Отговори
# 315
Тази програма на НОВА е пълна каша и нищо не виждам и не разбирам. Размазано ми е, нищо не се вижда.

Krushmar
Игри на волята само през премиерната си седмица ли ще бъде от понеделник до неделя?
Това е безумие, 7 дена подред. Ужас!
И от втората седмица ли ще се мине на 5 излъчвания + кастинг битката в събота (Туджаров каза, че ще има)?
Диви и красиви кои дни и от колко часа ще се излъчва от 8 септември?

Иначе аз съм ясен отдавна.
Ще гледам:
Игри на волята и Диви и красиви по НОВА.
Предателите, Ергенът: Любов в Рая и Стани богат по bTV.
И нищо друго.

Лошото е, че Ергенът ще е цели 5 дена седмично. Твърде много съдържание ще ми дойде.
Ако и Диви и красиви продължи 5 дена от 22:00 ч. ще е истинско мъчение вече.
Плюс 6 епизода седмично на Игри на волята.

Тези хора са полудели. 😮
Да,всъщност Игри на волята ще се излъчи от понеделник до неделя,само в премиерната седмица! Като след това си влиза в обичайния график -  от понеделник до петък от 20:00 часа и събота с кастинг битката.
Относно Диви и красиви и там малко ще е плаващо,заради игрите,тъй като в премиерната седмица ще се излъчи само в сряда,четвъртък и петък от 22:00 часа. А в по-следващата във вторник и четвъртък само,защото в понеделник,сряда и петък - Игрите ще бъдат по 3 часа ?! Абе няква пълна лудница 😂. В крайна сметка ще видим, дали това ще е окончателната подредба на програмата. Според мен са възможни промени!

Иначе аз ще гледам и следя:
По Нова - Игри на волята,тъй като са ми тръпка от сезон 2 и си ги следя,но определено не очаквам нещо уау,дано ни опровергаят!
Евентуално Биг Брадър,като първи епизод със сигурност,а по-нататък ще видим. Диви и красиви го преустанових,тъй като не е моето.
Пееш или лъжеш ще ми е само като фон за неделя вечер!

БТВ -Аз също чакам с нетърпение премиерата на Предателите и него ще го гледам с приоритет!
И всъщност май е това ...аа не забравих "Кой да знае" разбира се ,моят фаворит по БТВ! България търси талант не смятам да си го причинявам и останалите предавания, също не са моите.

# 316
От тези всичките ще гледам Брадъра, но едвали ще му отделям време баш всяка вечер, както и Пееш или лъжеш.

Очаквам и трите есенни шоута на Нова да си спечелят часовият диапазон, както миналата есен. Не случайно пак си залагат на същата схема, с изключението, че са издърпали Брадър с 2 седмици. Да се надяваме, че и сезонът ще е малко по-дълъг и няма да свърши в средата на нищото, а ще е към 6-13-ти Декември. И още по-важното е епизодите им да почват що-годе НАВРЕМЕ, а не да гадаем кога ще е, щото монтажистите на ИВ си го карат както им скимне.

Няколко думи и за програмата на другият канал. Както повечето и аз съм изненадан, че Аз обичам БГ се връща, след като стържеше подът на рейтингите пролетта. Явно е толкова евтино за правене, че това няма значение за тях, само и само да запълва ефирно време. Иначе универсалното им лепило си остава Кой да Знае. Когато, където има нужда, всяка вечер, всеки сезон то е там да удържа фронта.

Относно Трейтърс, като обявиха новината имаше хора тука, които се опасяваха да не го разтегнат по български с по 3-4 епизода на седмица. Сега се оказва, че ще си е стандартно с епизод на седмица и нещата се обърнаха на "Ама как само 1 епизод, това е много малко, ще го забият" Laughing 

Нямам идея този Стани Богат какъв ще е, известни ли ще канят пак? Регулярните им епизоди последния сезон бяха доста надолу, едвали ще има голям интерес.

А Талантите най-вероятно ще са с най-голям рейтинг в битиви-ту, но и с най-малко коментари в този форум.

# 317
По Нова ще гледам ИВ. Само първия сезон съм го гледала като шоу, останалите като ШООЛ, тъй че няма шанс да ме разочарова. 😁
Ще догледам и Диви и красиви, а на запис, докато върша нещо - Пееш или лъжеш.
Не разбрах Подът (ако не се лъжа) кога ще се излъчва.
Също на запис мога да ги видя и тези Предатели.
Първият и... последен Ерген, който гледах, беше този с Елвиса. 😊

# 318
  • София
Подът остава за пролетта.
Нямало кандидати за участие, а то се снима чак в Нидерландия.
Удължиха набирането на участници. А и тази продукция си е по-скъпа и пипкава и се иска време.

