Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 749
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 1 065
Много хубав цвят е роклята на Иман, не мога да преценя от тези снимки дали ми харесва, със сигурност в зелено е далеч по-красиво от в кафяво.

Аз не виждам разлика в дължината на косата на Рания,  но със сигурност няма да е първата кралска особа с различна дължина между папарашки и официални снимки

# 1 066

Аз не виждам разлика в дължината на косата на Рания,  но със сигурност няма да е първата кралска особа с различна дължина между папарашки и официални снимки
Съгласна съм. Или пък да имаш уж гъста коса, а кокчетата ти да са миниатюрни. Къде изчезва тази коса?

# 1 067
Роклята на дъщерята на Рания не ѝ прави услуга на фигурата, разширява я в ханша и талията, подчертва ниския ѝ ръст. На Рания и двете рокли не ми харесват, но втората определено е по-добре. Само не разбирам защо е избрала рокли с разголени рамена като след това ги покрива с шалове, можеше да си размени роклите с дъщеря си или Раджва, които са с рокли с покрити рамена и ръце.

# 1 068
  • София
Много ми харесва Иман, с все ниския си ръст (още се опитвам да разбера какъв недостатък е това), хубава рокля, красиви обеци и прическа. Майчинството много я е разхубавило.
Роклята на Рания също е хубава, с шала също стои добре.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 01:02 от Lana

# 1 069

Дамата в зелено беше Пени Начбул, графиня Маунтбатън от Бирма!
Графинята е близка приятелка и член на кралското семейство.

Пени освен близка приятелка на кралското семейство е и дългогодишната любовница на принц Филип. Покрай погребението му доста неща излязоха за нея и връзката им с Филип.
Това са слухове само.
Ако имаш достоверна информация, че е вярно може да я сложиш тук, а не само спекулации.

Зелената рокля на Иман не ѝ седи добре, но синята ми се иска да я видя в цял ръст, мисля че е по-хубава.
Дано да видим и някъде снимки на Раджва, че все е на заден план само.
От тая снимка отпред не ми харесва роклята и тая висока яка същи, но пък зависи от модела.

# 1 070
Роклята на Раджуа, от това, което се вижда изглежда интересен модел, но черното не ми е подходящо за сватба, а твърде високата яка и дългите ръкави не ми е ок за лятото. Защо Рания е с рокли с голи рамене, а снаха й и дъщеря й са в тези ужасно затворени рокли? На Раджуа сякаш не й отива толкова открито лице и пригледана коса, поне от тази снимка така ми се струва, няколко небрежни кичури биха стояли по- добре.

# 1 071
Много ми харесва Иман, с все ниския си ръст (още се опитвам да разбера какъв недостатък е това), хубава рокля, красиви обеци и прическа. Майчинството много я е разхубавило.
Роклята на Рания също е хубава, в шала също стои добре.

Колко е висока тя? Аз много я харесвам, и майка й също.

# 1 072
Роклята на Рания също е хубава, в шала също стои добре.

Колко е висока тя? Аз много я харесвам, и майка й също.
1.60 пише в интернет.

# 1 073
Аз като прочета Иман,все за бебето се сещам,голям сладкиш е,а таткото е толкова грижовен.

# 1 074
  • Някъде там
Малеее само си представям Раджва с роклята по която е направена нейната поръчкова на ливанската марка
HASSIDRISS.
Бранда има доста красиви и подходящи модели. Но, тя основно черно и кафяво избира да носи.
https://www.instagram.com/p/C4LXcLSKLqP
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 21:46 от daviz

# 1 075
Давиз, супер е роклята,но ако я купи,само мъжът и ще се радва на гледката

# 1 076
Сега излезе нова информация.
Делото на Мариус се очаква да се насрочи за началото на другата година. Прокурорът, да използвам българския израз, ще е зает с друго голямо дело септември, октомври и ноември. Декември едва ли ще се случва нещо, а двама от адвокатите в случая на Мариус ще са заети в друго голямо дело януари, февруари (ако някой обжалва решението на първата инстанция и има насрочено дело на втора инстанция). Значи или януари, февруари (ако няма дело на втора инстанция за двама от адвокатите), или март. А окончателния обвинителен акт ще излезе най-вероятно преди 2 септември тази година, преди да започне това друго голямо дело на прокурора.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 23:02 от Fenris

# 1 077
Херцогинята на Единбург наблюдава как дъщеря ѝ лейди Луиз Уиндзор завършва състезанието по време на третия ден днес, придружена от Феликс Да Силва Кламп и графиня Маунтбатън от Бирма.

# 1 078
  • София
Много добре и стои това червено на Софи, но кройката в прави малко едра.
Само първата рокля на Рания ми харесва, но цветовете не са за нея. Ще отиват на руса жена или с тъмна коса, но с по-студен тен. Рания е за цветове като роклята на Иман или нещо в цветове на скъпоценни камъни. Втората и рокля(розовата) ми е грозна.
Не ми харесват роклите и на Иман, и на снахата.

# 1 079
Софи много ѝ ходи това червено и тези сламени шапки.
А Луиз каква хубава спортна фигура има, браво.

Общи условия

Активация на акаунт