“Клетката“ – сезон 2, от септември по НОВА

• 9 001
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Да, това беше. Според мен пак го оставят с отворен финал, та може след време да има 3 сезон. София не получи заслуженото си наказание, Ина не излезе, а Пелев може би умря..
Иначе другите линии ги приключиха. И колкото и да ми беше интереснен филма, то толкова и ми дойде в повече тоя кървав финал. Не разбрах защо Рълева уби Кирчо,така де Архонта чрез нея. А смъртоносния бой върху социалния направо без коментар. То наистина той е виновен за смъртта на Милкана, но това беше в повече.
Ще видим дали след време ще направят друг сезон.

# 61
  • Другата България
Тотално съм разочарована аз.
Основно заради това с Пелев. Защо, кому беше нужно?
Изключително нерационално продуцентско решение, разбирам аналогията с финала на първи сезон, но не мисля, че след /за мен/ неуспеха на този изобщо ще има трети. Защото финалът остана отворен, донякъде.  Силен беше иначе, да, с тази награда на най-големия злодей в сезона, и речта ѝ - как ще се бори за доброто срещу злото, добра игра на Жаклин Дочева, абсолютен злодей и /за мен/ наследник на архонта, но защо трябва да чакаме следващ сезон, за да приключат всъщност най-важната нишка на сериала като цяло - #кой уби Валери Гендов?
Нали това беше началото, завръзката, откъдето тръгна всичко?
Иначе предвидимо - приятелят на Михаела никъде не отиде и се събраха, Гита спаси Ина /за мен това индиректно се разбира - Михаела знае какво всъщност намери в мечето/. Тошко намери начин да се измъкне, макар и доста скалъпен и съшит с бели конци - това между архонта и Хами беше смешно, ама много смешно, още се смея и с убийството на ченгето от ДАНС.
Аз също не разбрах защо точно когато ни показаха Кирчо в някаква положителна светлина /с мотива му да събира пари/, трябваше да го приключат. Поредно недалновидно решение. И изобщо каква беше идеята на Ралева/Рълева. Може би за да не издаде архонта?
За мен социалния си получи заслуженото, това беше единствения момент, който НЕ ми дойде байгън. Но целия този кеч турнир си беше байгън.

Слаб сезон с относително сносен финал, ако се цели следващ такъв.
Ако не - финалното послание и финалът като цяло не е ок. Не трябва ли доброто все пак да победи, макар и на кино?

# 62
Здравейте, довечера няма ли да има последен епизод?
Трябваше да излъчат и епизод в миналия Понеделник, но заради протестите имаше извънредна емисия новини, а по програма, трябваше да има епизод и в Понеделник.

Макар, че този епизод беше точно като за финал.  Но в програмата видях ,миналата седмица, че беше цялата ,без Петък и този Понеделник.  Така ,че един епизод се губи.

# 63
Вчера беше финалът.  По принцип го излъчваха от понеделник до четвъртък.  НА 8 декември излъчиха пропуснатия заради протестите епизод

# 64
Мисля че е най добре да спрат до тук . Пак имаше отворен финал , но по добре да не продължават . Само ме е яд че София не си получи заслуженото и не влезе в затвора . Ина обаче пак остава в затвора несправедливо и за нея .

# 65
Оставиха много неща недовършени и отворен финал. Но дано няма трети сезон. Не ме грабнаха накрая речите и ръкоплясканията.

# 66
  • София
Ако няма трети сезон, за да си приключат историята ще е пълен творчески провал.

Сезон 2 беше много слаб.
Актьорска игра - трагична с изключение на София, злодейката.
Режисура, операторска работа, монтаж, сценарий и диалози - слаб 2.

Толкова много тъпотии и толкова много нелогични решения.
Мери е изброила много от тях, не ми се пише повече.

Та да, финално за Клетката, сезон 2:
4 от 10

# 67
Тязи серия беше направо фантаситка, 10 затворнички палят затвора и пленяват половината охрана, но като знам, че сме в България може да е възможно....доста муден втори сезон, банални неща и слаба актьорска игра....

# 68
И аз да кажа за ролята на София - много добра игра, още повече я оценявам, защото отново гледам Татковци - абсолютно противоположна роля, мислех, че направо там си е направена за нея, а се оказа, че наистина е много добра актриса Жаклин Дочева.

# 69
Хареса ми. Имаше много нереални моменти, но какво от това, държа ме под напрежение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт