Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 95 434
  • 675
  •   1
Отговори
# 570
  • София
kikithealien, благодаря за кода. Поръчах 50 мл Lancôme La Nuit Trésor Vanille Noire , с кодовете notino и 3G87P цената стана 86.73 лв. Цена без аналог.
Изпръсках мостра, много ми хареса. Женствен и секси, носи днк на Трезора, има мека леко опушена ванилия, ненатрапчива роза и вкусна медно-ликьорена нотка, удът е слаб и не е медицински.
https://www.notino.bg/lancome/tresor-la-nuit-vanille-noire-parfj … zheni/p-16287602/

# 571
Кода в Нотино 3G87P само за днес ли е валиден?

# 572
Благодаря за кода. Поръчах шампоани и душ гелове за година напред - 40%с код app+ още 10% с горния код.

# 573
  • Бургас
И с тези кодове се комбинира, ако някой си е генерирал, да си знае.

# 574
# 575
Кода в Нотино 3G87P само за днес ли е валиден?
Нямам представа от кога е валеден и дали ще го спрат. Тези кодове май са си на разни козметични студия, фризьори, гримьори и т.н. и те един вид нерегламентирано ги дават и на клиентите си да ги ползват. Последно като имаше такъв код го спряха 2-3 дни след като се разпространи.

# 576
Здравейте!
Извинявайте, ако не е за тук въпросът ми!
Преди малко направих поръчка от сайта на monna.bg. Заплатих онлайн поръчката си и вече имам блокирана сума.   
Потвърждение на емайл, номер на поръчка или съобщение от тяхна страна НЯМАМ..
До сега не бях пускала поръчки от тях и незнам как процедират, за това се включвам, ако можете да изкажете мнение, защото се чувстам леко измамена...Disappointed
Благодаря!

# 577
Здравейте!
Извинявайте, ако не е за тук въпросът ми!
Преди малко направих поръчка от сайта на monna.bg. Заплатих онлайн поръчката си и вече имам блокирана сума.   
Потвърждение на емайл, номер на поръчка или съобщение от тяхна страна НЯМАМ..
До сега не бях пускала поръчки от тях и незнам как процедират, за това се включвам, ако можете да изкажете мнение, защото се чувстам леко измамена...Disappointed
Благодаря!
Здравейте, това е нещо нормално. Каквото и да купите онлайн конкретната сума за покупката остава като блокирана, но не и осчетоводена! Това е така за да не може да използвате тази сума отново, тъй като тя вече е 'похарчена'!👍

# 578
Благодаря за включването, valiodj!
Въпросната блокирана сума не ме притеснява, а това, че нямам никакво потвърждение от тяхна страна, тъй като до сега не съм пазарувала от monna.bg...
Така ли процедират по принцип - без номер на поръчка или съобщение за потвърждение..

Има ли за какво да се притеснявам?

# 579
Благодаря за включването, valiodj!
Въпросната блокирана сума не ме притеснява, а това, че нямам никакво потвърждение от тяхна страна, тъй като до сега не съм пазарувала от monna.bg...
Така ли процедират по принцип - без номер на поръчка или съобщение за потвърждение..

Има ли за какво да се притеснявам?

Ще получите потвърждение. При мен това е ставало даже и на следващия ден.🙂

# 580
  • София
Miss_Vi, аз имам една-единствена поръчка от Monna, платена с карта (през декември 2024). Потвърдителен мейл от сайта на Монна не получих, но имах мейл от Paysera за направено плащане, в което беше цитиран търговецът, както и номер на поръчката. Проверете дали нямате такова съобщение, което да е отишло в спам папката. Получих си поръчания парфюм в срока, указан в сайта.
Ако сте поръчали като гост, опитайте да регистрирате профил със същия имейл, с който е направена поръчката - има някаква вероятност ретроспективно да се отрази в профила Ви (поне това е моят опит с други сайтове).
Също, обърнахте ли внимание каква прогнозна дата за доставка е изписана за дадения артикул? Голяма част от стоките се поръчват от външни складове и не пристигат за ден-два, имайте го предвид. Simple Smile
Отдавна не се споделят активно мнения за този сайт, от прочетеното дотук в темата оставам с впечатление, че трудно се осъществява комуникация с тях и бавно връщат пари при невъзможност за изпълнение на поръчка, но не са измамници в класическия смисъл. Дано всичко е наред. Flowers Four Leaf Clover

# 581
Yves Saint Laurent Libre Eau de Toilette 90 ml БО за жени - 141.00 лв

https://www.elfragrance.bg/yves-saint-laurent-libre-eau-de-toile … jeni-p-21695.html

# 582
Имате ли проблем при плащане с карта в нотино!?Парите са ми блокирани в същото време нямам имейл за потвърждаване на плащането

# 583
Имате ли проблем при плащане с карта в нотино!?Парите са ми блокирани в същото време нямам имейл за потвърждаване на плащането

Току що направих поръчка и платих с карта, нямаше проблем. Получих веднага потвърждение на мейл и поръчката се вижда в профилът ми.

# 584
  • София
Открих в пощата си два кода за 7,77 евро отстъпка
MLC777E-EC5IGQ
MLC777E-CLSVGS
Не знам дали са валидни, но със сигурност не съм ги използвала.
Отстъпката не е приложима за следните марки:
CHANEL, Clive Christian, Creed, DR. BARBARA STURM, Emil Élise, ESSENTIAL PARFUMS, INITIO, Laboratorio Olfattivo, LES BAINS GUERBOIS, Liquides Imaginaires, Maison Crivelli, Maison Francis Kurkdjian, Maison Tahité, Parfums de Marly, Roberto Ugolini, XERJOFF, L'Oréal Professionnel Paris SteamPod 3.0, 4.0 & 4 Glacial Utopia.
И за покупки над 29 евро.

Общи условия

Активация на акаунт