Транзитът на Сатурн в Овен

• 1 149
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София-Лагера
Извинявам се,на мен в кой дом ми е?
14.03.75
12.37 следобед
Мерси

# 16
14.03.75
12.37 следобед
Мерси
При мен показа в 12 дом.

# 17
14.03.75
12.37 следобед
Мерси

Слънце в Риби
Асцедент в Рак
Сатурн е управител на част от 6 и 7 дом ( десцедент)
В момета транзитира в 10 дом.

# 18
  • Sofia
Сатурн в началната карта ми е в съвпад с асцендента, управител е на 7 дом, когато влезе във 7 дом, където вече беше и Плутон 19 годишната ми връзка се разпадна, но проблемите бяха започнали доста преди това. Сега си давам сметка, че всичко е било за добро, колкото и трудно да беше тогава.
Сега е в 10 ти дом ще видим какво ще донесе.

# 19
  • София
Моля проверете и ми кажете на мен в кой дом ми е сега Сатурн.
30.07.1974, 7:30 сутринта.
Благодаря:-)

# 20
Сатурн в 9- ти ме накара да напусна дългогодишна работа , защото  влязох в противоречие с шефското тяло, което се беше взело за Бог. Не исках да работя срвщу вътрешните си убеждения . Не отстъпих, напускането ми беше единствен начин да се защитя от тормоз, който ме очакваше.
Уж всичко беше добре, веднага намерих нова по- престижна работа, минавайки над МС ми донесе издигане, което не желаех и приех по принуда. Аз си знам колко ми струваше.
Сега е още в 10- ти дом и се оглеждам за нова работа.
Та, дори и изолирано, показва какво има да учим и надграждаме.

# 21
След двата месеца в Лъв, Марс днес навлиза в Дева .
До 6 август, Марс в Дева ще носи проницателност. Ще иска да въведе ред в хаоса, да разчисти безпорядъка, да премахне излишното и да усъвършенства вече започнатото.
Ще ни напомня , че истинското щастие е в малките неща. В начина, по който се грижим за себе си , околните и пространството , в което живеем и работим.
Този транзит  подкрепя по-дълбокия и продължителен транзит  на Сатурн в Овен ,който продължава да ни въвежда в колективна равносметка относно отговорността, идентичността и смелостта да се появим в света такива, каквито сме .
Заедно, Марс и Сатурн поставят основите на дългосрочна промяна.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 16:48 от •MERA•

# 22
След двата месеца в Лъв, Марс днес навлиза в Дева , бележейки промяна в начина, по който действаме и служим.

Сега нашата енергия и активност се връщат „на земята“.
До 6 август, Марс в Дева ще носи проницателност. Ще иска да въведе ред в хаоса, да разчисти безпорядъка, да премахне излишното и да усъвършенства вече започнатото.
 В начина, по който се грижим за себе си , околните и пространството , в което живеем и работим.
ааааа значи това е било Wink Влязъл е в 4ми дом Марс и от сутринта "излизах" всяко ъгълче на банята, изхвърлих продукти и добавки с минал срок, и си накупих домакински неща за почистване и подреждане Laughing Laughing

# 23
И аз така, от няколко дена вадя всичко от гардеробите и шкафовете, разчиствам, почиствам и подреждам наново .

# 24
Аха, да. И аз от вчера насам съм се разчистила и организирала.
Миналата седмица покрай квадратите Сатурн-Юпитер и Марс-Уран доста неща се раздрусаха. Аз и успях да реша много проблеми. Като цяло Сатурн от седми дом ми прави сега квадрат с Луната в 4-ти, където сега се включи Юпитер от 10ти и доста проблеми свързани с местоживеене и административни теми успях да реша. Също, влизайки в 10ти дом в Рак при мен, започна и да ми личи бременността. Замислих се, че символиката е забавна. 10ти е най-видния / публичен дом, и на мен сега ми се появи корема и тепърва ще се разширява (по Юпитер) в Рак (знак свързан с майката) в най-видимото място (в някакъв момент няма скрито-покрито).
Но с този Сатурн цяла година ще дишам тежко. 😀

# 25
Здрасти и от мен,

Сатурн ми е в 4 дом.Какво ли мога да очаквам,идеи ? .. 😇☺️

# 26
  • SF
Той ще остане там 2-3 години. Много неща може да се задвижат за такъв период.
Темата е Транзит на Сатурн в овен. Овен ли имате в 4 дом?

# 27
За кого е особено важен този транзит?
- Хора с Слънце, Луна, Асцендент или важни планети в Овен ще усещат най-силно нуждата от отговорност и самоконтрол.
- Хора с планети в Кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни, Козирог)  ще преживеят важни уроци и структурни промени в живота си.
- За родените между март 1996 февруари 1999 това е първото Сатурново завръщане, сериозен кармичен преход (на 29–30 години).

# 28
Моя Сатурн е в 11 дом овен и скоро ми предстои възврат, че даже и ретро ще се върне пак през 15тия градус. Като управител на моя 8ми дом транзитите му върху уран и Нептун ми донесоха смърт, само през Юпитер като мина продадох къщата ми, която продавах 2г. Скоро след възврата ще мине върху моя Меркурий слънце и венера, не знам какво да очаквам 😒

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 01:14 от Mariiiaa569208

Общи условия

Активация на акаунт