ТУ София Логистика

• 367
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Бих искал да попитам някой знае дали специалността „Инженерна логистика" в ТУ София е хубава и като цяло дали самият университет е хубав. Понеже не съм от София, чета и гледам различни мнение и не мога да си направя окончателен извод. Благодаря предварително.

# 1
  • София
Здрасти. За Техническия университет - като цяло е много добра школа, особено за инженерни специалности. Има си име, традиции и ако си сериозен човек, можеш да излезеш с добра подготовка оттам. Трябва и ти допълнително да имаш мотивация. Знам, че някои изпити са доста тежки - трябва си стабилно учене.

Специалността „Инженерна логистика“ не е от най-популярните по мое мнение, но е перспективна – свързана е с организацията на процеси, доставки, транспорт, складове и др., а това се търси, особено ако имаш и интерес към технологии и управление. Реализация има, просто не е толкова “на витрината”, както примерно компютърните науки и други инж. специалности.

Ако търсиш място, където ще трябва да се учи, но в замяна ще си стъпиш на краката технически, ТУ е добър избор, може би един от най-добрите.

Най-добре е, ако можеш, да поговориш с някой, който е учил точно тази специалност – ще ти даде най-реалната представа, може да разгледаш групи във Фейсбук, които са свързани с ТУ и да попиташ студентите. Прочети малко повече, помисли какво искаш за себе си.

Успех с избора и с реализацията.

# 2
Здравейте,

Бих искал да попитам някой знае дали специалността „Инженерна логистика" в ТУ София е хубава и като цяло дали самият университет е хубав. Понеже не съм от София, чета и гледам различни мнение и не мога да си направя окончателен извод. Благодаря предварително.

Какво според теб можеш да работиш, завършвайки "инженерна логистика". Кои конкретни професии?

# 3
Здравейте,

Какво според теб можеш да работиш, завършвайки "инженерна логистика". Кои конкретни професии?
Понеже е логистика мисля работа в спедиторски и транспортни компании като ще е навързана с осъществяване на пратки, транспорт на различни стоки и т.н.

# 4
Това, гореизброеното, можеш да го работиш и с икономическа специалност.

Общи условия

Активация на акаунт