Отговори
# 195
Отдавна казвам, че БГ риалити-тата трябва да се фокусират в това да са бързи, стегнати и съдържателни. Не е нужно да виждаме всеки скучен детайл.
Сравнете сезон 6 и 7 да видите разликата и това, за което говоря.
30 епизода за Сървайвър беше супер и ако бяха сменили още 5-6 човека от каста с малко по-големи стратези сезона щеше да е още по-брутален. Реално почти всички (освен 3-4) се учеха в движение и малко от тях схванаха в движение нещата.

Дай Боже отново подобен сезон на любимото ни предаване някой ден. Убеден съм, че на БТВ ще им уври акъла, че в Сървайвър е истината само трябва да е правилно направен и маркетиран!

# 196
Отдавна казвам, че БГ риалити-тата трябва да се фокусират в това да са бързи, стегнати и съдържателни. Не е нужно да виждаме всеки скучен детайл.
Сравнете сезон 6 и 7 да видите разликата и това, за което говоря.
30 епизода за Сървайвър беше супер и ако бяха сменили още 5-6 човека от каста с малко по-големи стратези сезона щеше да е още по-брутален. Реално почти всички (освен 3-4) се учеха в движение и малко от тях схванаха в движение нещата.

Дай Боже отново подобен сезон на любимото ни предаване някой ден. Убеден съм, че на БТВ ще им уври акъла, че в Сървайвър е истината само трябва да е правилно направен и маркетиран!
Тогава пак правиха сезон набързо и пак нямаха много време за кастинги, цяло чудо е, че имаха хора като Анелия и Ганка, които да влязат в час.
Иначе трябва много конкуренция, за да станат бързи и съдържателни предаванията. И хегемонът в рейтинга Като две капки вода трябва да се преструктурира, защото това е най-проточеното шоу, а най-гледаното и всички копират.
Не знам каква е народопсихологията, но публика се учи.

# 197
  • София
Саркастичният tfn2k прави първото по рода си риалити предаване изцяло генерирано от изкуствен интелект. Като разбира се сценарий и диалози са измислени от него. Всеки участник ще има определена статистика и параметри и накрая изцяло 'генератор на случайни числа' ще решава изхода от самите дуели. Ряпата ще е водещ.
Знаех отдавна за това начинание, трейлърът много ми хареса, но реших да изчакам той самия да си го изрекламира. Проектът е много скъп, едва ли ще се избие, но евала за ината и труда по него. Simple Smile

# 198
  • София
Де го тоя трейлър, дай линк да го видим

# 199
  • Другата България
И с каква насоченост е това....нещо?
Какъв тип - като ИВ, като Ергенът, като Сървайвър, като Кой да знае?
И кой е Ряпата?

# 200
  • София
Вижте в ютюб канала му.
Началото на днешния обзор за Къщата на инфлуенсърите.
Ряпата е неговото 'алтер его' Grinning

Шоуто ще е микс между Сървайвър, Игри на волята, Островът на 100-те гривни
Игри, стратегии, лични конфликти. Но по неговите брутални разбирания...

# 201
  • Другата България
Blush
Не искам да генерирам трафик към нещо, което надали ще ми е интересно, с две думи кажи за какво става въпрос.
А, благодаря.
Може и да погледна значи.

Чакай, че се сетих, че не знам къде да гледам.
Кой е канала му?

# 202
И аз това щях да питам "В ютюб канала му" не ми помага.
Дайте линк или директно ембеднато видео.

# 203
# 204
  • Другата България
Някой, който го гледа редовно този човек може ли да ми каже има ли формат, който да харесва и да не е оплюл?
Тоест, да е бил саркастичен към него?

# 205
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Да видим, този път леко изненадващ основен въпрос, който ще ви затрудни (надявам се) и моля не шмекерувайте с допълнителни опции за сметка на другите три въпроса, защото ще си проличи в анкетата. 😋

# 206
"Игри на Волята", другото е "Не".

# 207
"Не шмекерувайте", вика, хах... На българина му е вродено.
От 7-те предложени неща ще гледам 6 (без Стани богат).

За "До ключ" се колебая, за Мухата - не.  За Мистър Кеш - да, въпреки всичките кусури (нормални за първи сезон).

Дяволе, трябваше да сложиш поне 3-4 отговора за първия въпрос, защото така резултатите от анкетата се изкривяват. Аз ще гледам и ИВ, и Ергенът-любов в рая и Биг Брадър, и Диви и красиви... И като произволно кликна на едно от тях, означава ли, че другите няма да ги гледам (защото анкетата така ще покаже)? Затова е опцията multiple answer, за да показва по-реално нагласите на хората. А с един отговор, всичко се изкривява. Защото като кликнеш на едно, не означава, че другото няма да го гледаш и трябва да остане на 0.

# 208
  • София
Виж условието :p
Просто една лятна изненада в отпускарския август. Нещо по-различно от стандартното.
А и ще се види къде е генериран предварително най-голям интерес, което си е важно.
Традиционната анкета с повече опции през септември, когато излезе програмата и се знае със сигурност кое, кога и колко. Simple Smile

# 209
Е, "ако са ти поставили пистолет на главата", все едно да питаш една майка кое от децата си ще избере. Или едно дете: "мама или тате предпочиташ".
За The Floor не знам, началото ще видя. Ако ме отегчи, ще го зарежа. Стани богат - не, със сигурност.  Останалите - ДА, за всички. Няма да пропусна ни Брадър, ни Ерген, ни ИВ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт