Кралски работи и клюки - юни 2025

• 78 875
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 1 080
Снимките от състезанието с Луиз не са ли от един ден? Не ми се вярва Софи да се появи два поредни дни с една и съща рокля.

# 1 081
5 от разследваните жертви на Мариус не искат да бъдат част от процеса. Според адвокатите им, те смятат ставащото за изключително травматизиращо и искат просто да продължат с живота си. Става дума за жени, които са били подложени на сексуални издевателства от Мариус. Издевателствата на някои от тях са се случили преди много време и давността е изтекла, а на други доказателствата полицията е несигурна дали ще са достатъчни за осъдителна присъда. Това са случаи, които полицията е разкрила, преглеждайки снимков и видеоматериал. Тези 5 случая за закрити от полицията и тези 5 жени не възнамеряват да обжалват решението. Полицията е идентифицирала между 15 и 20 жертви на Мариус общо и той е бил на 14 разпита от август насам. Много от видеата са били в скрита папка на мобилния му телефон, която не е била видима.
Друга от жертвите, която полицията е разследвала, че е била изнасилена с полов акт през 2014/2015, също е със закрит случай, но тя ще обжалва решението. Нейният адвокат твърди, че доказателствата са достатъчно за осъдителна присъда.

А най-старата дъщеря на Марта Moд Ангелика днес обяви публично, че е бифил.

# 1 082
Всичко е много гнило в Норвегия.

# 1 083
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Може ли разяснение какво е бифил?

# 1 084
Бисексуален.

# 1 085
Дали не искат да са част от разследването или мама и тати са упражнили натиск, както предния път?! Хич не ми е гнило, много е ясно какво става там. Абсурдистан.
Този престъпник защо не е в затвора където ще му е по-трудно да употребява наркотици и да насилва?!

# 1 086

Благодаря. Убягна ми българската дума, затова написах норвежката. Тя е и дъщерята, която най-много прилича на баща си - и откъм усет и влечение към изкуство, и като характер. Другите две са копие на майка си.

А иначе няколко от жертвите чрез адвоката си са изразили точно това недоумение, че Мариус не е  задържан под стража до делото, а си се вихри по луксозни партита в чужбина и си живее лукс живот все едно нищо не е станало. Знае се кой плаща сметките - престолонаследниците. Той е безработен и през годините е имал съвсем символичен доход чат-пат. Толкова години кокаин и алкохол и скъпарски живот е плащан от родителите, които пък се издържат от данъкоплатците. Не се учудвам, че подкрепата за кралското семейство и монархията като форма на управление е рекордно ниска тук напоследък. Марта и нейния шаман също не вдигат авторитета ... Кралският зет заплаши поредните журналисти със съдебни дела и в Норвегия, и в САЩ. Били публикували част от лични разговори с него, в които плюе по норвежците. Журналистите казват, че не е личен разговор и че всеки е наясно, че като говориш с журналист, рискуваш казаното да се публикува. Иначе шаманът предпочита звукови файлове, а не да пише текст. Още по-добре - чува се неговия собствен глас.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:18 от Fenris

# 1 087

Аз само отговорих на въпрос, а колко е важно да се знае не ме интересува.

# 1 088
Поне платиха ли си задълженията по сватбата шаманови?

# 1 089
Крал Фелипе VI и кралица Летисия в Кралския Алкасар в Севиля на вечеря за световни лидери по случай Конференцията на ООН.
Летисия с много хубава роклята на Carolina Herrera, която е носена и преди.

Определено с вдигната коса е по-добре и с високия ток.

# 1 090
Всички тези новини относно Норвегия са ужасяващи. Една жертва е ужасяваща, а в случая става въпрос за 20на. За съжаление има огромно, огромно кално петно върху норвежкото кралско семейство. Не само действията на Мариус, но и всички изцепки на майка му, която активно го покрива, заличава следи, преговаря с жертвите, нежеланието този психичноболен и опасен на околните човек да бъде вкаран в клиника. Дори наглостта да продължават да му осигуряват толкова видим охолен начин на живот - почивките и партитата не са спрели. Поне можеха да не му дават да разполага с такива огромни суми и да парадира с тях, а да го държат близо до себе си и да го контолират. В крайна сметка парите, с които живее идват и майка му и престолонаследника, той няма негови си лични.

