Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 241
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Арас с мило благодарствено послание към феновете ☺️

Танер и красивата му съпруга 🤗

🤍

# 631
Не мога просто да не споделя тази хубава шега. Умрях от смях.
Догодина със бъдещи булки. Амин ... Smile

# 632

Привет 💚

Мил Булут 💙

# 633
Привет! ☕

Шегите с Арас и Енго са много забавни. Изглежда, че си им е много добре и приятно заедно, но все пак аз и на двамата им пожелавам следващите си рождени дни да ги посрещат в по-уютни атмосфери от усамотени заведения. 🙂

Мелисчето ни си търчи от изява на изява ☺️

Усмихнат ден да имате! 💋

# 634

Добро утро!

# 635
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко споделено.
Радвам се, че поне тук мога да прочета новинки и клюки за Арас и Мелис.
Аз не откривам нищо ново, затова ще постна инфото за нашия Карга:

Танер Румели играе ролята на Динчер в „Eşref Rüya“
От Birsen Altuntaş
📌 Започнаха снимките на втория сезон на #EşrefRüya, сериалът, който доминираше в сряда вечер по #KanalD.

📌 Силен герой се присъединява към сериала Tims&B, написан от #EthemÖzışık и #LokmanMaral. Dinçer Burçay се присъединява към актьорския състав и ще бъде като изпълнителен директор на продуцентска компания,  съперник на Ешреф (#ÇağatayUlusoy).

ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СЪПЕРНИКЪТ НА ЕШРЕФ
📌 Сериалът, който ще започне със затворнически сцени, ще включва Динчер, който ще се присъедини към актьорския състав като изпълнителен директор на продуцентска компания и съперник на Ешреф (#ÇağatayUlusoy). Успешният актьор #ТанерРумели, най-известен напоследък като „Карга“ в сериала „Deha“, ще играе Динчер. Динчер, герой, пълен с изненади, ще остави голяма следа в живота на Нисан (#ДеметЙоздемир).

Успешен, слънчев и много красив ден ви желая!

# 636
Привет и от мен! ✌️
Арас с фенове вчера в Мугла

Не се спира да обикаля и междувременно поддържа страхотна форма 💪

Е, Емче, изглежда за сега мечтата за Арас и Чачи отново заедно няма да ти се сбъдне, но и Румели е страхотно попълнение, сигурна съм, че ще влезе с много силна роля на злодей нашият Карга. 😎 🐦‍⬛

Фенка се е снимала пред дома на Девран, за съжаление той не е бил там.. 🤷🙃

Чудесен петък ви желая! Наслаждавайте се максимално на отминаващото си лято! 🌞🌴

"защо ме гледаш така?".. 🙄☺️🙂🫶

# 637
Е, Емче, изглежда за сега мечтата за Арас и Чачи отново заедно няма да ти се сбъдне, но и Румели е страхотно попълнение, сигурна съм, че ще влезе с много силна роля на злодей нашият Карга. 😎 🐦‍⬛
Джес, толкова много исках да гледам Арас и Чачо в още един проект, ама не се получи.
Ще се примиря с Танер, но ще се моля скоро и Арас да го видим в нов проект.
Липсва ми това слънчице на екран.

DEHA ❖ İMDEV
Девран веднага осъзна, че с това момиче само ще мечтае за мир🤣

# 638
Мелис ще краси корицата на InStyle през сертемви, рекламирайки и марката часовници Saat&Saat  🙃✨⭐️
https://www.instagram.com/p/DN8guCPDLXT/?hl=bg

Един до друг в списанията... 😊😎

# 639
# 640
И аз, но не се вписват в критериите за търсените напоследък екранни двойки.. 😁🤷

Турски актьори и техни холивудски колеги, с които си приличат:
https://www.instagram.com/p/DNtA8X20Dic/?igsh=MTFudTd5NTUwNDJucA==

Според мен турците са си по-чаровни и естествени 🙂

Приятен уикенд ви желая! 💋💗

# 641
Мелис ще снима за Ай Япъм за Нетфликс

# 642
Здравейте! Green Heart

Много се радвам, че желанието ми за дигитални проекти се сбъдва. Сега само остава и Арас да ни изненада с някоя интересна продукция на платформа. Да видим и кой ще сложат за партньор на нашето момиче, че напоследък направо да те е страх…
През последно време кариерата на Мелис се управлява доста добре на пук на личновете, които отнесе. Така че аз съм много доволна, че започнах да я следя по-отблизо.
Ето какво знаем за сериала от Бирса:
Скрит текст:

Главната актриса в #PassionGames ("Игри на страстта"), едно от местните придобивки на #Netflix този сезон, се превърна в много амбициозно име.
📌 #MelisSezen, една от любимите звезди на младото поколение, подписа договор с #PassionGames, продуцирана от PD Yapım от #PelinDiştaş и #KeremÇatay.
ТЯ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ В РОЛЯТА НА НАЗЛЪ
📌 #MelisSezen ще изиграе ролята на бавачката "Назлъ" в 8-епизодния сериал, написан от #TuğbaDoğan. Сериалът, който предизвиква любопитство със своята мистериозна история и смели и страстни сцени, ще бъде режисиран от #MertBaykal.

Да отбележим, че и продуцентът е този на Деха, така че още една опорка на морковите - колко съжаляват, че са заложили на Мелис, също се разби на пух и прах, както останалите им... Simple Smile

Хайде усмихната неделя да имате! Kiss
🤎

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 12:01 от JessyG23

# 643
Здравейте, момичета!

Доста лежерно е в темата днес, но аз не откривам нищо интересно за любимците.
Джес, благодаря ти за подробното инфо около проектите на Мелис. Ще ти бъда благодарна ако отново ми помогнеш  за титулната страница на новата тема. Hands Pray Ти следиш всички проекти на Мелис и ако ми ги изпратиш на лични ще мога да ги вмъкна на първа страница.
Цитат
  В Турция филмите „Чудо в килия № 7“ и „Ататюрк“ с участието на Арас са много популярни в кината на открито.
#ArasBulutIynemli #IynemliArasBulut #Atatürk

# 644
Привет дами.
Със  затаен  дъх чакам обявяването на партньора и се надявам Арас да играе в нещо
Мелис е много красива на корицата.

И лятото на Арас...

Общи условия

Активация на акаунт