Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 91 684
  • 675
  •   1
Отговори
# 60
Да, от Лили. Специално съм ходила да го търся преди това и нямаше.

# 61
Luckystar единичните са от Старкорп, а мострата на Амуаж дойде като подарък от Делириум, откъдето поръчах сета.

# 62
# 63
# 64
Май в предходната тема се търсеше.
GFF Ferre Rose

И още от същото място...

Tom Ford for Man

Tom Ford for Men Extreme

Би трябвало да са налични, но за по-сигурно се обадете.

# 65
# 66
# 67
Ninfeo Mio е страхотен и изобщо не е за изпускане от любителите на тема смокини!

Al Haramain Portfolio Neroli Canvas

# 68
Благодаря за прекрасно подредената тема  Heart Желания за нови аромати нямам, само подновявам. Последна придобивка - Thameen Sceptre от Aromatix на добра цена.

# 69
Парфюмани, моля за помощ. Получих подаръчен ваучер от Дъглас и естествено ми се иска да го използвам за нещо наистина уау, което не мога да намеря от другаде (сайтове) на по-добра цена.

Дали имате наблюдения върху брандове, които присъстват в Дъглас, но се откриват трудно другаде? За момента се сещам само за бутиковата колекция на Булгари (Алегра) - и то нея не съм я търсила особено, може и да я има…

Издирвам по сайтове от известно време Нероли Амара, но не попадам на добра оферта, май го спират? Него си го има в Дъглас, ама ме е откровено яд да дам пълна цена, като знам, че други на бранда изскачат по 100-120 лв по сайтовете…

# 70
https://www.fragrantica.com/perfume/Khadlaj-Perfumes/Le-Prestige … Royal-101998.html Това е последното,което си купих от Парфимо. Нотино и Мейкъп са ме разглезили с бързата доставка,защото 4 дена ми се сториха много 🤣
И ето оферта за деня https://www.notino.bg/moncler/pour-femme-parfjumna-voda-za-zheni/p-16239920

# 71
Добър утро!
Малко ранен шопинг 😬
Нотино - дневна оферта с код ysl 20% на дамски парфюми. Бях се прицелила за black opium glitter тези седмици, та ако намерите и още един код за 10% е още по-добре. При мен така цената му стана 102лв за 50мл.

И една обувка отново на добра цена.
Отново с кодове. Аз имате еднократни от тези, които последно време пристигат в пликове с пратките им за 15% и един за 10% цената става супер. 

# 72
# 73
Аз доста кодове в пликове събрах от последните ми покупки в Нотино. Ще си ги ползвам един по един.

# 74
Kristina_Ivanov малееее как я докарахте тази цена , и аз искам за тази цена този парфюм на Каролина Херера

Общи условия

Активация на акаунт