# 1 091
Верчето, не. Не са си платили задълженията. Аз още не мога да проумея как е възможно да правиш такава голяма сватба като толкова публична личност и после да не си платиш сметките на фирмите, които си наел да ти организират сватбата. Не е като Марта да няма пари ... Шаманът не знам какви пари има, няма собствено жилище никъде, а живее под наем, но Марта има цял голям имот, който пусна за продажба, неотдавна продаде един друг имот, който й бе подарен от родителите й за сватбата и се водеше кралска вила, купи си и цяла къща в скъп квартал в скъпа община, а и печели добре от съдружник във фирмата за дрехи Hest. Да се прави на дръж ми шапката и да увърта да не плаща сметките си е безобразие. Може да се е отказала от кралски задължения като ''работещ роял'', но си ползва титлата да печели пари напук на желанието на баща си и уговорката с него ...
Малко ги съжалявам краля и кралицата. И с двете им деца не се получи, а снаха и зет допринасят за срама.
Марта беше казала в едно интервю, че е много доволна, че с починалия й бивш съпруг са решили трите им дъщери да нямат титли и да живеят свободен живот като само избират професия и какво да правят. Голямата се насочи към изкуството, средната към гримове и мода, малката към коне. Поне те трите засега не са се забърквали в скандали.
Но пък с Мариус съвсем го закъсаха, което си е най-вече вина на Метте-Марит и Хокон, които го отгледаха такъв и му спонсорираха начина на живот. Знаели са много добре какви ги върши и с кой другарува. Той самият каза в разпит в полицията, че са знаели кои са му приятелите (големи престъпници). А майка му 100% е знаела за кокаина още когато той беше хванат от цивилни полицаи на един фестивал точно след като беше употребил кокаин. Това се случи през 2017 и той е бил там с много близка приятелка на майка си, която е станала свидетел на всичко. 100% е казала на Метте-Марит какво е станало, значи той е бил наркоман поне от 2017, ако не и по-рано и майка му поне от тогава е знаела. И въпреки това е получавал 20 хиляди крони на месец години наред. Това е една голяма сума чисто на месец, когато не плащаш наем, бензин и мама ти пазарува (това той го каза на полицията). Очертава се една много нелицеприятна картинка.
А, относно едното изнасилване, което е точка от обвинението, казаха, че само за него наказанието е поне 4 години затвор с горна граница 10 години. За многократното нарушаване на забраната за контакт затвор до 2 години. За домашно насилие до 6 години затвор. За вандализъм глоба или 1 година затвор. За каране без книжка, заплахи, и другите по-дребни до 1 година затвор.Не е лежал в арест да му се приспадне, така че много лесно ще му се съберат поне 10 години в затвор. И ще му е малко според мен.

# 1 092
  • в сърцето на един мъж...

Много красива рокля! И в двата варианта на прическата и обувките ми харесва!

# 1 093
  • Пловдив
Роклята на Раджуа, от това, което се вижда изглежда интересен модел, но черното не ми е подходящо за сватба, а твърде високата яка и дългите ръкави не ми е ок за лятото. Защо Рания е с рокли с голи рамене, а снаха й и дъщеря й са в тези ужасно затворени рокли? На Раджуа сякаш не й отива толкова открито лице и пригледана коса, поне от тази снимка така ми се струва, няколко небрежни кичури биха стояли по- добре.
Ей това е много интересен въпрос. Личи си кой дърпа конците в семейството. И горката снаха винаги е с по-зле изглеждащи рокли и си я държат облечена като типична мюсюлманка. Изобщо освен Рания другите са винаги покрити. Много прогресивно, мхм.

# 1 094
Фенрис, всичко, което пишеш за тези е толкова отвращаващо, ама и народа си мълчи и ги търпи? Едно е да де надруса с кокаин, друго е да изнасилва и пребива жени, на които им затварят делата или нямат достатъчно доказателства. Всичко е толкова цинично и гнусно. Намразих майка му само като й видя снимки тук заради цялата нагла история покрай сина й. Ако беше обикновен извършител вероятно щеше да е осъден, а за този все нещо не е достатъчно. Та той е престъпник, не са 2,12, а 20 са жертвите, как така още не е в затвора. Абсурдно е чак. Това е най-наглото кралско семейство.

Янтра, направо като приказката за Пепеляшка. Ще идеш на бал, ама друг път 🙂

Общи условия

Активация на акаунт