Физиотерапевт за тортиколис при бебе

• 1 031
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Моля да ми препоръчате физиотерапевт, при когото да водя 5 месечното ми бебче, тъй като наскоро бяхме на ортопед и той установи, че има позиционен тортиколис.
Става въпрос за град София. Благодаря!

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 13:04 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
В Токуда съм чувала, че водят за тортиколис и там хвалят физиотерапевтката.

# 2
Един съвет само : задължително проучете и заведете детето на доказан специалист, който има опит за работа с бебето.
Масажът не е особено приятен за детето, но е много важно човекът, който го прави да знае, точно как се прави.
В цяла София едва ли има повече от 5 човека, които наистина имат опит в тази област.

# 3
Един съвет само : задължително проучете и заведете детето на доказан специалист, който има опит за работа с бебето.
Масажът не е особено приятен за детето, но е много важно човекът, който го прави да знае, точно как се прави.
В цяла София едва ли има повече от 5 човека, които наистина имат опит в тази област.

Може ли имена

# 4
МЦ Супербебе,МЦ за деца с проблемно развитие.
Но преди всичко направете цялостно обследване и потърсете причината не симптома.

# 5
Здравейте,
Моля да ми препоръчате физиотерапевт, при когото да водя 5 месечното ми бебче, тъй като наскоро бяхме на ортопед и той установи, че има позиционен тортиколис.

Ина и Ибрахим от Педиатрията в София. Запишете си час при др. Байчева.

# 6
  • Sofia
Здравейте,

Ина и Ибрахим от Педиатрията в София. Запишете си час при др. Байчева.

И ние ходим там. Къде и как правят цялостно обследване?
По здравна каса се полагат 5 дни физиотерапия на месец. Ако не се справяте през другото време вкъщи има опция за платена физиотерапия.

# 7
Здравейте, къде водите и къде сте доволни от физиотерапията на вашето бебе ? Аз викам Габи Сивриева и освен това ходих и при др. Байчева, какво ви е мнението за дейностите там? И къде могат да обследват откъде идва проблема на тортиколиса, при мен казаха, че е лоша позиция вътреутробно (това от педиатрите в болницата която раждах).

Общи условия

Активация на акаунт