Отговори
# 600
Merii_An ти ще ме разбереш най-добре...Толкова съм бясна на продукцията за днешната битка, че мога да я сравня с финала на Сезон-1.

# 601
  • Другата България
Merii_An ти ще ме разбереш най-добре...Толкова съм бясна на продукцията за днешната битка, че мога да я сравня с финала на Сезон-1.
Аааа, Еми, ако не е преигравана три пъти, не се брои! Blush
И последния да е през октомври. Blush
Ама мисля, че не е.

Не знам кое конкретно те е ядосало, но съветът ми е да не влагаш толкова излишна енергия някъде, където няма смисъл. Въпреки, че е лесно да се каже отстрани, ама когато човек е истински фен, е трудно, и това знам. Hug

# 602
  • Stockholm
Мен пък Трейтърс ме отказа от фиксацията в ИВ. С много по-голямо безразличие ги гледам и няма фаворит. Напълно съм съгласна, че образи като Юлиан, Момчи, Фифо и Гого никога няма да се повторят. Вече не беснея на продукцията, толкова си могат хората, но им виждам упадъка до 2,3 сезона. А All Stars ще има, когато всички участници грохнат, предпенсионно Joy

# 603
  • Другата България
Не мисля, че ще има All Stars. Blush

# 604
  • София
Мери,
С Калин уцели. Има мегдан да стане много голям любимец. Макар че според мен не е толкова добър колкото Юли, Фифо, Момчи и Гого. То има още много добри (Добрин, Цецо, Рълев, Андрей и т.н. и т.н.), аз просто изплясках големите любимци.
Но с Мартин, бляк. Може би най-хейтения участник евър. Наред с Алекса и Жени. Аз не си спомням за такова нещо. Мартин ''Императора'' дори го освиркаха на живо на Турнири на волята. Смятай. Wink

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:49 от Diavolo

# 605
  • Другата България
Мери,
С Калин уцели. Има мегдан да стане много голям любимец. Макар че според мен не е толкова добър колкото Юли, Фифо, Момчи и Гого. То има още много добри (Добрин, Цецо, Андрей и т.н. и т.н.), аз просто изплясках големите любимци.
Но с Мартин, бляк. Може би най-хейтения участник евър. Наред с Алекса и Жени. Аз не си спомням за такова нещо. Мартин ''Императора'' дори го освиркаха на живо на Турнири на волята. Смятай. Wink
Аз дори не знам защо е хейтен. Blush
Просто го видях, чух, хареса ми. Стори ми се, че е умен и интелигентен, вероятно затова.
И наистина се изненадах, че е спечелил. Защото знаеш - Юлиян, Фифо, Момчи....вечните втори. Blush
Много ги нацелвам.

# 606
На мен това "Къде е златото" взе, че ми хареса. Професионално е снимано, добър монтаж, хубави гледки.... И не товари с битовизми, скандали и тъпотии. Все още.  Къде на Искърското дефиле е снимано? Бов, Томпсън, Своге, Лакатник...?

Здравей, снимано е около/ в района на Карлуково. Настанени са е хижа Пещерен дом, съвсем близо до пещера Божийте очи. А лудница е отсреща. Доста добре познавам района 🙂 . Точно по тази причина се каня да гледам предаването. Кадрите от скалите с дупка по средата са от местност Провъртеника, всичко е ма 10-20 Мин едно от друго 🙂

# 607
Да, мерси много. Вчера питах една френдка, запозната с този район, и ми каза: Национален пещерен дом "Петър Трантеев".
https://cavehome.bg

Красиво местенцe Wink

# 608
  • София
Да разнообразя малко темата с българско участие в Dancing Stars  Норвегия (Skal vi danse?)

Момичето ми е съученичка и е страхотна танцьорка. Вяра Клисурска се казва.
Това, което ми се стори много странно е, че звездата, с която танцува е танцьор, нещо от рода на свободен стил, ама все пак е една крачка пред другите. 😃

# 609
  • София
Тотална доминация на НОВА, които са с 4 предавания в топ 5.
ИВ си запазва страхотния рейтинг от миналата седмица, дори съвсем леко го покачва.

Голям ръст при България търси талант. Лидерът на бТВ този сезон!
Добър ръст и при Кой да знае?

Голям спад при Биг брадър.

Хубав ръст за Трейтърс, но тези 7.7 не са никак добри.
Любопитното е, че 30 минутното студийно предаване Маските падат е почти толкова гледано, колкото основното шоу, което е абсурдно, но факт.
Набива се на очи един простичък факт: Сезон 2 (аз вярвам, че ще има и този път бТВ няма да потретят грешката от Сървайвър и Островът) трябва да се излъчва в неделя. След като ще е само веднъж в седмицата.

Спад от 0.5 пункта за Ергенът: Любов в рая, като среден рейтинг под 7.0 си е истински срам за бТВ.

# 610
  • European Union
Тъй че знам кой е Калин, не гледам формата, вече и спойлерната също, че разбрах за спойлери за “Трейтърс“, пък ми се иска да не чета предварително, много се надявам Калин да е харесван повече от Мартин през миналия сезон. Blush
На мен много ми липсва спойлерната тема, но и аз не я чета. Единственото предаване, което следя е предателите и бих искала да чета спойлери за другите реалитита. Много е тъпо това с общата тема.

# 611
Дяволо, благодаря за рейтинга!
Искам да попитам тези, които знаят. Той нали се отчита само сред хората, които са оборудвани със специално устройство, което записва на кой канал са?

Тоест ако аз без такова устройство гледам или не даден епизод на някое предаване това не се отчита никъде, нали така?

Също така ако си пусна btv плюс на живо онлайн отчитат ли рейтинг?

# 612
  • София
Бтв+ и Нова Плей също се засичат, но отделно.
За класическата телевизия се броят само тези с устройствата, но то е показателно, защото така се правят и социологическите проучвания.
1000 човека. Дори и да са по-малко пак работи, но не на 99%

# 613
Момичета, относно Предалите....Нищо не се е писало за тях от близо 15 страници в спойшерната тема. Само за Игрите се пише и понякога има 1 коментар за Ергена...за цвят. Все едно това предаване не съществува и не се излъчва в Бг ефира.

Билянка може да го потвърди.

# 614
  • София
А може ли просто да няма спойлери за него. 😃

Общи условия

Активация на акаунт