Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 24 605
  • 605
  •   3
Отговори
# 150
  • София
Изпрати я на доктор Станулов и го питай. Кажи му, каквото и тук, че ти е казал да пишеш на доктор Чолаков, но той ти е казал, че вече не работят заедно и си се чудила към кого да се обърнеш. Давай още сега.

# 151
Здравейте,
Включвам се с малко информация, относно изледвания направени извън Доверие.
Д-р Чолаков ми прегледа наличните, но ми каза, че вече не работи с д-р Станулов.
Сега имам излязла микробиология, която има бактерии ( за жалост), но се чудя, при това положение, кой трябва да я види и кой да назначи лечение ( ако е нужно).

Здравейте, момичета,
Имам следното питане, излязоха резултатите на мъжът ми, за микробиологията всичко е ок, за вирусологията доколкото разчетох и те са ОК, но все пак следва ли да се чуя и с д-р Чолаков.
Как се процедира, той иска готовите резултатите по вайбър за преглед?
Здравейте, на мен онзи ден ми писа д-р Михайлова за резултат от микробиологията

# 152
Днес говорих с тях, вече д-р Михайлова отговаря за изследванията. Пишете ѝ на нея по вайбър.

# 153
Здравейте, някой може ли да ме ориентира при ЗЕТ изписаните лекарства поемат ли се от фонда или ние си ги купуваме? Имам схемата на прием преди и след трансфер, но забравих да питам доктора. Благодаря предварително!

# 154
  • София
Фондът поема само инжекциите за стимулацията, без значение дали свеж или замразен трансфер - прогестерон, кръворазреждащи или естрофем не се поемат.

# 155
Аз да си помрънкам малко.
Имам заповед вече от фонда , но тъй като следващия цикъл ще ми в средата на Юли и евентуално ако почна стимулация и пункция и имаме и СЕТ най вероятно влизам в началото на Август, а следващия цикъл ми малко пред 15 август, а до колкото разбрах доктора ще е отпуска първите две седмици на Август. Ни в клин , ни в ръкав... И остава в далечния / близък Септември.
- Как бихте ме посъветвали вие ?
Аз и без това имам някое друго изследване което съм пуснала и ще пускам.

# 156
Имам заповед вече от фонда , но тъй като следващия цикъл ще ми в средата на Юли и евентуално ако почна стимулация и пункция и имаме и СЕТ най вероятно влизам в началото на Август, а следващия цикъл ми малко пред 15 август, а до колкото разбрах доктора ще е отпуска първите две седмици на Август. Ни в клин , ни в ръкав... И остава в далечния / близък Септември.
Ние сме горе долу в същото положение. Започваме, пък ако излязат в отпуск ще правим ЗЕТ.

# 157
Насладете се на лятото и започнете Септември, ще спестите доста напрежение и нерви да мислите и изчислявате дни. От личен опит го казвам.

# 158
Аз така се чудех, но за края на декември и направо сама реших да започнем януари и да се насладя на празниците. Успех!

# 159
Здравейте, момичета. Дали някой е наясно какво означава “ранен бластоцист” на 5 ден. Попитах дали ще изчакваме още, за да се развие напълно, но ми казаха, че е с добро качество и може сега да се замрази. Притеснявам се дали е достатъчно качествен, за да преживее после евентуално размразяване и дали е по-добре да се изчака до пълно развитие

# 160
  • София
Няма как да кажем ние тук, ембриолозите преценяват кое е по-възможно - да издържи размразяване или да оцелее още един ден и да го чакат до 6 ден. За съжаление, и те няма как да знаят, прави се предположение на база брой клетки и външен вид, опити. В предишната клиника ми се случи нормален бластоцист да не се размрази правилно, след това извадиха следващ, който беше по-слаб и той пък издържа. Винаги го има като риск, а при ранен е по-голям. Дано при теб всичко е наред, трябва си и доза късмет.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 13:49 от Niya-

# 161
Здравейте, момичета! След трансфер на 5-дневно ембрионче съм. Доктор Станулов ми каза да пусна тест на 10-ти ден след трансфера, което е в събота. Оказа се обаче, че в моя град нито една лаборатория не работи в събота и сега съм в дилема на 9-ти ден /в петък/ ли да пусна кръвен тест или на 12-ти ден /в понеделник/. Някой бил ли е в подобна ситуация и питал ли е доктора кое е по-добре?

# 162
Здравейте, момичета! След трансфер на 5-дневно ембрионче съм. Доктор Станулов ми каза да пусна тест на 10-ти ден след трансфера, което е в събота. Оказа се обаче, че в моя град нито една лаборатория не работи в събота и сега съм в дилема на 9-ти ден /в петък/ ли да пусна кръвен тест или на 12-ти ден /в понеделник/. Някой бил ли е в подобна ситуация и питал ли е доктора кое е по-добре?

При мен беше същата ситуация. Понеже не ми се чакаше, пуснах в петък на 9ти ден след трансфер и след това още един в понеделник на 12ти ден, за да видя дали се удвоява. Ако можеш, изчакай, но ако искаш да разбереш по-рано си направи в петък и понеделник. Аз лично не съм го питала.
Успех! Simple Smile

# 163

При мен беше същата ситуация. Понеже не ми се чакаше, пуснах в петък на 9ти ден след трансфер и след това още един в понеделник на 12ти ден, за да видя дали се удвоява. Ако можеш, изчакай, но ако искаш да разбереш по-рано си направи в петък и понеделник. Аз лично не съм го питала.
Успех! Simple Smile
А теста от петък или от понеделник му изпратихте да види докторът?

# 164
Здравейте! Има ли момичета успяли с тубарен фактор при д-р Станулов? Ако може да ми пишат на лс.

Общи условия

Активация на акаунт