Отговори
# 285
  • София
Добър рейтинг за Сървайвър 6: Скритият идол.
Не знам на какъв етап е развитието (това е от тв седмица: 04.08 - 10.08 ), но има рязък скок в гледаемостта.
Аз се надявах на старт около 6.5 и примерно да скочи до 7.5 / 8.0, но както виждаме и за 'Кой да знае' е трудно...

# 286
"България търси талант " стартира на 20 септември.

"Биг Брадър" стартира на 21 септември от 20ч.

"Пееш или лъжеш" стартира на 28 септември  от 20ч.

# 287
Засега. Че при тях всяко решение е предпоследно. Ще се надцакват и ще тръгват по-рано от обявеното, като ги знам.
"Диви и красиви" явно ще приключи до 20 септември и после "Биг Брадър" на негово място? За 5 седмици дотогава остава да отпаднат 5 двойки и да останат 2, които да са на финал. Ама да видим.

# 288
  • София / Пловдив
Аз си мисля, че последните серии на ДиК ще съвпаднат със старта на Любов в рая. Нова ще разчитат на вече изградената публика, която ще ги следва до финала, да отнемат гледаемост от началото на Новия Ерген...
Пълен мишмаш стават като излъчване  продукциите на двете частни национални телевизии. И според мен пренебрегват факта, че повечето хора гледат с отложен старт и превъртат рекламите. Та вървят едни милиони в канала.... и излизат изпрани.

# 289
Боже, в първия момент ДиК го чета като Дързост и красота

# 290
"Ергенът Любов в Рая" от 8 септември от 22ч.до 23.30ч.

# 291
  • София
Ауу интересно. БТВ хвърлят ръкавицата на ИВ по НОВА с Ергенът. Simple Smile
Това ще е мега сблъсък.
Очаквам +3 часа епизод на ИВ, от 20:00 до 23:30 поне. Защото нали ще е премиерен и ще има визитки, племена, битка и какво ли не. Така че реално двете телевизии ще влязат в конфликт, защото пък и много хора ще искат да видят визитките и старта на Тушевския сеир.
А пък във вторник е премиерата на Предателите, които би трябвало да отнесат ИВ епизода от вторник. Ще видим, много интересно стана.
Обаче ако ИВ бие и Ергенът и Предателите и то със сезон 7 (защото до болка са се изтъркали вече) ги признавам! Grinning

# 292
Най-вероятно точно това ще стане. Българският зрител има отвратителен вкус за предавания Grinning и като цяло захапе ли по нещо, трудно откъсва...

# 293
Щом "Диви и красиви" тръгва месец по-рано, зрителите са го загледали, свикнали са си с него, така че едва ли ще се откажат. "Ергенът" ще се гледа отделно Grinning Да бяха и БТВ тръгнали на 11 август Grinning

Значи БТВ 20.00 Трейтърс, 22.00 Ергенът
НОВА: 20.00 Игри на волята, 22.00 Диви и красиви, а към края на септември Биг Брадър

# 294

И така имаме програмата на БТВ през есенния сезон! Има си изненади поне за мен.
Всеки понеделник и петък  от 20:00 часа, БТВ ще излъчва епизоди на "Кой да знае";
Вторник от 20:00 часа е запазено за премиерата на "Traitors:Игра на предатели";
Сряда от 20:00 часа ще има нов сезон на "Аз обичам България"- тук се изненадах,честно казано.
Четвъртък от 20:00 часа се завръща предаването "Колко ми даваш",което ще бъде вече 2 часа?! - прекалено дълго и ненужно според мен.
От понеделник до петък от 22:00 часа, ще бъде spin-off на ергена,а именно "Ергенът любов в рая"- и тук изненада,че ще бъде всеки ден😮
Събота от 20:00 часа ще има спешъл издание на "Стани богат",който ще се казва "Стани богат: Златната лига"
И за неделя остава от 20:00 часа "България търси талант"

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:19 от Krushmar

# 295
Трейтърс само вторник? 2 часа? Хахахаха

# 296
  • София / Пловдив
Забиват Предателите с това излъчване веднъж седмично и то във вторник, според мен.
Както и делничното издание на "Аз обичам България", което си е типично и познато от години като уикенд развлекателно предаване... не знам, не знаааам... програмните шефове в бТв явно ги е хванал тежък летен вирус.

# 297
  • Stockholm
Голямо гледане се очертава Joy Значи от 20 Игри на волята, после превключвам на Ергенът Любов в рая. Вторник в 20 часа  приоритирам Трейтърс Joy

# 298
"Трейтърс" от 9 септември ,от 20ч.

# 299
В този пост ще споделя и програмата на Нова телевизия!
През септември Нова ще заложи бая време на Игрите .. В първата седмица за първи път,ще се излъчи от понеделник до неделя,включително!
Както знаем стартират на 8 септември /понеделник/ от 20:00ч.
Не съм сигурен кога точно беше,но ще има епизоди през седмицата,които ще бъдат по 3 часа.
От 22:00 часа продължава реалитито "Диви и красиви" като на 20 септември/събота/ ще бъде финалът от 21:00 часа /на живо
Веднага след това на 21.09/неделя/ стартира новият сезон на "Big brother" от 20:00 часа!
След което програмата ще бъде Игри на волята от 20:00 часа и от 22:00 Биг Брадър. Като всъщност основната конкуренция на "Ергенът- любов в рая",ще бъде "Big brother"
И на 28.09 неделя стартира"Пееш или лъжеш"
"Клетката" и "Кошмари в кухнята" - липсват в програмата?!
Ще ми е интересно сега,след обявените програми,да споделите кой, какво ще гледа?

Общи условия

Активация на акаунт