MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 34 157
  • 427
  •   1
Отговори
# 420
Излишно е да се правят анкети.
На Младен много му разпространяваха снимките от абитуриентския бал с един златен корсет.
Милена участваше в Игри на волята 3.

# 421
Да, вече се сетиx. Дано да я изберат.
Ама някои xора са си купили лайкове.

# 422
Този Младен е много следван в ТикТок, според мен него ще изберат. На мен нон-стоп ми излиза във фийда, не знам какъв е този алгоритъм, но за мое съжаление аз го знам. 🤣

# 423
  • София
Милена няма никакви шансове, почти няма гласове, но и визитката ѝ е скучна. Може би трябваше да сподели нещо за ИВ или поне да загатне, хората да си я припомнят. Тя беше добре физически, но социално все се чудеше какво да прави и слушаше какво ѝ казват.

Между Младен и Виктор ще е битката, струва ми се много възможно да вкарат и двамата, Виктор да го заплашва през цялото време и да има конфликт...

Тази снимка с корсета беше навсякъде из медиите и на миймове. Реални са им гласовете, не мисля, че са купували. Винаги така става като има по-разпознаваеми и други, които никой не ги знае. Аз не гледам тик ток, но явно си имат някакви последователи.

# 424
И на мен Виктор ми излезе първи, по незнайни алгоритмови пътища - нито го знам, нито следвам Mr. Cash. Миналата година изгледах първите няколко епизода, видях, че е много зле и се отказах. Тази година също ще пропусна.

# 425
Този изключително неприятен пищялник Младен е получил 20к гласа и влиза в къщата на Мистър Кеш 

https://www.instagram.com/p/DaIxBwyg_o5/?hl=bg

# 426
Още една причина да не гледам сезона.

# 427
Йоан-Петър сега по стъпките на първите Биг Брадъри... по линията гей/xомофоб... И сигурно в каста ще  има такъв, който да се заяжда с въпросния Младен, да има "дискриминация" и така.
Дано пак не са завряни само в къщата, а да има и двор. Че в първия сезон гледахме охранителни камери от една стая.

Общи условия

Активация на акаунт