Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 825
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 930
  • Някъде там
Дано им е на късмет Летисия на отбора.
Много добре изглежда, усмихната, в настроение.

Честито момченце на Карлос и Белен. Херцогът на Алба сигурно е много щастлив дядо - две внучки, два внука, още едно бебе напът. Интересно име на малкия.

Елизабет е много фина и елегантна млада жена. Рокля изглежда много по-добре върху нея отколкото на манекенката.
Още ли няма яснота за следването ѝ?
Казаха, че ще кажат на по късен етап. Предполагам преди началото на новата учебна година. Тя сега кара стаж в някоя от институциите в Брюксел.
И аз я харесвам.Чудесни младежи и девойки растат. Усмихнати, общителни, отговорни. Вчера и Амалия ми направи впечатление как разговаряше със всички не само поздтава, особено с Макрон.

Шарлийн и децата трябваше да придружава Алберт в Япония, но заради обстановката в Близкия Изток, е решено, че те няма да пътуват.

# 931
Чарлз изглежда в чудесно настроение, изглежда че винаги се забавлява на подобни събития.
Амал пък е Heart Eyes
Харесват ми обувките на Летисия. Както винаги е талон за елегантност.

# 932
Страхотна снимка от днес на Уилям.

Принцеса Юджини присъства на благотворителната гала вечер по случай 25-ата годишнина на галерия „Тейт Модерн“ тази вечер.
Принцесата на Йорк носеше миди рокля от „Self-Portrait“ на стойност 420 паунда.

# 933
  • Някъде там
Нигерийската първа дама и Мери обявяват подкрепата на Дания за инициативата „Десет милиона по-безопасни раждания“ с подкрепата на посолството и UNFPA, който е под патронажа на Мери.
Скрит текст:
Днес имах удоволствието да се присъединя към Нейно Величество кралица Мери Елизабет на Дания при официалното обявяване на подкрепата на Дания за инициативата „Десет милиона по-безопасни раждания“, организирано от посолството на Дания в Нигерия и UNFPA.
Това партньорство бележи значителна крачка напред в нашата обща ангажираност за защита на живота на жените и новородените в Нигерия.
Поздравявам правителството на Дания и UNFPA за тяхната непрекъсната подкрепа в насърчаването на майчиното здраве и правата на жените.
Заедно градим бъдеще, в което всяка жена има право на безопасно раждане и достойно обслужване.
Информацията от профила на Дкс за официалното посещение на Мери , което се основава на стратегията на датското правителство за Африка и желанието за засилено датско участие на континента.
Скрит текст:
Нигерия е най-населената страна в Африка и една от най-големите икономики на континента. На 24 и 25 юни Нейно Величество Кралицата беше начело на официално посещение в страната.
Посещението, което се основаваше на стратегията на датското правителство за Африка и желанието за засилено датско участие в Африка, беше фокусирано, наред с другото, върху датско-нигерийското сътрудничество в областта на бизнеса, културата и здравеопазването.
Първият ден от посещението се състоя в столицата Абуджа, където кралицата заедно с министъра на образованието и науката Кристина Егелунд бяха посрещнати от президента на Нигерия Негово Превъзходителство Бола Ахмед Тинубу. На срещата, която се състоя в президентската вила, присъстваше и първата дама на Нигерия Олуреми Тинубу.
Същата вечер кралицата участва в прием, организиран по повод посещението на Нейно Величество, с участието на нигерийски, датски и международни представители, сред които представители на бизнеса, дипломацията и правителството. Приемът започна с реч на кралицата.

Страхотни думи за Мери от жена присъствала на коктейла в нейна чест. Жената се е борила с рак на гърдата и сега има асоциация която помага на жени борещи се със същото.

Вчера имах честта да присъствам на специален прием в Абуджа в чест на Нейно Величество кралица Мери на Дания – една вечер, която няма да забравя скоро.
Нейно Величество беше истински вдъхновяваща с благородството, елегантността и искрената си сърдечност. Тя говори с дълбочина и яснота за дълготрайните отношения между Дания и Нигерия, а аз бях впечатлен както от нейното присъствие, така и от чувството й за хумор (особено от лековатата й шега за това, че е забравила очилата си).
Това, което дълбоко адмирирам в нея, е нейната ангажираност към социалното въздействие чрез фондацията „The Mary Foundation“, която тя лично създаде през 2007 г. и която се фокусира особено върху областите на майчиното здраве и превенцията на домашното насилие. Едно е да водиш, друго е да водиш с eмпатия и цел – а тя е пример и за двете. Красота и ум.

