Пазаруване на нови книги

• 559
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте, мамчета.
Би ми било интересно да си обменим информация от къде предимно купуваме книги. Ако питате мен, много ми харесва да се потапям в атмосферата на малки книжарнички. За съжаление големите вериги ги "задушиха".
По отношение на онлайн пазаруването от години ozone.bg.
Отвратена съм от държанието и обслужването на store.bg.
Ozone.bg са винаги коректни и най-добре заредени!
Какъв е вашият опит?
#BGмамаЧете

# 1
Озон, Ориндж и други сайтове - когато имат промоции. От години предпочитам сайтовете пред физическите обекти, защото често има отстъпки, а във физическите книжарници трябва да купя на корична цена.

# 2
Предимно от Озон, имах и от Хеликон поръчки, и от тях нямам забележки. Сега предпочетох пак Озон и от Панаира (и по-добре, имаше много хора, което пък от друга страна е радващо, че днес повече хора се виждаха там) взех само детска книжка.

# 3
Ozone.bg ми е фаворит, винаги точни и книгите пристигат бързо. Понякога минавам и през Хеликон, особено ако искам нещо по-специално . Иначе съм чувала добри неща и за Ciela, но нямам много опит с тях.
#BGMammaЧете

# 4
Поръчвала съм от Ciela.com, Книгомания.бг и Хеликон,  понякога и от Озон.В тези сайтове също има голям избор,бърза доставка и коректно обслужване.

# 5
Предимно от Сиела и Хеликон купувам. Понякога пазарувам онлайн, понякога не.

# 6
Ozone.bg ми е фаворит, винаги точни и книгите пристигат бързо. Понякога минавам и през Хеликон, особено ако искам нещо по-специално . Иначе съм чувала добри неща и за Ciela, но нямам много опит с тях.
#BGMammaЧете
Аз също! Ozone.bg са винаги коректни. Абсолютен фаворит!
Относно Сиела, там съм пазарувала ввъв физическата книжарница, доволна съм.
#BGмамаЧете

# 7
Озон са ми фаворит - те станаха нещо като емаг продават всичко, Хермес, Сиела (много добра комуникация), Миранда също коректни

# 8
На пролетния панаир на книгата имаше книги по 5лв. Дано да сте успели да посетите. Аз съм от Пловдив, но ходихме до София и отидохме да разгледаме. Купих си 3 книжки от едни поредици, които съм захванала и Дъщерята на Аушвиц.
#BGMammaчете

# 9
Озон са ми фаворит - те станаха нещо като емаг продават всичко, Хермес, Сиела (много добра комуникация), Миранда също коректни
Абсолютно! Ozone.bg се наложиха на пазара! Супер коректни за разлика от store.bg.
От Ozone.bg поръчвам какво ли не, освен книги. Последната поръчка си я чакам. Поръчах "Чужденецът", "Джейн Еър", "Атлас. Изправи рамене".
#BGMammaчете

# 10
И аз съм за "Озон", там има всичко и винаги има какво да добавиш до сумата за безплатна доставка. Точни са, нещата пристигат добре опаковани, а и почти винаги има промоции на различни категории.
Ето, сега имам ваучер за 10лв. при покупка над 50лв. за "Ориндж" - ами гледах, гледах и няма какво да си избера, освен една книга. Не съм и от София и вариант за комбинация с някого почти няма, явно ще ми изгори ваучера.

# 11
Такъв ваучер (за добре дошъл в програмата им с приложението, когато стартира) така и не използвах, нямаше тогава какво да взема - в крайна сметка не са лични средства, извадени от джоба ми, за да съжалявам за тях, а трябваше да дам аз, за да получа бонуса - а когато нямаш конкретно търсено нещо, да пазарувам само за да оползотворя ваучера не намирам за смислено занимание.

# 12
Последните две години Озон ми е фаворит. Поръчвам всеки месец от тях, правят и добри промоции и намаления.
Харесвам  Хеликон и Ориндж.
#BGMammaЧете

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:05 от happy doc

# 13
  • Враца
И от мен още един глас за Ozone. Постоянно имат много добри промоции и са много коректни. Определено се наложиха на пазара последните години. Отстъпките в зависимост от групата, която си, също те мотивират да пазаруваш от тях.
Хеликон също пускат добри промоции и не съм имала проблеми с тях
#BGMammaЧете

# 14
Последните ми няколко поръчки на книги са от Озон и Сиела. Понякога купувам и антикварни книги от Книжен Пазар. Има добри находки за стотинки.

#BGMammaЧете

Общи условия

Активация на акаунт