Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 761
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 1 035
Много приятен младеж на лейди Луиз гаджето. Висок и я следи с поглед.
Роклята на Мери ми харесва - свежа и женствена.
Даже на Рания роклята ми харесва. Много е грозна, но различна и интересна. Пък и на това шоу точно пасва такъв стил.
Раджва е с хубава рокля, само цветът малко умрял.

Доста престъпления е натрупал норвежкият син. Предполагам, че има поне още толкова неразкрити. Неприятен ми е с това, че въпреки че го хванаха, продължава със същото, дори не прави опит да се разкае или поправи. Леке.

# 1 036
  • Някъде там
Емануел, най-малкият син на Филип и  Матилде, започва кариера като диджей под псевдонима DJ Vyntrix.

Не знам те излетяха ли. Пак проблеми със самолета имаха.

Мария-Тереза приема на аудиенция представители на „Туристическия офис на град Люксембург“ (LCTO) за традиционното връчване на чек в полза на Фондацията на Великия херцог и Великата херцогиня.
Скрит текст:
Този чек на стойност 45 646,70 евро е резултат от туристическите посещения на Великохерцогския дворец през лятото, организирани от службите на града от 1977 г. насам. Сградата – една от най-популярните атракции на столицата – е била посетена от над 9773 души през 2024 г.
Тази година дворецът ще бъде отворен от 14 юли до 31 август.
Много добре изглежда Мария Тереза днес. Добре подбран за фигурата й тоалет.

Максима  днес е домакин на  среща на социално-икономическия съвет в двореца Noordeinde.

# 1 037
Рания не беше ли с дълга коса?

# 1 038
Ракия ми е Летисия на тези необработени снимки.

Мариус продължава,  защото маминка го защитава и му пази гърба. Срам за кралското семейство са и двамата.

# 1 039
Щеше ми се Раджва да е на преден план с тоалета на свекървата.

# 1 040
  • Някъде там
От Иман пак почти нищо се не вижда. Уж и те на сватба пък една снимка да се виждат целите нямат.
А изглежда красива рокля в хубав цвят и тази както  и вчерашната.
Хубави обици иначе.

На Рания тази рокля е страхотна.
Armani.  

Бременната Беатриче  много хубава.
Само чантата и обувките не са моето.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 22:35 от daviz

# 1 041
Прави ми впечатление,че и във Венеция младите йорданци стриктно спазват протокола и вървят на крачка след кралицата. Тя пък нещо е прекалила с грима, вместо да я освежи,ефектът му е обратен.

# 1 042
Рания е доста различна на необработените снимки. Тази дължина на косата й отива. Последната рокля е страхотна. Добре че е тя да внася малко стил в тази безумица от пластмасови жени.

# 1 043
Като видя рокли с яка в жега на 30 градуса и ми става лошо. Раджва май е и в черно и тая зализана коса не ѝ прави услуга.
Рания пак не ми харесва, много кофти избор на рокли и тия наметки..

# 1 044
Значи според полицията Мариус е паднал в собствения си капан. Нарушавайки забраната за контакт с пребитата бивша от август, с което започна и целия процес, даде възможност на полицията да го арестува и изземе мобилни телефони, компютър, хард дискове и други негови електронни устройства. На тези устройства полицията е открила огромен брой снимки и видеа, които разбира се са веществени доказателства срещу Мариус. Един журналист пита защо Мариус пази компроментиращи него снимки и видеа и един криминолог отговаря, че обикновено престъпниците, които си пазят така доказателства за престъпленията, или го правят, за да си подсилват самочувствието и чувството на безнаказаност, или за да изнудват жертвите си.
Съобщава се също, че много от снимки и видеата показват жертви на сексуалните му посегателства, които не е лесно да се идентифицират. Тоест реалните му жертви са много повече и тези жени може би никога няма да узнаят на какво са били подложени в безпомощно състояние от Мариус.
Почти всички идентифицирани жертви, които са били привикани в полицията да им се покаже на какво са били подложени, твърдят, че никога не са се съгласявали да бъдат снимани в такива ситуации. Това го твърдят адвокатите на жените.
Само една от жертвите, която не се смята за изнасилена, защото преди видеозаписа, където Мариус се гаври с нея, докато тя е в безсъзнание, твърди, че са правили доброволен секс и всичко е наред. Мисля, че полицията закри нейното обвинение за изнасилване, макар че строго погледнато това, което Мариус е направил с нея, е наказуемо.
Помните ли случая, когато Мариус с висока скорост е карал кола по тесните пътечки в имението Скаугюм и почти блъсна един гардист с подигравателна реакция? И публикува видео в ТикТок със скоростомера и коментар за гардиста? Чудя се дали това е едно от пътните му нарушения. Мисля и един случай, дето го хванаха да кара кола след като книжката му бе отнета.
В същото време Юлиане е разочарована, че полицията е закрила нейното разследване за домашно насилие. Според адвоката й тя разбира, че системата е такава и че трудно се доказва нещо, станало преди толкова години, но за нея е трудно да приеме, че ще му се размине след всичко, което й е причинил.
(мой коментар - затова е важно да се пазят всякакви възможни доказателства и да не се чака дълго време, а и поне 2 от случаите на насилие са със свидетели, но явно полицията е преценила, че ще е трудно да се стигне високата летва за доказване на нещо толкова сериозно в съда).
Много е сериозна работата на Мариус. Ще е голямо дело догодина. Надявам се да не му се размине справедливо наказание, защото ако му се размине по-леко, защото майка му е следващата по ред кралица, това ще съсипе и последните останки доверие в институцията. И без това са на историческо ниско ниво от миналата година насам. Колкото и да бутат Ингри Александра и Сверре Магнус напред, няма замазване тоя скандал.

# 1 045

Йорданският принц Хюсейн
днес има РД- 31* Balloon

# 1 046
Жив и здрав да е Хюсеин и още хубава челяд да навъди. Много са сладки двамата с жена му,дано имат дълги и спокойни дни в размирния регион, който ще управляват един ден!

# 1 047
  • Някъде там
Поздрава от двореца.

Да е здрав и успешен Хюсеин. Щастието в лицето на Раджва и Иман си го има.

Харесва  ми много роклята на Иман.

# 1 048
Втория тоалет на Рания е много хубав, но не видях Раджуа, дамата в зелена рокля, Иман сестрата на Хюсеин ли е? Какъв е втория тоалет на Раджуа?

# 1 049
Много слънчев е този Хюсеин. Такава хубава усмивка 🙂
Иман ми се вижда променена и разхубавила се.

Общи условия

Активация на акаунт