Отговори
# 270
  • София
Diavolo, аз гледам доста ютюб, но на телефона съм с YouTube Revanced, припокрива платената версия като си си в твоя си акаунт и докъдето си стигнал с видеото в ютюб, дотам си и в Revanced. Мисля, че обаче така не получават проходи от гледания и затова съм пращала thanks на някои ютюбъри или съм се subscribe-вала. Сега тествах през него няма проблем, с *2, даже и *5 има, но в обикновения ютюб не ми работи тази опция в момента.

Известия получавах цял ден и от двете приложения.

# 271
  • София
Напротив, в профила съм си.
Навсякъде съм си в профила и не става. Не работи на телефона на по-висока скорост
На комповете нямам никакъв проблем.

Ето ви произволен пример
Маркирам 1.5, но не ми дава. А до вчера даваше. Връща ме на нормална скорост (1).
Виждате и червенкото вдясно. А втората снимка е като кликна на него какво ми изписва.
Не мога да разбера защо при вас го няма това и си гледате и на телефона на по-бърза скорост. Едва ли е до модела на телефона.

слагам снимките в спойлер
Скрит текст:

# 272
Diavolo, и при мен е същото. Гледам, че в Reddit има сходни оплаквания преди 9 месеца. Или е някакъв bug, или нов "feature". Това, което работи, е да задържиш пръст върху видеото, но няма избор на скорост, просто ти го ускорява 2x.

# 273
  • София
Да, така е.
Ама това не върши работа. Първо не гледам/слушам на 2.0 скорост. Почти не се разбира нищо, а и като си махна пръста от видеото не става, пак ме връща на 1.0, т.е. трябва непрекъснато пръста ми да е на видеото.
Абе ще видим утре как е. Явно има някакви бъгове, но странно защо не го виждат всички.
Като с липсата на известия по-рано днес.
Имаше период от над 10 часа в които не се показваха (горе вдясно да ти свети в червено камбанката) и се оправи вечерта, а пък сега разбирам, че за други не е имало проблем.
Абдурдно е това.

# 274
Меркурий е ретрограден, въобще не се впечятлявайте от такива бъгове Grinning
Платфлормите пускат новите опции по различно време при потребителите, затова не при всички го има. Само за скорост 3х се иска Премиум, другите явно технически не работят в момента.

# 275
Намерих видео как да оправиш този бъг. Надявам се да помогне.

https://www.youtube.com/watch?v=4Zd1VvTwC7w

Иначе аз не съм срещал проблеми нито с известията, нито със скоростта, но аз плащам за Premium YouTube.

# 276
Аз гледам изцяло от телефон, но си отварям Youtube през Brave /за да нямам реклами/ и проблем със скоростта не съм забелязала. Почти винаги гледам на 1.5
Дано не са решили да ни лишат от това удобство.

# 277
  • София
Понеже сме в спам-темата, ще си позволя друг пример за разликите Тел/Комп - и, че за мен опитите да вкарат зорлем живота ни в смартфона си е дискриминация.
Оправям се добре и с двете машини, но си предпочитам компютъра, а и по-често съм пред него. Имам карта Шел-лоялна програма (Шел Смарт) с акаунт, пластика и БЕЗ инстал. App (все още) на тела. Е, последният път, когато (от компа) си влязох в акаунта да стартирам промо-предложение, изобщо не ме логваше, въпреки изпратеното код-потвърждение на тела.
Сетне в бензиностанцията се разговорихме и ми рекоха, че до края на год. щели да махат пластиката и само през тела ще се борави.
Ами, хубаво - представям си всякакви по-възрастни водачи на МПС, които имат Шел-карти, но не и смартфон, а тел.с копчета. (Ами, даже зет ми - <65, но понеже е рибар-несръчко - никога не е имал смартфон.)
Та си мисля, че съвсем съзнателно-ускорителни са бизнес опитите да ни вкарат в телефоните и даже не е конспирация никаква.
А, където има вече платени варианти на дадена услуга (коментираното в Тубата), практичните екстри те ги имат за глезотии и полека лека ще стават платени.
Хубаво, че няма да доживея, докато разглеждам от дивана щандовете в близкия Т-Маркет и поръчам 2 домата, да чуя как хладилникът ми съобщава, че са пристигнали по пневмо-тръбата. А аз виквам на Кукинг-Алексата да се преместят в чиния на масата и да се нарежат от спускаемия нож от лампата отгоре.

# 278
  • София
Да, оправих си проблема
Благодаря на Teletubby31 и всички, които са писали.
След като отстраних проблема проверих и всичко е наред. Рестартирах телефона за всеки случай и пак проверих и пак е без проблем.

Хах, значи само за 3.0 скорост се иска премиум. Е, кой луд гледа на 3.0? То на 2.0 е ужасно, какво остава за 3.0 😮
Принципно аз най-често слушам на 1.25 и чак след това на 1.5. Зависи кой говори... Даже понякога ако е нещо много важно/интересно не си развалям кефа и си гледам на нормална скорост, ама това са редки случаи на наистина ценни/важни неща.

# 279
  • София
Тайна сватба по време на "Игри на волята": Омъжена ли е Ралица Паскалева? (СНИМКA)
12 август 2025, 12:19 часа
Скрит текст:
https://www.actualno.com/showbusiness/tajna-svatba-po-vreme-na-i … news_2482447.html

# 280
"Колко ми даваш?" ще има нова водеща - Боряна Братоева.
https://www.btv.bg/shows/kolko-mi-davash/novini/novijat-sezon-na … ana-bratoeva.html

Решили са малко да разчупят концепцията на предаването. Ще има два отбора, които ще се състезават. Мисля, че искат да приложат успешната формула от "Кой да знае?" с два отбора.

Относно водещата.. и двете ги харесвам така че нямам предпочитания.

# 281
Ще има някакво ново любовно риалити по НОВА, още не му казват името. Снощи вървеше рекламата със "Запиши се за кастинг"
https://nova.bg/shows/register/1787

# 282
  • София
Офф, някакъв бум на любовни риалита.
Мисля, че това ще е сериозно. Целящо наистина сериозни връзки. Така го усещам от прочетеното. Но аз лично ще си го спестя.

# 283
Всъщност започнал е кастинг за третия сезон на "Женени от пръв поглед", вече са добавили логото над формуляра за кастинга, най-вероятно ще го дават през пролетта (например на гърба на Ергенът). Но нищо чудно Нова да го пуснат още през януари.

Пак същия линк: https://nova.bg/shows/register/1787

# 284

Общи условия

Активация на акаунт