Напрегнати гърди след спонтанен аборт

• 167
  • 4
  •   1
Отговори
Привет дами! Имам един въпрос към Вас.Преди 2 месеца претърпях спонтанен аборт в 7г.с. Аг ми каза, че мога да започна пак опитите за бебе. От аборта насам гърдите ми са доста напрегнати и надути сякаш съм бременна( не съм ).Така въпросът ми е, ако имам образувани кисти в яйчниците в нормалния ехограф ще се виждат ли от Аг? Понеже преди месец не се пазихме, но не се получи.Макар че, ми казаха че след аборт следваща бременност е лесен 😒

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:16 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Пусни си чхг за всеки случай, защото е възможно да имаш задържан аборт - т.е. да не си се изчистила напълно и това да ти обърква хормоните.

# 2
Благодаря ти за отговора.След аборта бях на три различни гинеколози и трите ми казаха,че съм се изчистила напълно 💁‍♀️
Пусни си чхг за всеки случай, защото е възможно да имаш задържан аборт - т.е. да не си се изчистила напълно и това да ти обърква хормоните.

# 3
  • София
И на мен преди години ми бяха казали така при преглед, докато не прокървих  след 2 месеца. Остатъчното чхг беше 280 и ми правиха кюретаж. Останалото парче е било твърде малко, за да се види.
Другият вариант е хормонален дисбаланс. Нека лекарят ти да ти пусне необходимите изследвания.
Колко цикъла си имала след СА и нормални ли бяха?

# 4
Ами да първия беше по обилен,но втория по нормален.Ще си пусна чхг за да съм по сигурна.Между другото аборта ми беше с хапчета.
И на мен преди години ми бяха казали така при преглед, докато не прокървих  след 2 месеца. Остатъчното чхг беше 280 и ми правиха кюретаж. Останалото парче е било твърде малко, за да се види.
Другият вариант е хормонален дисбаланс. Нека лекарят ти да ти пусне необходимите изследвания.
Колко цикъла си имала след СА и нормални ли бяха?

Общи условия

Активация на акаунт