Необичаен цикъл

• 481
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, мили момичета! От 2 месеца цикълът ми идва точно на 28ми ден, но е изключително оскъден, с ръждив цвят, приключва на първият ден. 2 ден само 2-3 капки. Винаги съм имала ааадски обилен и болезнен цикъл, а сега дори и първият ден изкарвам с ежедневка. Консултирах се с двама различни гинеколози, тъй като първият ми каза , че не вижда нищо нередно. Вторият също не видя проблем. На 26 год. съм. Изследванията ми бяха със следните стойности:
АМХ-1.98ng/ml
Пролактин-169 uIU/ml
ФСХ- 7.49 mIU/ml
Единствено на “уж”четвърти ден от липсващият цикъл, дебелината на матката беше 4 мм.
И двамата лекари казват че всичко е наред и го отдават на стрес, който првживявам в момента. Предстои ми на 21 ден да изследвам и прогестерон и след това Естроген. Имало ли е друго момиче с такъв проблем, понеже не смятам, че това е нормално Astonished

# 1
И при мен беше същата ситуация — проблемът се оказа липсата на овулация и съответно много ниският прогестерон.

# 2
И при мен беше същата ситуация — проблемът се оказа липсата на овулация и съответно много ниският прогестерон.
Здравейте. Всички хормони са в норма, доказано имам овулация, направиха ми измерване на дебелината на матката по време на “липсващият цикъл” -4.7mm. Единственото което ме притесни е , че за моята възраст ми изглежда нисък АМХ, но АГ ми каза че засега бива. Никой не дава отговор на какво се дължи тази рязка промяна в менструацията, всички казват стрес, но такъв стрес чак нямам 😃 Просто в близките 1-2 години планираме бебенце и съм леко притеснена, тъй като доста зачестяват този вид проблеми.

# 3
Щитовидната жлеза проверихте ли?

# 4
Здравейте, извинявам се, че използвам тази тема, но ми излезе най - близка до моята.

От декември месец съм на терапия заради Хашимото. Досега всичко е било наред със изследванията, разбира се без хормоните.
Последния ми цикъл беше на 1ви юни, но по принцип ми тече доста на втори, трети ден от менструацията. Тогава кървенето ми беше по - слабо, но го имаше все пак. В същия този месец юни бях лепнала Е. Коли и бях на антибиотик. Сега урината е чиста и ми изписаха хапчета, за да няма рецидив на е. Коли. Притеснявам се дали изобщо ще ми дойде този месец, предвид по - слабото кървене началото на месеца. Имам симптомите - подути гърди, завишен апетит, но нищо. Обикновено при мен  след около 28 дни е следващ цикъл. Няма как да съм бременна, тъй като и заради тази бактерия не сме имали полов контакт с партньора ми. Със сигурност ако до началото на месеца не ми дойде цикълът ще отида на АГ, но съм притеснена.

# 5
Здравейте. Имам много странна ситуация с цикъла. Попринцип цикъла ми е между 5 и 6 дни , като миналия месец спря на 4тия ден, а този месец на 3
За мен това е много странно,защото никога не ми е вървяло само 3 дни. Като дори на третия ден започна да ми прецапва кафеникаво. Да вметна само че сме от бебеправещите и не знам дали това има някаква роля

Общи условия

Активация на акаунт