За съжаление пролетта няма да има Остров на 100-те гривни. Sad
Спокс, не е някакво вътрешно инфо, но не съм чул да има кастинги, а трябва да се снима септември-ноември.

БТВ са управлявани от идиоти.

# 319
Но пък ще има "Женени от пръв поглед", "Един за друг", "Хелс Китчън", "Ергенът"...

# 320
  • Другата България
И надявам се, “Като две капки вода“.

# 321
Тъй като в темата за ИВ мой пост е последен, ще ви пусна тук една снимка. 😊

# 322
  • София
Страхотен е Гогата. Simple Smile
Такъв участник никога повече няма да имат...

Иначе не съм съгласен, че битката ще е между Биг брадър и Ергенът. Да, в директен спор са, НО, реално Игри на волята ще ги подбива много по-лошо. Защо?
Ами знаете всички, че премиерният епизод е изключително важен. В много редки изключения след него има обрат. Двете шоута ще се изправят едно срещу друго на 8 септември, понеделник. И ще се засекат изцяло. Защото ИВ, 100% ще е отиде отвъд трите часа. Вторник ще е същото. Визирам премиерната седмица. Пак ще е тричасов епизод, 100% Ще има 4 племена, много хора, битки и т.н.
От седмица 2 на ИВ, всеки понеделник, сряда и петък (което си е много) предаването ще е 3 часа, т.е. пак ще влиза дълбоко в Ергенът (който започва в 22:00).
Отделно от всичко това, Биг брадър започва малко късничко. Явно заради Диви и красиви.
Но аз него така или иначе не го гледам и не ме вълнува. Не разбирам защо изобщо го върнаха. Сезон 1 не се провали, но не беше и някакъв успех. Едно такова положение в златната среда. Но пък ето, създаде Виктор и Беба и двамата още монетизират славата си. Другите се забравиха, а тези никнат навсякъде.
Мина му времето на Брадъра според мен. А и то кое не е Брадър вече? Къртицата (абсолютен биг брадър), Фермата (биг брадър на село), ИВ (биг брадър на плажа), Хелс Кичън (биг брадър в кухнята). Е, извинявайте много. Grinning
Отделно имаме Къщата на инфлуенсърите, че вече и Мистър Кеш.

А защо Ергенът: Любов в рая започва толкова късно?
Ами според мен заради съдържанието. Ще е доста ХХХ, ако ме разбирате за какво намеквам...
Ако някой очаква истинският Ерген и някаква класа, ще остане сериозно излъган. Само името е същото.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 01:21 от Diavolo

# 323
Браво на Гого.

Аз ще гледам Игри на Волята. На запис ще гледам "Предателите"...ама с Мирела, Жорката и Валери от С4 на игрите....Все едно Игри на Волята...
Ергенът ще гледам на запис.

# 324
Само "Предателите" и "Кой да знае "ще гледам.
Радвам се, че" Предателите "ще е само веднъж седмично. Дано върви стегнато, че аман от ненужни пълнежи.

# 325
  • Разпиляна във въображението
На Диви и красиви не съм гледала и един епизод Simple Smile  като цяло не съм фен на предаванията на Нова.

Неприятно изненадана съм от мястото на Аз обичам България. Да ги бяха забили в събота. Освен ако не раздвижат Колко ми даваш, не разбирам и тяхното място в схемата. Много формати станаха, ограничено време след 20.00.

# 326
  • София
Кой да знае ще снимат днес няколко епизода, свежарско е и със сигурност за фон ще си го пускам, чакам "Стани Богат" и "Предателите" .. това е като цяло. Хубаво е, че мога до 7 дни да връщам назад, та да премахна и безкрайно скучните реклами.

# 327
"Ергенът любов в Рая"  ще се застъпва и с ИВ и с Брадъра,тъй като ИВ няма да свършат в 22ч.както е обявено Wink

Ще гледам ИВ ,тъй като съм им страшен фен.И Брадъра. А Ергенът и Предателите на запис ,когато мога.

# 328
Аз съм твърдо на Предателите и Кой да знае. Останалите са с по-плаващи позиции.
ББ въобще не смятам да гледам, както и България търси талант.
ИВ ме загубиха.
Ергенът ще следя с едно око, когато мога, колкото мога...
На мен Пееш или лъжеш ми беше забавно, сигурно пак ще го позагледам.
На Стани богат не им разбрах концепцията този сезон, рекламата им нещо не ме грабва. Ще го видя как е като почне, по принцип го гледаме в къщи.

# 329
Супер, всичко започва в седмицата, в която съм на море - това човешко ли е?? 😂
Гледам диви и красиви, ще гледам Предателите, новия Ерген вероятно и талантите.

Общи условия

Активация на акаунт