Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 752
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде там
Естел придружава родителите си при откриване на нова скулптура в парк със скулптури който носи нейното име.
Много приятна рокличка..🥰 Красива Естел.

Сетих се че визията на Вики от музикалния конкурс ми е позната а то си е направо серия от няколко подобни.

# 61
Естела вече е прелестна млада госпожица,минала е в друга възрастова група.

# 62
Роклите на Вики, въпреки че не са в мой стил, са страхотни.

# 63
За първи път си давам сметка колко висок всъщност е Уилям. Понеже и Катрин е висока, не бях обръщала внимание досега Grinning

# 64
  • София
Сетих се че визията на Вики от музикалния конкурс ми е позната а то си е направо серия от няколко подобни.

Wow, тази рокля е великолепна! Много ми харесва...в горната част ми навява малко на дантелените яки от времето на последните Валоа и първите Бурбони.

# 65
  • Някъде там
Дания поема председателството на ЕС на 1 юли 2025 г. Като част от традицията Дания организира конференция на председателите на Европейския парламент в Копенхаген преди поемането на властта. Във връзка с това Фредерик и Мери  организират среща за
членовете на Председателския съвет на аудиенция в двореца на Фредерик VIll в Амалиенборг.
Председателският съвет се състои от :
Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола и председателите на осемте политически групи в Парламента. Министърът по европейските въпроси Мари Бьоре също присъства.
Чудесни са домакините.
Любима рокля в разкошен цвят.

Нямам търпение след няколко дни  за любимия Royal run. Тази година 97500 души ще тичат в чест и подкрепа на Фредерик.
Началото 🥰

# 66
Разкошен цвят, в който изглежда великолепно 🥰 Много ми харесва Мери днес. Почти 100 хил. души? Уау!

# 67
  • София
Еее, тази Мери - уж обикновена рокля, но в ефектен цвят, чудна дължина, красиви обувки. Изглежда великолепно! 😍

Какви бонбони бяха близнаци само преди няколко години, сега красиви млади хора.
Естел и тя - много хубава млада госпожица.
Ще имаме много за обсъждане в идните години 🙂

ПП Мери освен всичко има страхотна фигура, всичко и стои добре.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 20:30 от Lana

# 68
  • Някъде там
Да, тирамису. Стартираха за 50 годишнината му,  70 500 участници, сега вече са почти сто и това са само бягащите. Публиката отделно.
Номерата тази година се разпродадоха за часове и в петте града.
Но, не се учудвам,  те и проучванията и статистиките си показват голямата подкрепа за монархията им като цяло, преди за Маргрете, сега и за Фредерик. А преди Маргрете да се възкачи на трона, одобрението за баща й е било само 35%.

Максима открива клиника на Bergman Clinics.

В новата устойчиво построена специализирана клиника в Капеле ан ден Ейсел шест дисциплини са обединени под един покрив. Ортопедия, гинекология, УНГ, дерматология, флебология и пластична хирургия. По този начин организацията увеличава капацитета за грижи в региона на Голям Ротердам, където има висок натиск върху грижите и дълги времена на чакане.

И Мари ми харесва днес повече от вчера.
Открива фестивала на храната.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 00:01 от daviz

# 69
  • София
Мери със същата рокля през 2021, не е мръднала

Мари също е хубавка днес, най-много ми харесват обувките

# 70
  • София
Шарлин много ми хареса- ненатрапчива, но хубава рокля, тя изглежда чудесно.
Виктория е със зашеметяващи рокли, жълтата е в безумен цвят и все пак много, много хубава и екстравагантна!Естел сякаш е пораснала за една нощ, много хубаво момиче!
Мари е много хубава с роклята на цветя. Мери също добре изглежда.
Датчаните си харесват кралското семейство, поне тези, с които общувам. Питала съм ги за тях и с ентусиазъм говорят за тях, обожават Маргрете. Харесват и Мери и Фредерик- единият ми шеф е учил с него в гимназията май, казва, че е голям купонджия и пич, винаги в центъра на купона.

# 71
  • Някъде там
Кристиян днес е имал посещение в двореца и е получил благодарствена книга от трима младежи, представляващи многобройните гости, които присъстваха на 18-ия му рожден ден  в двореца Кристиансборг през октомври 2023 г.
Книгата, която младежите сами съставиха и редактираха, съдържа лични благодарствени писма и размисли за партито и е създадена заедно през изминалата година. Тримата младежи бяха Виктор Райнхолдт Петерсен от Хилерод, Виктор Хернвиг Анкерсен от Факсе и Лусия Юлия Линдбек Рослунд от Хилерод.
Страхотен жест. Браво на  креативните датски младежи. Още тогава разказваха, че това за тях е незабравим спомен и сега си пролича.

Девойката как го гледа. 😀

# 72
Давиз,той и младежът на третата снимка го гледа дружелюбно.

# 73
И младежът до девойката е повече от ентусиазиран. Какво ли им говори??

# 74
  • София
Техни величества са кацнали в Чехия

Ужасни са тези обувки...хем са грозни, хем и бели 😶

Кралят ще се върне в Нидерландия след първия ден посещение, заради политическата ситуация след оставката на правителството.

Общи условия

Активация на акаунт