Фондация „Мери“, която тя лично създава през 2007 г. и която се фокусира особено върху областите на майчиното здраве и превенцията на домашното насилие.
Приемът се проведе в The Nordic, най-новият бижу на хотелската верига Nordic Hotel. Посещението на Нейно Величество в датски хотел в Нигерия беше значимо и символично празнуване на междукултурните връзки.
Винаги съм обичала простия „начин на живот” на скандинавците. Вчера това беше наистина очевидно.
Като дъщеря на финландска майка, винаги съм ценила скандинавските си корени и снощи се почувствах горда, че споделих този исторически момент с моето разширено датско „семейство“.
https://www.instagram.com/ashadeofpinkafrica

# 934
  • София
Неслучайно датската кралска двойка и в частност кралицата има толкова висок рейтинг сред датчаните. Отличен посланик на страната си!! Фондацията ѝ винаги подкрепя важни каузи, особено свързани с (женското) здраве.

Днес едната ми проектоснаха 🤣 става на 20.

Очаквам с нетърпение лятната фотосесия, за да видим всичките принцеси.

# 935
  • Някъде там
Честита да е любимата ми красавица Алексия..
И аз чакам фотосесията и Мамбо.

# 936
Принцът и принцесата на Уелс, съвместни патрони на Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс, приеха вчера следобед г-жа Мелинда Френч Гейтс (основател на Pivotal) в замъка Уиндзор.

Хареса ми този колаж.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 11:08 от Не се сърди, човече

# 937
  • София
И двата тоалета на Мери от вчера никак не ми харесват, кройката на полата я прави доста широка в ханша, но може и от стойката която е заела да е. С роклята също ми изглежда по-едра, може би заради колана, който е сложила
Скрит текст:

Много е сладка Алексия, да е честита/ и моето момче е на 20 Stuck Out Tongue Closed Eyes /

# 938
  • Някъде там
Пуснаха още информация, за програмата.
Мери разказва за нея.
След прочетеното подозирам, че ще има  посещения и в Етиопия и Танзания които също са част от програмата.
Скрит текст:
Почти две десетилетия следя глобалното развитие в областта на майчината смъртност.
Въпреки глобалния спад в майчината смъртност от 2000 г. насам, напредъкът е забавен и няколко глобални кризи сега заплашват да обърнат тази тенденция.
На всеки две минути умира една жена от причини, свързани с бременност или раждане. На всеки четиринадесет секунди новородено бебе споделя същата съдба.
Заедно с UNFPA, Maternity Foundation и Министерството на външните работи на Дания започнахме да проучваме идеята за конкретна и целенасочена концепция, която може да подобри качеството на помощта, предоставяна от акушерките и здравните работници.
Много съм горда, че във вторник в болницата Maitama District Hospital в Абуджа успяхме да обявим резултатите от това силно
партньорство, а именно „Инициатива за 10 милиона по-безопасни раждания“. Инициативата се основава на амбициозната цел да се предостави на 10 милиона жени достъп до по-безопасно раждане до края на 2030 г. в цяла Африка на юг от Сахара.
Като патрон на инициативата, с нетърпение очаквам да проследя 10 милиона по-безопасни раждания – първоначално в началната фаза, която ще се проведе в Нигерия, Танзания и Етиопия.
Страхотна  е и тази програма определено.
Неслучайно датската кралска двойка и в частност кралицата има толкова висок рейтинг сред датчаните. Отличен посланик на страната си!! Фондацията ѝ винаги подкрепя важни каузи, особено свързани с (женското) здраве.
Любими снимки..

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 13:18 от daviz

# 939
  • София
Тази рокля колкото повече я гледам, започва да ми харесва. Единствено закопчаването догоре не ми допада, може би е под влияние на жегата навън.

Топът на Летисия от вчера много ми харесва, този път е заложила и на видни бижута.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 20:34 от Lana

# 940
Роклята на Мери не ми допада, прилича на така нехаресваните тук пеньоари.

Да е честита Алексия, тя е взела най-доброто от родителите си що се отнася до външен вид.

