Отговори
# 255
  • София
В сезона на повторенията вижте къде е КДЗ (с веселието и идиотските въпроси) и къде - СБ (уж сериозният куиз)... Мисля, че където са замесени Тупаревите - дори късно (но не никога) "българщинАта" като продуцентски манталитет си казва думата.

# 256
Е... има значение и часовия пояс. Аз съм на работа, когато дават "Стани богат". Много хора още не са се прибрали от работа. Ако "Кой да знае" беше в 18.00 може би също нямаше да е на върха на рейтингите, знам ли.
Иначе независимо от часа, ако сложа и двете предавания на кантара, предпочитам "Кой да знае", разбира се.  "Стани богат" ме дразни с това, че гледаме само елементарните въпроси и на седмия или осмия въпрос се отказват и хайде, да заповяда новия участник и хайде пак първите 5 въпроса на музичката. Добавям и факта, че 25 години не могат да дадат "голямата" награда.

# 257
Никакви спомени нямам от Клетката, мислех, че е формат някакъв, отивам да търся. Без това се чудят с какво да си пълнят програмата, да бяха ни я повторили тази Клетка

# 258
Беше един малоумен сериал тази Клетка. Няма да гледам втори сезон.

# 259
Това за “Клетката“ е много добра новина за мен.
Само трябва да си припомня как завърши първи сезон и какво точно беше в сериала, че много време и много сериали минаха.....

Беше с Гергана Данданова, която обвиниха, че е убила нейн партньор, който накрая се оказа жив. Даваха я в затворът, после избяга и накрая май наистина го уби. И аз съм забравила какво стана. Те нова тв пускат през пет години сезон. Братя пък започнаха да го повтарят точно 5 серии и край. Под Прикритие май два пъти до трети сезон- много са непостоянни.

# 260
  • Другата България
Само трябва да си припомня как завърши първи сезон и какво точно беше в сериала, че много време и много сериали минаха.....

Беше с Гергана Данданова, която обвиниха, че е убила нейн партньор, който накрая се оказа жив. Даваха я в затворът, после избяга и накрая май наистина го уби. И аз съм забравила какво стана. Те нова тв пускат през пет години сезон. Братя пък започнаха да го повтарят точно 5 серии и край. Под Прикритие май два пъти до трети сезон- много са непостоянни.
Много благодаря, старост нерадост, аз не знам защо до последно мислех, че става въпрос за “Отдел Издирване“, който също много харесвам.
Сега се сетих, без жокер от нета - Асен Блатечки беше психолога на затвора, който си хареса Гергана, дори май имаха нещо, съпругът ѝ пък беше Мартин Димитров, който имаше връзка със съпругата на съдружника на Гергана, който си беше много жив....Ина ли се казваше героинята на Гергана?
Сезонът свърши как някой /не помня кой ѝ плати на затворничката/ уби /или не/ Ина в затвора.

# 261

Много благодаря, старост нерадост, аз не знам защо до последно мислех, че става въпрос за “Отдел Издирване“, който също много харесвам.
Сега се сетих, без жокер от нета - Асен Блатечки беше психолога на затвора, който си хареса Гергана, дори май имаха нещо, съпругът ѝ пък беше Мартин Димитров, който имаше връзка със съпругата на съдружника на Гергана, който си беше много жив....Ина ли се казваше героинята на Гергана?
Сезонът свърши как някой /не помня кой ѝ плати на затворничката/ уби /или не/ Ина в затвора.

Знам, че този уж умрелият взе едни пари и се канеше с жена си да бягат. Ина май наистина я наръгаха или тя наръга някоя друга? Не беше лош филмът, но го даваха веднъж седмично и то се забравя от серия до серия.

# 262
  • Другата България
Нея наръгаха, и то май затворничка, която ѝ беше близка.

# 263
  • София
Почти нищо не помня, ама си спомням, че този сериал беше голямо дърво. Ама ще гледам и сезон 2, защото съм го започнал, а и то не пречи по 1 епизод седмично, то за това и се хвърлям на тези сериали.
Иначе Бг сериали с епизод всеки делник вече не започвам, но то такива и няма от доста време насам.

# 264
  • Другата България
А аз пък се сетих, че бях пускала тема за първи сезон, да взема да се спретна да пусна една и за втори, та до септември да си припомним какво - що.....
Сега се сетих и че нещо дъщерята на Ина беше обвинена в убийство май, и това имаше връзка с “умрелия“....

# 265
  • София
Да я беше направила вчера, щеше да хванеш бонус точки за лоялната програма Wink
Но да, трябва си.

Абе хора не открих тема в Бг мама за Ютюб, та ще питам тук.
Само аз ли имам проблем с известяванията (прословутата камбанка горе вдясно)?
Днес цял не получават известия за нови видеа на тези канали, които съм маркирал с тази опция. Нито на телефона, нито в хром, нито в опера, нито в ейдж.
Или има проблем с моят профил (ама си видях настройките и нищо не е изменено) или някакъв глобален проблем?

# 266
https://www.facebook.com/watch/?v=325432063726564
Ето това е финалът- сега и аз си спомних.

# 267
  • Другата България
Да я беше направила вчера, щеше да хванеш бонус точки за лоялната програма Wink
Но да, трябва си.

Скрит текст:
Абе хора не открих тема в Бг мама за Ютюб, та ще питам тук.
Само аз ли имам проблем с известяванията (прословутата камбанка горе вдясно)?
Днес цял не получават известия за нови видеа на тези канали, които съм маркирал с тази опция. Нито на телефона, нито в хром, нито в опера, нито в ейдж.
Или има проблем с моят профил (ама си видях настройките и нищо не е изменено) или някакъв глобален проблем?
Аз до днес мислех, че става въпрос за друг сериал, ти пък....Joy
https://www.facebook.com/watch/?v=325432063726564
Ето това е финалът- сега и аз си спомних.
И аз погледнах, да, и аз се сетих, пак доста неща съм запомнила.
Благодаря ти.
Готово.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1801992

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 17:14 от Merri_An

# 268
  • София
Оправи се проблема с ютюб, било е нещо временно касаещо цялата платформа.
Ама май само аз гледам ютюб тук...
Още едно откритие от днес. Това си е новост вече според мен, но много странно защо са го направили така.
През телефоните вече не може да се гледа на бърза скорост даден клип в тубето. Без значение дали е 1.1 / 1.25 / 2.0 или повече.
Сложили са един безплатен пробен месец и после ако искаш да слушаш/гледаш на по-голяма скорост - си плащащ 13 лв. на месец.
НО, странно, но за компютъра това не важи. Проверих и през лаптопа и без персоналния. Можеш да коригираш скоростта на видеото, както си искаш.
Как така за компютри остава, но не и за телефоните?!
Какво по дяволите се случва? 😮

# 269
Хм, току що пробвах от телефон, на 2.0х да пусна произволен клип (По света и у нас ми излезе като предложение), кликнах на по-висока скорост и веднага стана на бърборино. Не съм с платен профил, но все пак бях логнат. Да не би от лаптопа да си логнат, а от телефона да не си и затова?

Общи условия

Активация на акаунт