MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 023
  • 401
  •   1
Отговори
# 360
  • out of space
Чух, че остават още два дни в къщата.
Това значи ли, че на нас ни остават за гледане два епизода или само един?

# 361
Идната сряда е последният епизод.  В подкастите бяха казали, че са общо 21 епизода.

# 362
  • София
Официално съобщение отпреди малко от Ютюб канала на шоуто:

Цитат
🎬 MR. CA$H – Ъпдейт
Днес няма епизод – както обявихме по-рано, тази седмица пропускаме сряда. Благодарим за разбирането! ❤️
👉 Следващият епизод е в събота, 09.08 🏁 Големият финал – сряда, 13.08!

Един ще вземе кеша.
Другите – спомените.

# 363
КнИ им направиха мръсно, което не беше нужно. Интересно ми е какъв ще е финалът, определено игрите бяха топ.

# 364
То и следващата сряда пак ще има КнИ и ще се падат едновременно Grinning

Може и да не са смогнали с монтажа.  Няколко пъти бавеха епизодите, веднъж го пуснаха към 21.30. Все едно гледам първия сезон на КнИ

# 365
Хаха един ще вземе кеша писали Joy
Че то остана ли нещо или само колкото за Бог да прости

# 366
Е 4-5 хилки може и да вземе Grinning

Уморяват ме тия кадри само в една стая, омръзват. Нито двор, нито нищо ...  Никакво разнообразие за зрителя. В КнИ си дават големия двор, басейнчето, вътре дават различни етажи, различни стаи, кухня, джакузи, спа-център-...

# 367
Добре де, аз не разбирам, нали са в платформата - какво като ги качат в един ден?

# 368
Добре де, аз не разбирам, нали са в платформата - какво като ги качат в един ден?
Ако едно видео направи много гледания в първите минути от качването си, почва да се показва на повече хора и съответно трупа повече гледания. Съответно ако не се отвори веднага от много хора, може да не се появява дори на абонирани хора. Затова всеки гледа да излъчва във време, в което знае, че ще предизвика интерес.
Аз си мисля, че оттук нататък ще отпадат само с битки, следващи номинации ще са безсмислени.

# 369
  • София
Все пак можеха да излъчат епизода в четвъртък. Тогава КнИ няма. А и те по принцип си излъчваха в четвъртък ако не се лъжа.

# 370
# 371
Тази игра с маските и посочването беше огромно напрежение.За Калина ясно беше ,че ще си тръгне ,ама за Близнаците не очаквах.По-добре ,че се махнаха.

# 372
  • София
Интересен епизод.
Сега, вярно че са краднали от Игра на калмари (без последната игра с маските и посочването, тя е открадната от Скуид геймс: риалити играта, сезон 1), но пък се получи интересно. По-добре отколкото игрите, които се дават досега в Къщата на инфлуенсърите.

Не беше честно, че близнаците, Димов и Кактуса играха в комбина, но накрая хитрата сврака с двата крака се получи.
Димов сигурно не искаше по този начин да става финалист. Едно говореше на синхрони, друго стана в действителност, за това човек трябва да внимава какво говори.
И какъв късмет за Кактуса с този 'хинт' Иначе той си го каза - заминаваше си. Ето колко близко беше всичко.

Не знам защо Зико се страхуваше да цопне в студената вода за ключа, можеше да изгони Кактуса или Димов.

Все ми е тая кой е ще спечели. Моите фаворити си заминаха. Но който и от тримата да спечели ще има за какво да го е направил. В смисъл независимо от всичко изтъквам, че със социална игра и представяне в игрите си заслужиха финала. Тъпото е, че една групичка се познаваха отпреди шоуто и не се развиха нещата по естествен начин. Големият проблем на родните риалити предавания. Не е само това.

# 373
Непопулярно мнение, но аз бях за близнаците. Яд ме е , че си тръгнаха.  Сега не знам кой искам за победител. Само да не е Зико

# 374
  • Paris
На мен ми се искаше да гледам някаква битка, докато тази игра си беше чист късмет. Всеки случай близнаците и Зико се задържаха доста. Симпатизирам на кактуса и силно се надявам да не спечели двуличника Зико.

Общи условия

Активация на акаунт