Отговори
# 240
Единствено се надявам Бтв да не о*кат "Предалите" както правят със всички хитови формати.
Смятам него да го следам на запис.

# 241
Меди (едно от топ имената в поп-фолка в момента) е публикувал тази снимка в страницата си. Ясно се резпознават Саня Армутлиева и Фънки. Третият до Саня не мога да го разпозная.

Дали не се заформя някое ново YouTube реалити от формата на Гласът на България и X factor?
А защо трябва да е YouTube реалити, а не телевизионно?

p.s. Да ти излиза чалга певец в алгоритмите на ФБ, значи... съмнителна е работата Grinning (търсил си подобно съдържание, демек харесва ти) Grinning Щом хвалиш и този певец в скоби...

# 242
Меди (едно от топ имената в поп-фолка в момента) е публикувал тази снимка в страницата си. Ясно се резпознават Саня Армутлиева и Фънки. Третият до Саня не мога да го разпозная.

Дали не се заформя някое ново YouTube реалити от формата на Гласът на България и X factor?
А защо трябва да е YouTube реалити, а не телевизионно?

p.s. Да ти излиза чалга певец в алгоритмите на ФБ, значи... съмнителна е работата Grinning (търсил си подобно съдържание, демек харесва ти) Grinning Щом хвалиш и този певец в скоби...

Да така е, може и да не е YouTube, а телевизионно. Просто това беше първата ми мисъл, защото до колкото знам нито една телевизия не е споменавала нещо за музикален формат (скоро).

Иначе няма нищо съмнително, аз слушам, харесвам чалга и не ме е срам да го кажа, съдете ме :Д, а скобите ги написах за хората, които не са чували за него и не знаят кой е.

# 243
  • София
Кой да знае и Аз обичам България ще гледам ако ги има. На Предатели ще дам шанс само заради водещия (нали на него ще е Владо Карамазов).
Ще гледам и Бригада нов дом на пролет.

# 244
Дано да има "Аз обичам България", но със сменени капитани. На мен лично ми омръзнаха Вергов и Чучков.

# 245
И аз харесвам песните на меди,много са силни,някои от тях. Не виждам нищо лошо в това
Този с очилата ми прилича на Левон Хампарцумян,не виждам смисъл ,на него го оприличавам

# 246
  • София
На Предатели ще дам шанс само заради водещия (нали на него ще е Владо Карамазов).

Да,  Владо Карамазов ще е водещ на Предателите по bTV.

# 247
  • София
По анкетата: не гледам "Мистър Кеш", "Мухата" (гледах повече от 3 епизода) не ми хареса, за "Ключът" на опосумите се колебая. Основната чуденка ми беше на въпр.1 - нямам никакъв "най-голям" интерес към никое от изброените. Но вметвам, че от ИВ сигурно ще изгледам първите 3 епизода и после може да поглеждам от време на време. Виждам (след гласуването), че съм в масовката по 2-4 въпроси.
Със сигурност ще гледам КДЗ.
Бая се чудих на неразпознаваемия от снимката. С офиц.риза и папионка е (хаха, не е Лозанов обаче, нито Цитиридката), бръсната глава. Не се сещам. (Някакъв по-млад Хампарцумян? Simple Smile)

# 248
  • София
НОВА официално анонсира, че тази есен ще гледаме сезон 2 на Клетката.
https://nova.bg/accents/view/2025/07/31/505919/
+
ИВ ; ББ ; Пееш или лъжеш

Снимките на The Floor започват това лято, като крайният срок за записване е 10 август
https://nova.bg/casting

# 249
Линкът към кастинг формата ме подсети, че преди няколко дни видях реклама по Нова за нещо, което звучи като любовно предаване, но не съобщиха име. Има отворен кастинг, но не е ясно за какво: https://nova.bg/shows/register/1782

# 250
  • София
Хе-хе, а аз вчера ги нахраних, че не пускат никакви анонси за есенния сезон Satisfied
Сега остава утре, bTV да се включите и вие, чакаме ви Joy
Ако трябва може и някой ритуал да проведем довечера с който да призовем космическа енергия да помогне Joy

# 251
  • Другата България
Това за “Клетката“ е много добра новина за мен.
Само трябва да си припомня как завърши първи сезон и какво точно беше в сериала, че много време и много сериали минаха.....

# 252
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се иска продължание на "Алфа" на бтв, но само с искането ще си остана.

# 253
  • София
Ех, надявах се рейтинга на Сървайвър да е поне над 6.5, ако беше над 7 щеше да е чудно, но уви.
Но нищо, 5.9, колкото-толкова. Важното е, че го повтарят и все някой случен го е гледам за първи път. Дано да му е харесал. Simple Smile

# 254
Е все пак е повторение. Например аз го гледах преди 2 години от Войо накуп (защото предната година като го даваха по ТВ, са ми убягнали някои моменти). Сега за трети път няма да превключа на БТВ и да го гледам, колкото и да е интересно.

Мисля, че ако беше премиерно излъчване, щеше да е най-горе в рейтингите, при "Кой да знае".

Да видим идната седмица вече като пуснат "Диви красиви" как ще се позиционира Wink

Общи условия

Активация на акаунт