Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 799
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 990
  • Някъде там
Ансамбъла на Мери днес е много стилен, изглежда великолепно! Обеците й са много красиви, дали ги е носила и преди?

Май не се е боядисвала Раджва, вероятно игра на светлината? Обаче й искам чантата Heart Eyes
Много пъти. Тя е фен на този тип обици и има най-различни. Тези конкретно са по поръчка от датски бранд.
Dulong Fine Jewelry от който има много бижута.
https://dulongfinejewelry.com/en
Миналата година в Бразилия.

# 991
Не знаех, че Рания и йорданското кралско семейство са близки с Безос.

За мен е огромна изненада това кралско присъствие имайки предвид ясно изразената на думи позиция от Абдула и многогодишната политика на Безос - подкрепа за Израел и изразяваната отскоро подкрепа към политиката на Тръмп.

# 992
И на мен ми е интересно какво ги свързва. Или Безос са поканили всичко живо на тоя свят.
Рания снощи с много грозна рокля

Раджва само на видео се вижда.
https://x.com/desertcrowns/status/1938509188130316313?s=46

Мери на вечеря в Лагос. И тя като Рания с кофти рокля.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:39 от Не се сърди, човече

# 993
И дори е скъсана на мишницата

Обявяват Кейт Уинслет за посланик на Кралската фондация на Чарлз.
"Много сме развълнувани да приветстваме Кейт във фондацията и очакваме с нетърпение да работим заедно, за да продължим да осъществяваме мисията си за изграждане на устойчиви общности и трансформиране на живота на хората".

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:41 от Tinо

# 994
Кейт Уинслет очаквано стана посланик на фондацията на „Кралят“.
Според мен има и същите виждания като принцесата на Уелс за природата.Ще е хубсво да ги видим заедно в някой проект.
https://x.com/kingsfdn/status/1938494279699095598?s=46

# 995
Ансамбъла на Мери днес е много стилен, изглежда великолепно! Обеците й са много красиви, дали ги е носила и преди?

Май не се е боядисвала Раджва, вероятно игра на светлината? Обаче й искам чантата Heart Eyes
Много пъти. Тя е фен на този тип обици и има най-различни. Тези конкретно са по поръчка от датски бранд.
Dulong Fine Jewelry от който има много бижута.
https://dulongfinejewelry.com/en
Миналата година в Бразилия.

По принцип, хич не харесвам такива шарки, но стайлингът на Мери е чудесен с тази рокля. Въобще не я усещм като нещо бабешко. Хубави сандали и обеци и най- вече прелестна Мери.

# 996
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Рания какво е облякла? Раджуа от видеото изглежда много добре, харесва ми. Само ми се иска да смени тези кафеви тонове, красива жена е, има нужда от нещо свежо. На Мери роклята ми е интересна.

# 997
Не знаех, че Рания и йорданското кралско семейство са близки с Безос.

За мен е огромна изненада това кралско присъствие имайки предвид ясно изразената на думи позиция от Абдула и многогодишната политика на Безос - подкрепа за Израел и изразяваната отскоро подкрепа към политиката на Тръмп.
Е, той само си приказва, иначе знаем чий човек е и кой поръчва музиката, почти ежемесечните обиколки говорят достатъчно.

# 998
  • Някъде там
Много ефирна и красива рокля особено в движение. Харесва ми въпреки скъсаното.

Иман и Джамил не могат да се видят хубаво, но и те са на сватбата.

Роклята на Рания не.
На Раджва  ми харесва като стил.
Дано и на Иман има по хубави снимки.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:59 от daviz

# 999
Абдула се движи след парите, а и няма избор и ще играе по свирката на Израел колкото е нужно.
На Рания роклята не ми харесва, а и сякаш пак си е пипала лицето. Беше толкова красива жена, щеше да остарява разкошно.

Красива рокля на Мери, бих я носила. Неприятно това с ръкава, но на всяка от нас се случва.
Раджва ще сияе в по-светли тонове, наистина. Дано излязат още снимки, да оплакнем очи.

Обожавам Кейт Уинслет, чудесен избор на Чарлз. Тя е изключително усърдна в работата си относно безопасността на социалните медии при подрастващите. Да не говорим каква прекрасна актриса е.

# 1 000
Нищо странно няма, Йордания е един от най-верните съюзници на САЩ в Близкия изток, без значение кой е президент. Казват от кумова срама тук-там по нещо, но на политиката им не се отразява.

Приятна рокля на Мери,  случват се скъсвания на дрехите, нищо срамно няма.

Рания е с много странна рокля, някой сякаш е стоял и се е чудил какво да й добавя.

# 1 001
Що за произведение , наистина, това на Рания...

Роклята на Мери е много красива, изглежда е от много тънък и фин плат, получават се такива скъсвания на ръкава.

# 1 002
Изобщо не ми харесва роклята на Мери. Толкова микс от стилове, че ме заболяват очите. Малко навява асоциация за тези дето се подават в рекламите на шейн във фейсбук-а.

# 1 003
  • Някъде там
Клип в който се виждат  по хубаво и на Иман и на Раджва роклите. Обаче на Рания така отдалече роклята има страхотен силует.
https://www.instagram.com/reel/DLZhfdbNkUs
Безос и в двореца  е гостувал.

# 1 004
Роклята на Мери й е тясна в раменете, затова се е разкъсала там, където има напрежение при движение. Лично на мен ми прилича на нощница и ръкавите са прекалено дълги и широки.

Благодаря за разясненията за йорданците, тук в темата често се пише с възхищение как Абдула се противопоставял на ТРъмп. Явно и при тях всичко е цирк.

Общи условия

Активация на акаунт