# 941
Неотдавнашните здравословни проблеми на Кейт Мидълтън не са били просто незначителен инцидент – те почти ѝ коствали всичко. Хора, близки до двореца, разкриват, че принцесата на Уелс е преминала през изключително трудни 18 месеца, борейки се с рак и подлагайки се на интензивна химиотерапия, която я е оставила физически и емоционално изтощена.„Тя има късмет, че изобщо може да говори за възстановяване“, казва добре осведомен кралски източник пред Daily Beast.
Докато обществеността се чудеше на отсъствието ѝ от ключови кралски събития като Royal Ascot, нейни близки споделят, че решението да се оттегли е било дълбоко лично – и крайно необходимо. След претърпяна коремна операция и химиотерапия, проведена чрез хирургически поставен порт, Кейт се е нуждаела не само от медицински грижи. Тя е имала нужда от пространство – да си поеме дъх, да се свърже отново със себе си.
Източник споделя пред кралския кореспондент Ребека Инглиш, че този труден период е донесъл на Кейт неочаквана умствена яснота. В момента тя поставя здравето и семейството си на първо място – и наистина, има ли нещо по-важно в живота?
Сега основният въпрос е какво предстои за Кейт Мидълтън през тази година. Очаква се тя да направи кратка поява на "Уимбълдън", както и евентуално да присъства на държавното посещение във Франция на 8 юли. Въпреки това, източници разкриват, че графикът ѝ ще остане силно ограничен. Не очаквайте да я виждате често това лято – според съобщенията, тя се оттегля в Норфолк, за да прекара заслужена почивка със семейството си.

# 942
😞
Хубаво е, че са проумяли кои са истински важните неща, жалко, че по този начин
Неотдавнашните здравословни проблеми на Кейт Мидълтън не са били просто незначителен инцидент – те почти ѝ коствали всичко. Хора, близки до двореца, разкриват, че принцесата на Уелс е преминала през изключително трудни 18 месеца, борейки се с рак и подлагайки се на интензивна химиотерапия, която я е оставила физически и емоционално изтощена.„Тя има късмет, че изобщо може да говори за възстановяване“, казва добре осведомен кралски източник пред Daily Beast.
Докато обществеността се чудеше на отсъствието ѝ от ключови кралски събития като Royal Ascot, нейни близки споделят, че решението да се оттегли е било дълбоко лично – и крайно необходимо. След претърпяна коремна операция и химиотерапия, проведена чрез хирургически поставен порт, Кейт се е нуждаела не само от медицински грижи. Тя е имала нужда от пространство – да си поеме дъх, да се свърже отново със себе си.
Източник споделя пред кралския кореспондент Ребека Инглиш, че този труден период е донесъл на Кейт неочаквана умствена яснота. В момента тя поставя здравето и семейството си на първо място – и наистина, има ли нещо по-важно в живота?
Сега основният въпрос е какво предстои за Кейт Мидълтън през тази година. Очаква се тя да направи кратка поява на "Уимбълдън", както и евентуално да присъства на държавното посещение във Франция на 8 юли. Въпреки това, източници разкриват, че графикът ѝ ще остане силно ограничен. Не очаквайте да я виждате често това лято – според съобщенията, тя се оттегля в Норфолк, за да прекара заслужена почивка със семейството си.

# 943
Индексът на социалната власт 2025: Кой влезе в топ 10 на списъка на Tatler за най-влиятелните в страната?
Принцът и принцесата на Уелс оглавиха Индекса за социална власт на Tatler за 100-те „най-социално значими хора“ във Великобритания през 2025 г.
1.ПРИНЦЪТ И ПРИНЦЕСАТА НА УЕЛС
Астън Вила, красотата на природата, тенисът: принцът и принцесата на Уелс имат много страсти и има много неща, на които да се възхищаваме в кралската двойка, особено грацията и дързостта, проявени от Катрин след диагнозата ѝ за рак. Те ще имат кралство, което ще ги управлява с времето, което ги прави двойка номер 1, която да поканите на масата си.
https://www.tatler.com/gallery/tatler-social-power-index-2025

Принцът на Уелс днес в двореца „Сейнт Джеймс“. Принцът, като основател на програмата „United for Wildlife“ на Кралската фондация, присъства на кръгла маса на високо ниво, озаглавена „Пазителите на природата: По пътя към COP30 и след това“.

# 944
Явно няма намерение да я маха тая брада.

Общи условия

Активация на акаунт