Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 781
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 1 020
Мери може да стане началото на нов тренд в официалното облекло - вентилационен отвор при ръкавите.При три декара плат и дантели баш обикновена дупка се е появила,т.е роклята е отесняла. Самата рокля изглежда като нещо, подходящо за Йорданската сватба,но с десен,типичен за херцогинята на Единбург,за градинско парти.

# 1 021
  • София
Страшна драма, и да се е скъсало нещо, голяма работа. И да ти се пусне бримка, или някакъв друг wardrobe malfunction.

Нито и е тясна роклята на Мери, нито Раджва "я обличат", за да не засенчва кралицата.
И за останалите дъщери и снахи същата работа.

# 1 022
Чак пък драма, просто забавна случка, майтап за чужда сметка.Драмите са при тия,дето хиперболизират и твърдят,че черното е бяло.

# 1 023
Полицията в Норвегия с прес конференция днес относно Мариус. Разследването е приключило. Нямам време сега да прочета подробностите, но ще видя довечера, ако не сте коментирали.
Иначе прочетох набързо, че има 23 закононарушения и двуцифрен брой жертви. Също и че обвинението за домашно насилие към Юлиане отпада (според нейния адвокат защото е много трудно да се докаже 100% в съда какво е станало като е минало толкова много време). В същото време майка й, както и Метте-Марит са били свидетели на поне 2 от случаите на насилие към нея. Чух също, че делото най-вероятно ще е другата година.
Да напомня, че полицията има и прокурорски дейности тук така, че като напиша полицията, се има предвид и прокуратурата.

Ето списъка на обвиненията с бърз превод. Ще видя довечера, ако има по-точен термин на български на някои от тях.

* Ett tilfelle av voldtekt med samleie - 1 случай на изнасилване с полов акт

* To tilfeller av voldtekter uten samleie - 2 случая на изнасилване без полов акт

* Fire tilfeller av seksuell krenkende atferd - 4 случая на сексуален тормоз

* Ett tilfelle av mishandling nære relasjoner - 1 случай на домашен тормоз

* To tilfeller av kroppskrenkelse - 2 случая нa физическо насилие (не съм сигурна кой е българския правен термин)

* Ett tilfelle av skadeverk - 1 случай на вандализъм (умишлено причиняване на щета)

* Ett tilfelle av trusler - 1 случай на заплаха

* Fem brudd på besøksforbud - 5 нарушения на забрана за контакт

* Ett tilfelle av forulemping av polititjenestemann - 1 случай на тормоз над полицейски служител

* Fem veitrafikklovbrudd - 5 случая на пътни нарушения

Полицията казва също и че са разследвани между 15 и 20 жертви на Мариус. Юристи пък казват, че ако бъде осъден за всичко гореизброено, го чакат ''много години затвор''. Новата му адвокатка казва, че ''последната дума не е казана''.

# 1 024
Страшна драма, и да се е скъсало нещо, голяма работа. И да ти се пусне бримка, или някакъв друг wardrobe malfunction.

Нито и е тясна роклята на Мери, нито Раджва "я обличат", за да не засенчва кралицата.
И за останалите дъщери и снахи същата работа.
Къде видя драма, просто мнения различни от твоето,  не е необходимо да сме съгласни с теб нали?

# 1 025
Мери прави каквото може. Мен не ми пречи, че е скъсана - случва се. Обаче като видя краля  с тясните сака и ми става лошо. Малка монархия,  нямат ресурси за стилисти.

# 1 026
  • София
А така нар. "скъсано" на Мери май е част от шарката на плата, неудачно попаднала при шева на ръкава.
Май си  права ? Като се увеличи не изглежда изобщо като скъсано и даже не е до шевa.
Скрит текст:

[/quote]
Да, от шарката ми се вижда и на мен. Пак се преекспонираха нещата, както в повечето случаи.

# 1 027
няма смисъл да се пише на черното бяло. И качете я снимката на шарката, не в скрит текст . Ето, за улеснение - съвсем ясно се вижда, че е скъсано точно на шева.

# 1 028
  • София
Е, то се вижда, че е скъсано, а не шарка. Ама, зор да се брани роклята.
Голяма работа, скъсала се е, явно без камериер пътува Мери.

# 1 029
Разпрано е, няма друг такъв мотив шарката. И кралиците са хора все пак. Не е грях като любовник например.

# 1 030
Всъщност е точно така - това е гаф и е точно за темата, на Мери и се е скъсала роклята, вижда се при по-детайлно разглеждане.

Рядко и се случва, обикновено е изрядна.

# 1 031
Човешко е на някого да му се пръсне шева на роклята, Мери не е някакво божество, че да сляпо да се отрича истината, че и на всичкото отгоре фактите да бъдат наричани преекспониране на нещата.

Рания и снаха изглеждат ОК облечени на фона на цялата пошлост от визиите на другите гости и конкретно най-добрите приятелки на булката - кланът Кардашиян-Дженър. Пак добре, че не им видяхме снимки от вчерашното парти с пяна на яхтата на Безос.

# 1 032
Херцогинята на Единбург подкрепяше дъщеря си, лейди Луиз, на конните състезания с карети в Сандрингам днес. Джентълменът, сниман с нея, е приятелят на Луиз, Феликс да Силва-Кламп. Лейди Луиз изглеждаше спокойна и уверена, докато се състезаваше в престижното състезание по карета, основано от покойния ѝ дядо, принц Филип.

# 1 033
Кандидат-зетя на Софи е много симпатичен. Heart Eyes
Харесва ми, че са спортни натури повече рояли, стараят се да поддържат форма и дух.

# 1 034
Внучката на Ранния щеше да се кефш на парти пяната

Общи условия

Активация на акаунт