Отговори
# 210
Пистолетът не е заплаха, когато никоя от опциите не те интересува. Мислех да гледам Предателите, но след като видях кои противняци се спрягат за участници, ще пропусна. Ще гледам чуждестранните издания обаче.

Единственото стимулиращо Да е за Йоан-Петър. Вчера видях, че е обявен кастинг за втори сезон на Mr. Cash. Идеята е хубава, игрите са интересни, но кастът е катастрофално зле. Дано за второто издание да се намерят по-адекватни и мислещи хора, защото на тези не им се отдава.

# 211
Дано в Мистър Кеш обърнат внимание на кастинга и вземат непознати хора от него. Че и в Къщата на инфлуенсърите все обявяват кастинг, ама накрая гледаме ПОКАНЕНИ "ВИП"-ове и нито един човек от кастингите.

# 212
В случая въпросът е кое ще гледаме с най-голям интерес, а не като цяло кои ще гледаме, а според мен винаги ще има едно предаване, което да ни е по-любимо (или да предизвиква по-голям интерес) от останалите. За момента от изброените Предателите очаквам с най-голямо нетърпение. Надявам се така да остане, а да не се окаже накрая, че Ергенът ми е по-интересен Grinning (което ми е на второ място от есенния сезон)

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:02 от sam001

# 213
Този "туист" на анкетата е супер, харесва ми.

Ако ми опрат пистолет в главата, прегръщам Тушев и Ергенът: Любов в рая :Д

Иначе дргугото, което със сигурност ще гледам е Предателите. Със смесени чувства съм относно каста (според предоставената информация в темата), но ще му дам шанс и определено се вълнувам.

Игри на волята - не. Точно един сезон съм гледал на това реалити (този с Мартин, Денислава, Момчил) и определено не е моето. Мешателствата на продукцията ми идват в повече.

От Диви и красиви мисля да гледам само първия епизод да видя кои са участниците. Според мен това предаване трябваше да си остане в YouTube.

Биг Брадър съм доста разколебан... много зависи от каста, който са подбрали, но по-скоро клоня към не.

Само не видях в анкетата България търси талант, пък според мен ще има доста хора, на които ще им е интересно. Главно, защото скоро не е имало сезон.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 13:06 от Teletubby31

# 214
  • Другата България
Твърдо съм за “Предателите“ аз.
Ергени и моми не гледам, на ИВ също съм ударила игнора, другите заглавия са ми далечни за момента.

# 215
Само Ергенът като че ли. Почти не гледам телевизия вече, даже се очудвам колко хора все още гледат.
Единствено Ергенът ме държи на екран, другите риалитита ми се изтъркаха, но и него обикновено гледам повече онлайн.
Липсва ми Черешката.

На Иван и Андрей нищо няма да си правя труда да гледам. Сблъсък като че ли беше тяхната най-добра продукция за мен и от там нататък все по-безинтересни неща правят.

ББ също няма да гледам, както не гледах последния сезон. 2004 година беше нещо ново, но за мен му мина времето.
 Докъм 2012-2013 гледах почти всеки сезон, повече виповете, но отдавна ми омръзна. Чудя се как можех да си причинявам тази гавра и да търпя целия този негативизъм, който ББ показва, грозните скандали. Предаването буквално се гаври с някои участници, още имам лош вкус от драмата покрай Къци.
След Ергенът само Вип Брадър би ми харесал може би, но и там има твърде много грозни скандали и пак висят в грозно изглеждащи къщи и дават само един малък двор, докато в Ергенът дават и красиви природни гледки и екзотика. Именията също така са по-красиви от на ББ къщата.

# 216
С най-голям интерес очаквам Предателите.
Иначе от останалите ще хвърля по едно око на Ергенът, ИВ, The Floor, но първите две вече са ми изчерпани и досадни.

Стани богат традиционно си гледаме вкъщи, така че и новия сезон ще се гледа.

На ИиА също ще погледна продукцията за ремонтите, дано са направили нещо интересно, а не като реалитито с Николета, от което изтърпях половин епизод.

Онлайн шоута не гледам, не ме интересуват.

Муха в супата е тотално недоразумение, голямо НЕ.

# 217
Гласувах за Ергенът: Любов в рая. За начало ще гледам всичко без Стани богат и най-вероятно после ще зарежа някои от риалититата, тъй като обичайно не ми остава време да гледам всичко и почвам да изоставам с някои епизоди.

Най-вероятно ще гледам и новото реалити на Иван и Андрей, макар че не ме привлича много-много. Имах надежди, че може да направят някоя Ферма, но като старите издания преди да я опропастят тотално.

Mr. Cash гледах един-два епизода и после просто се отказах, не е моето определено. Joy

Сигурно съм от малкото, които харесаха Муха в супата. Концепцията е интересно, но според мен рядко подбора на участници беше добър. Почти не се намираше "муха", която да си свърши добре работата или дори и да не я хванат - пакостите, които е извършила, бяха откровено тъпи.

# 218
  • Другата България
Аз малко извън контекста, ама нали е спам тема.....
HeartHeartHeart

# 219
  • София
Малко странно и вече подозрително започва да ми изглежда това продължително мълчание от страна и на двете телевизии относно анонси за водещите си формати на есенния сезон. Миналата година по това време бяха вече пуснали по две реклами от всеки формат. А сега гробно мълчание. Голямо дебнене, голямо чудо. Joy Сигурен съм че и двете са готови и после ще пуснат всичко в разлика от минути една от друга. Хайде вече някой да мигне първи, че не се издържа вече JoyJoyJoy

# 220
Малко странно и вече подозрително започва да ми изглежда това продължително мълчание от страна и на двете телевизии относно анонси за водещите си формати на есенния сезон. Миналата година по това време бяха вече пуснали по две реклами от всеки формат. А сега гробно мълчание. Голямо дебнене, голямо чудо. Joy Сигурен съм че и двете са готови и после ще пуснат всичко в разлика от минути една от друга. Хайде вече някой да мигне първи, че не се издържа вече JoyJoyJoy

Нова обявиха старт на Диви и красиви, от бтв може би още се чудят.

# 221
  • Другата България
Това е по НОВА ли???
Колко съм изостанала, мислех, че е само в нета....

# 222
  • София
Да, на 11.08 от 22.30 ч. започва. Simple Smile

# 223
  • София
Това "Диви и Красиви" го броим като летен формат (почва Август и вероятно ще свърши преди да почне ББ). Аз апелирам за реклами на главните формати: Игрите, Предатели (сума ти народ още не знаят че ще има такъв формат) и най-вече БТВ какво още ще пуснат да си дозапълнят схемата, че тези Предатели някак не ги виждам да запълнят три месеца по 3-4 епизода на седмица.

# 224
  • Разпиляна във въображението
Те да не спират "Кой да знае?" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт