Отговори
# 330
За пролетния сезон забравих да добавя и "Живот на кантар", има си кастинги, уж е обявен. Но от БТВ всичко може да се очаква.

Колкото до "Кой какво ще гледа?" виждаме, че колкото хора.. толкова и мнения/вкусове. Преди малко в темата за Биг Брадър прочетох мнение "Този сезон ще гледам само Биг Брадър, писнало ми е от Ферми, Игри, Острови...".
Става голямо пренасищане, но ... това е. И по западните телевизии ги има, и по турските телевизии ги има, но разпръснати в различни канали, не са съсредоточени в два канала като при нас, такова чудо не съм виждал.

# 331
  • София
По БТВ смятам да гледам - "Ергенът," "Трейтърс", "Аз обичам България" и "България търси талант". На "Кой да знае" няколко пъти му давах шанс, не може да ми привлече вниманието и това е.

По НОВА - "Игри на волята", обаче 2 часа едно и също няма да гледам, обикновено превъртам игрите и наблягам на социалната част,  "Диви и красиви", "Биг Брадър"- евентуално, но миналата година ми беше скучно, а "Пееш или лъжеш" е едно от най-скучните неща, които съм гледала. Изключително безсмислено предаване за мен, липсва ми "Маскираният певец".

# 332
  • София
Ако перифразирам пост на Дизи (и той в него цитира друг): Нищо не ме интересува от 3-те национални канализации: ще гледам само прогнозата за времето. (И аз - като Мери и Водния пъпеш...) Имам си интереси в каналите с популярна наука, есенес има бая мачове по Европа, а имам и сериали/филми още от началото на годината - на изчакване на харддиска.
Сериозно: след размисъл и преглед на предни ваши постове за да установя колко и какви "шоА" ще ни правят диви и красиви, тествайки волята ни - знам, че от ИВ и Предателите ще попоглеждам началното им развитие (и - ако ми е чак интересно - вероятно финалните стихии), твърдо съм с КДЗ, 2 пъти седмично СБ за инфо докъде са я докарали в момента (отг. до никъде!); от Талантите на БГ - от тук от там - заради фокуси и деца със заложби (но не в пеенето и народните танци); Аз обичам БГ - относително често (ако си нямам др.работа или развлечение по негово време). Капките, хммм..., поносимо ми е и съм гледал редовно до двата предишни сезона; зависи кои ща пеят и имитират. По-скоро да.

И сега: поводът да "дойда" тук и днес; макар да се чудих дали да не споделя инфото в "Сериали/Филми" - ама разказът е помалко за няколко и най-важното, дето ме впечатли, е в началото:

"Българският туристически бранш със сигурност няма да хареса този сериал..." ("Гардиън")
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21142428

# 333
Прогнозата ми е, че с тази програма Игри на Волята ще губи рейтинг все повече и повече. Съгласен съм с критиките към БТВ, но те поне ОПИТВАТ нещо ново и свежо.
Нова си циклят за N-та поредна година на същото.
Искрено ще ми е мъка да гледам Игрите ако е като миналия сезон, даже леко се замислям дали тази година да не ги преустановя и да си почина от монотонността им (че и без това в къщи ми е риалити за оцеляване с новородено Laughing ).
Въпреки гръмките им заявки за това, че "всичко ще е различно" е повече от ясно, че е изтъркан маркетинг трик. Игрите имат ТЕЖКА нужда от РЕФОРМИ!

# 334
Аз, като повечето от вас, чакам с нетърпение Traitors. Най-вероятно ще го гледам в реално време.
Ергенът и Биг Брадър ще гледам на запис, когато мога.
"Аз обичам България" е любимо вкъщи /въпреки водещата/, но също може да се гледа на запис.

За Ергенът:Любов в Рая ще има ли тема?

# 335
Ясно е, че БТВ правят кризисна програма след като нямат основно реалити, което да заложат в 20ч. (било то Фермата, О100Г и др.). Но все пак според мен са се справили добре имайки предвид, че Фермата отпадна в момент, в който вече беше късно да се мисли за по-грандиозен заместител (под градиозен заместител имам предвид такъв формат, който да се излъчва поне 4 пъти седмично от 20ч). Поне се опитват да направят нещо различно. Ще видим дали този вариант, в който реалити се излъчва един път седмично ще е успешен.

