“Клетката“ – сезон 2, от септември по НОВА

• 1 085
  • 6
  •   1
Отговори
  • Другата България
На фона на личната и семейна трагедия, „Клетката“ е разказ за силата на духа и втория шанс. Поредицата засяга актуални обществени теми от родната действителност, сред които битката на малкия човек срещу корумпирана система, която превръща честни хора в престъпници. Повдигнат е също въпросът за борбата за запазване на достойнство в материалния свят, в който справедливостта винаги е на страната на парите. Освен че пресъздава тежките условия в затворите, сериалът е и метафора за вътрешната клетка, в която понякога живеем.

Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков с компанията си „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха на криминалната драма „Братя“. Режисьори на лентата са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката, а в главните роли влизат обичаните актьори Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров. В основния каст зрителите ще видят още: Жаклин Дочева, Явор Ралинов, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева, а също и новите открития за телевизионния екран - младите и талантливи актьори Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов. Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака с музиката към поредицата е Марио Балтаджиев.
Финалът на първи сезон - "Заслужаваш ли да живееш?"
Гита направи това, което вярваше, че е правилно - наказа виновницата за смъртта на Неда. Ще намери ли покой след стореното?

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 17:17 от Merri_An

# 1
  • София
Благодаря за новата тема.
Да, ще гледам сезон 2.
Но съм малко учуден, че подновяват сериала,защото сезон 1 не беше нито с добри рейтинги, нито с добри мнения.
Дано този сезон е по-интересен, въпреки че аз съм песимист.

# 2
  • Другата България
И аз ще гледам.
12 епизода, по един седмично не е болка за умиране, и да го изпусна директно, достатъчно време /ще/ има за индиректно наваксване.

# 3
Ще го гледаме! Simple Smile

# 4
Здравейте, как разбрахте, че ще има втори сезон, не ми е попадала реклама?

# 5
  • Другата България
Имаше реклама, дори в Уикито пише, че втори сезон ще е от септември до декември.
За съжаление обаче в програмата на НОВА не е заложен, не знам защо.
Жалко, ако са ни подвели.

# 6
Май наистина съобщението за 2 сезон не вярно засега.

Общи условия

Активация на акаунт