Отговори
# 345
Е нали сряда щяло да е “Аз обичам Б-я” от 20.00

# 346
Ще гледам Ергенът, може и да хвърля едно око на Предателите.

Понеже тук е темата за спамо-чат, някой навътре с нещата и ТВ слуховете знае ли на кого са предлагали да бъдат ергени досега, освен на Буков и Мастагарков?

Интересно ми е дали е имало кандидати за мястото на Виктор 1 и Евгени, с които преговорите са били достигнали късен етап, но са се отказали преди да намерят тях? Това е може би за спойлерната тема, но понеже са сезони от "едно време" си позволявам да попитам тук.

# 347
  • Другата България
Откъде дойде това, че “Предателите“ ще е И в сряда?
Няма такова нещо, само във вторник ще се излъчва, веднъж седмично.
Освен ако днес няма нова информация.

# 348
  • София
Ще гледам Ергенът, може и да хвърля едно око на Предателите.

Понеже тук е темата за спамо-чат, някой навътре с нещата и ТВ слуховете знае ли на кого са предлагали да бъдат ергени досега, освен на Буков и Мастагарков?

Освен тях двамата (яд ме е за Мастагарката) знам и за Любо Жечев. И ако не се лъжа точно за сезон 1.
Абе имаше и други имена, ама просто ми избягаха. Ако се сетя ще пиша.

Иначе аз много искам да видя Григор Димитров (е, сега е зает) и Димитър Бербатов, като ергени. Ще се избият момите за тях. Няма да има такива циркове просто. Хахаха.

# 349
Да, но те едва ли биха се навили. Дори като ПР ход няма да има смисъл за тях и с нищо няма да допринесе за кариерите или личния им живот. Може само да загубят - пошли коментари ако обезрозят всеобщата любимка на зрителите или от типа "Толкова ли го закъса, че да влезе в Ергенът?!"

# 350
  • София
Да, да, ясно ми е това. Ама ей така си приказвам...
Не знам защо така изтърваха Джизъса и Божинката. Толкова години имаха. Те поне са по-достъпни. Grinning

# 351
Аз ще гледам Ергенът, Игрите и Биг Брадър. В момента гледам Къщата на инфлуенсърите и хвърлям по едно око на Диви и красиви

# 352
  • София
Не особено добър старт на Диви и красиви, но тук има и нюанси.
Първо, Август месец е. Второ, някои предпочитат да гледат в Ютюб.
НО, от друга страна риалитото няма никаква конкуренция в ефира и е нещо ново и то в праймтайма на водещата ни телевизия.
Ако си спомняте аз се надявах на рейтинг около 8.5 за Сървайвър. Но това е за шоу, което вече е излъчено и не толкова популярно (сега, през 2025 г.) за съжаление. Но за ново шоу, дори и да сме Август, щеше да е добре да е около 9.0, дори 10.0 макс.
Ще ми е любопитно дали ще се покачат рейтингите на шоуто, като дойде Септември.

Прави впечатление и сериозният спад на Сървайвър: Скритият идол, което е логично предвид старта на ДиК.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 13:26 от Diavolo

# 353
И пак е на първо място, добър е рейтинга за един сезон на отпуски. Което доказва, че романтични риалитита с красиви гледки се гледат и то доста, дори и от хората, които ги плюят и отричат.

Има нещо доста интересно в съчетанието между това да гледаш взаимоотношенията между хора, затворени в една среда и това да става на фона на красиви природни пейзажи и имения (а не в някаква малка къща, където дават само интериора и супер малкия двор като ББ).

Интересно е и колко надолу е турският сериал. Явно вече отминаха дните, когато тези сериали имаха голям рейтинг. Повторенията на риалити формати като "Шеф под прикритие" имат по-голям рейтинг от досега неизлъчвани епизоди в ефира на "Наследство".

Аз гледам на ДиК и "Ергенът" като на социален експеримент, но ако не бяха романтичните срещи, природните и морски гледки определено нямаше да ми е толкова интересно. Който е измислил концепцията е гений. Съчетанието между всичко това работи много добре.

# 354
Интересно е и колко надолу е турският сериал. Явно вече отминаха дните, когато тези сериали имаха голям рейтинг. Повторенията на риалити формати като "Шеф под прикритие" имат по-голям рейтинг от досега неизлъчвани епизоди в ефира на "Наследство".
Не бих казал. Сравняваш ябълки с круши. Турският сериал го дават около 14 ч, когато хората са на работа, а Шеф под прикритие в 20.00, прайм тайм. Ако беше обратното, кое щеше да е с по-висок рейтинг?
Сравнявай неща, излъчвани в един и същ часови пояс.

# 355
Така е в този случай, но мисълта ми е, че, за да изнесат всички сериали от прайм тайма по второстепенните им канали BTV Story и Diema Family вероятно са преценили, че риалити форматите правят по-добър рейтинг в същите часови слотове. Едва ли са ги преместили за да угодят на шепа хейтъри-националисти. Само преди 10 години прайм тайма на бТВ и Нова беше пълен с романтични сериали. Имаше години с 2-3 сериала на канал все в праймтайм. Романтичните риалитита точно пасват на тяхно място, но за мен са много по-интересни.

Един риалити формат има по-свободен сценарии и  всеки път различни "герои". Ергенът в САЩ върви от 23 години вече и е с 29 сезона. Никой няма да седне да следи едни и същи персонажи в сериал както едно време с "Дързост и красота" или по-наскоро "Опасно изкушение". Особено след като качеството на сценариите при съседите напоследък е супер зле, но така е като се бълват толкова епизоди и сериали. Последните наистина интересни ми бяха "Малки убийства" и "Опасно изкушение", но вторият продължи с години и накрая предобриха сценария.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:51 от Анонимен

# 356
  • София / Пловдив
Поредна промяна правят бТв, Ергенът започва още в понеделник 1 септември.

# 357
Да. И май е сниман на Крит?

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 10:55 от diziler

# 358
  • София
dizi, официално е обявено, че снимките са били на Родос.
Инак интересна (и очаквана) смян на датата на премиерата.

# 359
Е .. значи грешка, прочетох, че Крит.  Островите на земетресенията Wink

Общи условия

Активация на акаунт