бързат да кажат каквото са си намислили. Това би било преодолимо с правилна модерация, но такава няма.
А някои не можаха да кажат нищо, Vessou, Иван Булкин, по-добре да не си бяха отваряли устата. Че голяма излагация. Венета от Ерген 1 и Мистър Кеш ... пак пияна, пак циркове.
И Георги Блажев е интелигентен. Като цяло има и други участници, които са ми допадали на други мероприятия (включително Vessou между другото), просто тук няма как да се изкажат.

# 85
Не харесвам Павел като водещ....

# 86
И Георги Блажев е интелигентен.
Да, и Георги Блажев, забравих го него.    А модерацията... скръб и половина. Благо Джизъса не става ни за водещ, ни за модератор.  И накрая завършва с "чухме дветé поколения".

# 87
  • София
Традиционно у нас всеки летен сезон, ресторантьорските шоА по морето грабват вниманието и всичко, което сте надиплили в кесията... И, разбира се, всяко лято ни известяват за нови "гранде-иновационни" примери на подопечните на оня с опашчицата, дето все не му стига и все се оплаква.
Ето част от тазгодишните примамки (малко да се посмеете), но пък т.нар. "пазарна икономика" - която у нас, за разлика от една Гърция или Франция дори, не позволява налагане на ценови правила на андрешковците - казва, че докато има кой да плаща, ще има и кой да предлага...

https://webcafe.bg/web-sol-i-alkohol/avtorski-lavrak-i-oshte-ska … e-ni-kurorti.html

# 88
БТВ потвърдиха и за нов сезон през есента на "България търси талант".  В журито влизат: Николаос Цитиридис, Катерина Евро, Юлиян Вергов, Галена.   
Признавам, че не съм гледам нищо от това предаване, само анонсите в края на рекламните блокове и те ми стигат. Определено не е моето.
Предполага се, че ще бъде всяка неделя?

# 89
  • София
100% пъти го предпочитам пред безумието "Пееш или лъжеш".

Общи условия

Активация на акаунт