Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 867
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 915
Фредерик и Софи присъстваха на Serpentine Summer Party. Бляскавото събитие е ежегодното набиране на средства за галерия „Серпентин“
Софи носеше гащеризон от Me + Em и чанта Aspinal of London.

Лейди Амелия Спенсър и лейди Елиза Спенсър също присъстваха на Serpentine Summer Party. И двете бяха с рокли от Anamika Khanna Couture и носеха чанти Aspinal of London. Aspinal наскоро обявиха сътрудничество със сестрите.

Маркизата на Бат е облечена в David Koma, а лейди Кити Спенсър е облечена в Dolce & Gabbana Alta Moda.

# 916
  • София
Максима развежда дамите в Ротердам
https://www.instagram.com/reel/DLUvi3GtU8X/

# 917
Еха, всички дами на Serpentine Summer Party са много хубави. Софи е страхотна, макар цвета да не е моя, на нея ѝ седи много хубаво.

Крал Чарлз присъства на прием, посветен на природата и финансите, в Ланкастър Хаус.

# 918
Максима развежда дамите в Ротердам
https://www.instagram.com/reel/DLUvi3GtU8X/

Помислих,че виждам двойно от жегата. Дамата в центъра е в същия нюанс като на Максима вчера или онзи ден. Много натрапчив и отличителен цвят.

# 919
  • София
Страхотен цвят!
Малко по-добри снимки

# 920
Крал Чарлз е домакин на прием за носителите на наградите на King's Trust Awards за 2025 г.

# 921
  • Някъде там
И днешната пола е разкош. Толкова детайлно красива.

Обаче друго ми стана по-интересно.
Не помня и тук да съм чела.
Ако белгийците  си имат салон с таван от черупки на бръмбари, то холандците си имат ДНК салон.
По време на фотосесията с президента Тръмп, кралят обясни уникалния дизайн на стените на ДНК салона, които представят изображения на ДНК-то на крал Вилем-Александър и кралица Максима, направени от тухли.

И като казах белгийците.
Матилде  вчера за посещението на коренното население в Ла Пинтана ми хареса  с костюма, но вечерта твърдо не.Много странен модел рокля. Само цвета е хубав.

Не е било държавен банкет, а дрескодът за събитието е „тъмен костюм/коктейлна рокля“.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:34 от daviz

# 922
  • София
Много елегантна е кралицата и днес Чудесна домакиня.
Интересен салон, загледах се сега в снимките с Тръмп.

И един "стар", но затова пък весел крал
https://www.instagram.com/reel/DLSyxbVINcb
„Провъзгласиха те за крал в същия ден, в който аз се родих.“ Кралете Фелипе и Летисия участват в забавен момент с дете от жилищния комплекс Бадия дел Валес.

„Това ме прави много стар“, отговори монархът на смеха на кралицата.

# 923
Амал Клуни колко е елегантна, страхотен стил има тя. Не знаех, че с Джордж са част от Kings trust.

“ Поздравления за сър Гарет Саутгейт с напълно заслуженото му рицарско звание. От дебюта ви в Кристъл Палас до това да бъдете мениджър на Англия. Благодаря ви за всичко, което направихте за футбола 🎖”
https://x.com/kensingtonroyal/status/1937905254504239511?s=46

# 924
Амал е много елегантна! Кити и Амелия са много хубави, нежни, елегантни и красиви, както винаги. Роклята на маркизата на Бат не ми харесва, но тя е много сладка и миловидна. Софи е с красив гащеризон в хубав ярък и весел цвят, това е подходящото събитие за подобен тоалет в ярък цвят.

# 925
  • Някъде там
Летисия приема на аудиенция женския национален отбор по футбол, който ще участва в Европейското първенство по футбол за жени 2025, което ще се проведе в Швейцария от 2 до 27 юли.

# 926

Белен и Карлос са станали родители за втори път. Синът им се казва Фадрике и се е родил на 9-ти юни. В семейство Алба, това име са носили вторият херцог Алба - Фадрике Алварес де Толедо и Енрикес, живял между 1460 и 1531 г., ключова политическа, военна и социална фигура в историята на Испания по време на католическите монарси и четвъртият херцог Алба - Фадрике Алварес де Толедо и Енрикес де Гузман (1537-1585) - втори син на Фернандо Алварес де Толедо, известният велик херцог на Алба, един от най-могъщите военни в Испания през 16 век.

# 927
  • Някъде там
Да им е здраво момченцето и след време да настигнат батко и кака с момиченце.
Летисия какъв стегнат  крак показва...
Докато родителите й са в Чили, Елизабет има гости. Децата от болницата  носеща нейното име.

Рокля  от Zara.
Обици от майка й.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 21:13 от daviz

# 928
  • София
Дано им е на късмет Летисия на отбора.
Много добре изглежда, усмихната, в настроение.

Честито момченце на Карлос и Белен. Херцогът на Алба сигурно е много щастлив дядо - две внучки, два внука, още едно бебе напът. Интересно име на малкия.

Елизабет е много фина и елегантна млада жена. Рокля изглежда много по-добре върху нея отколкото на манекенката.
Още ли няма яснота за следването ѝ?

# 929
Летисия ми е любимка. За мен е кралицата, която излъчва най-много класа - и в поведение, и в облекло.

Общи условия

Активация на акаунт