Отговори
# 300
Биг Брадър ще се конкурира с Ергенът любов в Рая. Пееш или лъжеш ще е на гърба на България търси талант.

# 301
  • София / Пловдив
Аз лично ще гледам всичко с отложен старт. Ще дам шанс на ИВ отново... и на Предателите със сигурност, поне е ново и ми е мега любопитно. Брадъра отдавна не го гледам, ДиК след първия епизод още го зарязах... началото на  Любовта в Рая ще го видя, ако не ме грабне от раз, ще го пиша в канала и него.

# 302
Те тия програми ще ги разбутат веднага щом Брадърът тръгне срещу Ергенът.
Забравяте колко пъти смениха дните на Кой да знае, Аз обичам България и т.н. в предния сезон, голям страх ги тресе в БТВ Grinning

# 303
Ръководство на Бтв е за разстрел

# 304
Те тия програми ще ги разбутат веднага щом Брадърът тръгне срещу Ергенът.
Забравяте колко пъти смениха дните на Кой да знае, Аз обичам България и т.н. в предния сезон, голям страх ги тресе в БТВ Grinning
И аз така мисля ,като на 100 процента ще има размествания! Особено от страна на БТВ. Не искам да бъда песимист,но Аз обичам България и Колко ми даваш, нямат никакъв шанс срещу Игрите ...

# 305
По БТВ ще гледам:  Ергенът, Кой да знае ,Трейтърс - твърдо ДА
Аз обичам България, Колко ми даваш - може би да, чат пат, само за фон
Стани Богат, България търси талант - твърдо НЕ

По НОВА:  Игри на волята, Диви и красиви, после  и Биг Брадър - твърдо ДА
Пееш или лъжеш - твърдо НЕ!

По ТЛС: Добре дошли в Платвил и 90 дни до сватбата

Е то кога? Grinning Денонощието е само 24 часа Grinning

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:45 от diziler

# 306
С ИВ 7 пъти седмично ще избягвам Нова, бяха ми интересни до 4 сезон, просто не ми се гледа едно и също пак, единствено бих дала шанс на алл старс сезон

# 307
  • España
Ох, бактън вече от Игри; Брадъри…99 вида Ергени….за тези ще се доверя традиционно на обзорите на Кукушев и други !
Със сигурност ще гледам само любимото ми “Кой да знае” и Предателите , разбира се ! Аааа….и “Мамник” по БНТ , ако го пуснат в този тв сезон .

# 308
  • София
Тази програма на НОВА е пълна каша и нищо не виждам и не разбирам. Размазано ми е, нищо не се вижда.

Krushmar
Игри на волята само през премиерната си седмица ли ще бъде от понеделник до неделя?
Това е безумие, 7 дена подред. Ужас!
И от втората седмица ли ще се мине на 5 излъчвания + кастинг битката в събота (Туджаров каза, че ще има)?
Диви и красиви кои дни и от колко часа ще се излъчва от 8 септември?

Иначе аз съм ясен отдавна.
Ще гледам:
Игри на волята и Диви и красиви по НОВА.
Предателите, Ергенът: Любов в Рая и Стани богат по bTV.
И нищо друго.

Лошото е, че Ергенът ще е цели 5 дена седмично. Твърде много съдържание ще ми дойде.
Ако и Диви и красиви продължи 5 дена от 22:00 ч. ще е истинско мъчение вече.
Плюс 6 епизода седмично на Игри на волята.

Тези хора са полудели. 😮

# 309
Приоритет са ми Трейтърс и Ергенът този сезон. Брадъра ще го гледам на запис, не мисля, че ще ми е по-интересно от Ергенът.

Диви и красиви не мисля, че ще го спаси това, че започна по-рано от Ергенът, то и сега не съм много убеден, че има особено добър рейтинг, но ще видим вече следващата седмица, като излязат рейтингите.

Игрите нямам никакво желание да ги гледам, миналата година ми беше много лесно да ги зарежа, защото гледах О100Г, сега нямат директна конкуренция, освен във вторник, но си мисля въпреки това да не си го причинявам. Почнаха много да ме дразнят и само негативна енергия ми дават. Grinning Най-много да пробвам да превъртам епизодите, колкото да видя какво се случва.

# 310
Ох, бактън вече от Игри; Брадъри…99 вида Ергени….за тези ще се доверя традиционно на обзорите на Кукушев и други !
Забравих и гнусния Рачков.. твърдо НЕ за "Пееш или лъжеш".
Да знаеш само: "бъктъм" (писна ми - bıktım), иначе "бактън" означава "ти видя", "ти гледа" (baktın) Wink

# 311
  • София
За мен Traitors е абсолютен приоритет този ТВ сезон.
Въпреки, че ще се излъчва само веднъж в седмицита се надявам темата да хвърчи. Ето сега сме на 41 стр. а реално самото шоу дори не е започнало. Такова чудо не помня да е имало.
Това предаване го чакам с ужасно нетърпение. Останалите са много, много далеч след него.

Ергенът: Любов в рая също ми е любопитен, защото ще е нещо ново. Всъщност не ново, защото съм гледал вече Диви и красиви, но тук качеството ще е много по-високо, а и ще има много любопитни и горещи сцени, защото Тушев е много по-напред с материала от Ванков, да не говорим за редактори, монтаж и т.н.

Игри на волята ще си го следя по дифолт. Пък дано ме изненадат, ама надали... Но все пак надеждата умира последна. Но докато го има винаги ще го гледам, все пак никога няма да забравя сезон 1 и после лудият сезон 4. Просто спомени, които крепят. Няма как.

# 312
Тази есен се провали основният формат, който Бтв трябваше да излъчват от 20ч (Фермата), интересно ми е дали вече планират какво ще излъчват другата есен. Grinning Предвид колко бързо работят, вероятно ще почнат да го подготвят чак пролетта, което както винаги ще е късно. Дали няма да видим отново нов формат? Thinking

# 313
  • España
Забравих и гнусния Рачков.. твърдо НЕ за "Пееш или лъжеш".
Да знаеш само: "бъктъм" (писна ми - bıktım), иначе "бактън" означава "ти видя", "ти гледа" (baktın) Wink
Благодаря , всъщност имах предвид байгън 😉

# 314
  • Другата България
Чак не мога да повярвам колко ми е лесно!
Ще гледам само “Предателите“ и “Кой да знае“.
И “Стани богат“.
И защо “Клетката“ я няма в програмата?
И нея чаках.

Общи условия

Активация на акаунт