Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 797
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 90
Честити четири на Лилибет. 🥰🥰

Честит рожден ден на малката принцеса Heart Кога стана на 4, наистина.

Прекрасен портрет и от бутанците. И тяхната принцеса е абсолютен бонбон Simple Smile

# 91
  • София
Много да са щастливи и двете принцеси рожденички! О, даже едната е кралица Simple Smile
Лили наистина прилича на Хари като малък, така със закрито личице. Ма много е стисната тая Мегън, значииии.

На първоначалната снимка отдалече на Максима не ми допадна как изглежда, жълтее горната част, но отблизо всъщност е много красива тази рокля.

Хубав маникюр

Изборът на нюд обувки от предходното обличане ми харесва повече

# 92
Е как стисната Thinking За 4 години видяхме една снимка от UK, в последните 4-5 месеца видяхме в гръб, ръчичка, 1/4 профил (че не беше полупрофил), сега и почти пълно лице... Сега с бебешко личице и ръчичка.
Направо си е щедрост.

# 93
Мери трябва да изгори тия панталони, скандално грозни са. И тоя колан и него, въобще цялата визия е ужасна. Без значение еко ли са, какви са.

Беше ми излязла нейна снимка от йорданската сватба, доста поправки има по лицето за 2 години.

# 94
Предишният път и шапката не е била толкова ниско и странично поставена както сега. Изобщо вижда ли нещо от едната си страна Максима?

Костюма на Мери изобщо не ми харесва. Дължината на панталона е странна, ширината също, а когато застана странично изглеждаше все едно е с пола. Сакото повече прилича на кимоно за бойни изкуства, въпреки че този път е махнала колана от плат.

И клип от пристигането ѝ, доста неуверено се държи.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1930180996126654547

# 95
Жалко, че не е стигнал плат за костюма на Мери. Иначе много ми харесва в първия вариант със сивия колан.

# 96
Мери трябва да изгори тия панталони, скандално грозни са. И тоя колан и него, въобще цялата визия е ужасна. Без значение еко ли са, какви са.

Беше ми излязла нейна снимка от йорданската сватба, доста поправки има по лицето за 2 години.
Скрит текст:
Не мисля, че са "поправки", а малко пипване на "студийна" снимка. Има голяма разлика от снимка в движение на събитие, дръго е статична от фотограф, пък и с професионалното пипване на лицето, като за официална снимка.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:28 от peneva_a

# 97
Клепача и веждите са доста вдигнати, овала на лицето също е по-изразен на втората снимка. Не мисля, че е само от обработката на снимките.

Херцогинята на Единбург по време на посещение на изложбата „Незаглушени: Сексуално насилие в конфликт“ в Имперския военен музей в Лондон.

# 98
Нормално е този вид панталони да изглеждат като пола, особено отстрани. Те не случайно се наричат пола-панталон 😃

За килнатите настрани шапки нека не си говорим, че още много подобни примери могат да се намерят из нета 🤣

# 99
Кралицата посещава Седмицата на британските цветя 2025 в Музея на градината.

„Музеят на градината, чийто патрон е кралят, е посветен на изследването и честването на изкуството, историята и дизайна на британските градини и тяхното значение в съвременната култура.

Кралицата разгледа изложбата „Седмицата на британските цветя“, която представя шест завладяващи флорални инсталации, подчертаващи местно отглеждани сезонни британски цветя.

Тя беше придружена от Сара Харди, заместник-директор на музея, и цветаря Шейн Конъли, който създаде флоралните аранжировки за коронацията на Техни Величества през 2023 г.

По време на посещението си [Кралицата] разгледа и „Градинско парти“ на Сесил Бийтън, изложба, представяща фотографии, картини, рисунки, костюми и сценография, която изследва как цветята са повлияли на творческата работа на Бийтън.

Изложбата включва портрети на кралица Елизабет II, когато е била принцеса Елизабет, кралицата майка и принцеса Маргарет.

Кралицата се присъедини към ученици от Академията „Евелин Грейс“ и колежа „Платанос“ в учебното пространство на музея „Клор“, където те научиха за биологията на чаеното растение и създадоха билкови пакетчета чай.“

# 100
Шапката на Максима и при предишното ѝ носене е била килната, но сега е доста повече и аз не го написах като критика, изобщо даже, само се зачудих колко ли успява да вижда с толкова ниско разположена шапка. Може ли човек спокойно да си напише каквото му е направило впечатление, без намеци и заплахи как ей сега ще намесите омразното ви АКС.

# 101
Още един ангажимент за Камила.
Кралица Камила, патрон на „Големият обяд“, седи с учителката по специални образователни потребности Мелани Бут (вдясно) от Уестбъри в Уилтшир, победителка в „Търсене на рецепти за големия обяд“, докато се среща с всички финалисти по време на Големия обяд в Eden Dock на 4 юни 2025 г. в Лондон, Англия. Проектът Eden и Canary Wharf Group си партнират, за да превърнат Middle Dock в „Eden Dock“, биоразнообразно пространство за провеждане на обществени събития.

И още снимки на Софи:

# 102
Много интересен плат е роклята на Софи, макар че не харесвам розово, този цвят не ме дразни. И ми харесва, че е дълга.

След като беше отменено посещението му през януари, принцът на Уелс, главнокомандващ на Армейския въздушен корпус (AAC), по време на първото си посещение в полковете днес.

Принц Уилям наблюдава тренировка по бойна физическа подготовка, преди да се присъедини към „Закуската на стрелците“, седмично социално събитие, организирано от 664-та ескадрила за нейния персонал и техните семейства.

Принцът на Уелс връчи кралска похвала за ценна служба по време на посещението си, както и повишението на войниците от ефрейтор в сержант.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 16:03 от Chonsi

# 103
На мен много ми харесва костюмът на Мери и ми харесва много как го е съчетала и двата пъти. Елегантна е.
На Софи роклята е ок, мисля че не е най- доброто за фигурата й. Не ми харесва нюансът на кафявото в аксесоарите или поне не с тази рокля. Прическата, можеше и по- добре, така изглежда все едно се е сресвала сама вкъщи.

# 104
  • София
След вчерашната хубава рокля, днес Софи пак се е върнала към рокля тип престилка. Много ми харесва, обаче, клъча ѝ - цвят, модел, завършек - с удоволстие бих я взела.

Общи условия

Активация на акаунт