Отговори
# 180
  • София
От колко ще е Сървайвър?

# 181
От 21,30ч, доколкото видях. След Кой да знае, явно.

# 182
  • София
Благодаря, лятото по принцип не гледам телевизия, но мога да го пусна това.

# 183
Силно се надявам това, че пускат точно 6ти сезон на Сървайвър, в който участват едни от най-добрите стратегически играчи, да означава, че БТВ се опитват да подготвят аудиторията си за Предателите (един вид да ги настроят за стратегическа и социална игра, а не сеир). Или пък кой знае може и за 2ри сезон на О100Г или пък нов сезон на Сървайвър.

(мисля, че им давам повече кредит от колкото са заслужили и не е толкова дълбок замисълът на това да пуснат Сървайвър сега и просто си запълват програмата :Д)

# 184
  • Разпиляна във въображението
Нямам спомен преди да са повтаряли нито Мастършеф, нито Сървайвър по основния канал. Да не говорим в 21.30 ч.

# 185
Преди повтаряха Мастършеф по БТВ Лейди (преди да стане Стори) през уикенда. Сега, през юни започнаха да повтарят Мастършеф по БТВ от 13 ч. в събота и неделя и го спряха.

А Сървайвър уж го анонсират като шести сезон, но да видим. В 21.30 ч ще разберем със сигурност.

И както вече сте разбрали:

Продуцент: Краси Ванков, водещ Маги Томова

Подробности

# 186
Нямам спомен преди да са повтаряли нито Мастършеф, нито Сървайвър по основния канал. Да не говорим в 21.30 ч.
И то не последния сезон, а предпоследния (поне за щастие). Наистина е заради Предателите, а и си запълват програмата в слабия сезон с продукция, която така или иначе преживяват. Да не говорим, че много хора не са го гледали, а много от тези, които сме го гледали, ще искаме пак. Отделно Ванко сега има нова популярност например, ще привлече и от тази аудитория... абе не е никак лош ход.

# 187
  • Другата България
Аз съм 99% сигурна, че ще видим участници от сезона в “Предателите“.
Дано са повече от един.

# 188
Ех,полудях като спряха Мастър шеф след само 6 епизода някъде. Наистина не знаят какво правят от бтв,на принципа проба грешка ли са не зная,но ми писна вече.Днес се каних да гледам 1001 нощ(не съм го гледала)в обявения час от рекламата и разбирам,че му е променен часа отново...
И аз мисля,че с любимият ми Сървайвър ни подготвят за новото предаване. Надявам се Борислава и Зоран да участват,може и Йоана.

# 189
  • София
Бо всеки ден пуска сторита или айде през ден, така че няма как да участва за мое огромно съжаление. Но и тя си има бебе и някак си не виждам как ще си го остави за риалити формат. Ако шоуто се наложи и не го свалят от ефир може би след още година/две да участва.

# 190
Бо е твърде "бутикова", по-скоро някой измежду Зоран, Ванко, Ганка или Карин.

# 191
  • Разпиляна във въображението
Еми хубаво е заснет Сървайвъра. Гледам го отново с кеф. Изобщо от бтв правят много добре заснети продукции, жалко, че не успяват с аудиторията. При Нова всичко ми изглежда евтино направено и заснето.

# 192
Сега погледнах, всъщност епизодите на Сървайвър са 30 в този сезон, а дните на заснемане са 43.   Обикновено (в повечето формати) снимачните дни са по-малко, епизодите са повече.
От 21 юли до началото на септември дано излъчат всички eпизоди, нужни са 6 седмици по 5 дни.
През 2023 имах абонамент за Войо и изгледах всичките епизоди на този сезон наведнъж, че по време на ефирното излъчване се разсейвах и бях изпуснал някои съществени моменти.
Излязъл е новият епизод на "Тайната на маските"
Скрит текст:

Много предавания станаха вече Grinning
И гласът и смехът на момичето са същите като на Даниела от Ергена Joy
Вече има тема за въпросното предаване Grinning

# 193
Затова този сезон беше толкова добър - защото нямаше излишно разтягане на локуми.
Аз надуших рано-рано, че Карин и Ганка са на финал заради един сегмент, в който говореха за травми от детството. До тях беше май Александра и не излъчиха нейния разказ.

# 194
Не съм гледала този сезон на Сървайвър, не съм особен фен, но сега го позагледах.
Направи ми впечатление колко бързо и стегнато някак протича всичко. Даже си помислих да не са го ре-едитнали, за да посъкратят епизодите.
А той всъщност първоначално си е бил така.

Общи условия

Активация на акаунт