Колкото до моя избор:
БТВ ми е изцяло приоритет с Ергенът: Любов в рая и Трейтърс. Нямам търпение да видя как са направени и се моля, особено за Трейтърс, да е много добре изпипано, защото за Тушев поне знаем, че си разбира от работата и знае какво прави. Аз си харесвам неговия стил "хляб и зрелище". Също така искам да дам шанс на България търси талант. Доста години го нямаше, може пък да се е появил някой сънародник с нещо невиждано досега, което да впечатлява. Ще видим, изцяло зависи дали ще ме грабне от самото начало.

По НОВА май нямам какво да гледам. Опитах с ДиК, не ми се получи, не ми е интересно. Определено са вдигнали нивото от миналата година, но има още бая път да извървят, пък и Маги някакси не ми допада като водеща, предпочитам Ивка. ИВ изобщо не го харесвам и наистина не знам как ще се излъчва за 7ма поредна година. (това е моето мнение и не искам да обременявам никого с него, просто не е моят формат). Биг Брадър ще го видя поне първия епизод какви участници са подбрали, но може би ще е до там (миналата година го гледах 2 седмици, тази май и толкова няма да му отделя). Пееш или лъжеш наистина не как се излъчва и не знам как има рейтинг, изключително скучно ми е.

Общо взето аз съм фен на БТВ и стискам палци да избият рибата поне с един формат, като най-много се надявам това да е Трейтърс,

# 336
  • Другата България
Ванка, казвай ги тези неща бе човек! Blush
Да ти е жив и здрав наследника /независимо от пола/, и много късмет да има! Heart
Отсега го почвай с форматите, да свиква! Sunglasses

# 337
  • София
За Ергенът:Любов в Рая ще има ли тема?

Е, със сигурност.
След секция телевизия или по-скоро се абонирай, за да ти излиза известие на имейла, когато се пуска нова тема.

Хора,
А представяте ли си да имаше и Ферма? И нея да я изтипосат 4 или 5 дена в седмицата. 😀
Е, тогава вече не знам. Щеше да е истински кошмар, хаха. То не че сега не е.

Игри на волята: 6 дена в седмицата
Ергенът: Любов в рая: 5 дена
Диви и красиви: 3 дена (те поне свършват септември)
Предателите и Стани богат: по един ден
Къщата на инфлуенсърите: 2 дена
Зона Х: нямам идея, но предполагам 3 пъти. Те стартират веднага след края на Къщата.

Ами подкастите в Ютюб?
Който следи и тях (като мен) съвсем ще я закъса.

Grinning

# 338
  • Другата България
Ще закъса ако това му е приоритет, ако имаш семейство, задължения и работа /не хоум офис/ всичко е за сметка на съня и горните три неща.
Аз съм доволна, че има избор, и че не всички риалитита са от рода на “хляб и зрелища“, разбирам напълно хората, които ги следят, но не мога да им съчувствам. Blush
Изборът е личен все пак.
Но не оправдавам това пренасищане само в определен сезон, защото то не се прави заради зрителите, а за рейтинг.
Което също е нормално вероятно, аз си коментирам като зрител.

Някой знае ли нещо за “Клетката“? Защо я няма в програмата?
Така ли нито един сериал няма да има в нея?

# 339
outcast честито.
Бих препоръчала, тези, които няма да гледат игрите да изгледат визитката на колегата ми Теодор. До сега не са имали участник с такава професия и с такъв профил. Сигурно това ще им е различното на игрите. Grinning

Както споменах по рано 6 екипа на Нова идваха да снимат при нас. Grinning

# 340
Къде е тази визитка? Grinning

# 341
Къде е тази визитка? Grinning

Като започне предаването ще я видим. Дори ще я споделя.

# 342
  • София
Мен определено ме заинтригува. 😂

# 343
Сега мина автореклама по НОВА: Биг Брадър от 21 септември, 20.00 ч.
Не от 22.00 ч.

Мина също и анонс за "Женени от пръв поглед", за кастинг.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 23:05 от diziler

# 344
Да обобщим :
1. "Ергенът любов в Рая" - 8.09. по БТВ от понеделник до петък  от 22-23.30ч.

2."Игри на волята " -8.09 по Нова (от понеделник до събота) от 20ч.

3."Предателите" -9.09.БТВ ( вторник и сряда ще се излъчва) от 20ч.

4."Колко ми даваш " -11.09.(само четвъртък) по БТВ от 20-22ч.

5."Диви и красиви" Финал  20.09 по Нова от 21ч.

6."Биг Брадър " -21.09  по Нова от 20ч. След това ще е от 22ч. (от понеделник до петък)

7."Пееш или лъжеш" -28.09 по Нова (неделя само) от 20ч.

За "България търси талант" все още не намирам стартова дата.

Общи условия

Активация на акаунт