Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 95 219
  • 675
  •   1
Отговори
# 585
Снощи пуснах поръчка в Нотино с два кода

Днес сложих в количката за нова поръчка Lancome Idole Nectar 100мл. Приложих двата кода и цената стана много добра - 175лв. и стотинки...Опитах да платя с карта, но не успях. Преди малко отново влязох да опитам, но вече кода 3G87P не е активен.

# 586
За съжаление и при мен 3G87P не работи...Явно е спрян.

# 587
  • София
И аз успях вчера да се възползвам от него.

# 588
  • Melmak
Здравейте, имате ли представа къде мога да открия Alluring Fig на Kalotinis?
https://www.fragrantica.com/perfume/Theodoros-Kalotinis/Alluring-Fig-68196.html
Поръчах от Озон и ми отказаха поръчката след 5 дни чакане. Sad

# 589
DeskaT поръчали сме един и същи парфюм. Аз обаче се чудя дали да го задържа. Много го исках, ама сега нещо в жегите.... Не ми мирише достатъчно уау като за цената си, а 210 пак не е малко. Ще се почудя още ден, два. Подаръците са сладки, малко цвета е "интересен", но на мен ми допаднаха.
п.п. не е по темата, но тази самобръсначка е ужасна, не я препоръчвам.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 19:43 от Lale_Lili

# 590
DeskaT поръчали сме един и същи парфюм. Аз обаче с ечудя дали да го задържа. Много го исках, ама сега нещо в жегите....210 пак не е малко. Ще се почудя още ден два. Подаръците са сладки, малко цвета е "интересен", но на мен ми допаднаха.
п.п. не е по темата, но тази самобръсначка е ужасна, не я препоръчвам.
Да, не са малко 210лв. Преди време го бях мирисала в Дъглас и уж ми беше допаднал. Като пристигне ще видим как ще е. А като трайност как е? Цвета на подаръците и на мен ми идва малко в повече и тях ще ги видя на живо как са. Ако бях чула мнение за самобръсначката нямаше да я поръчам. А има ли самобръсначка, от която сте доволна? Извинявам се на групата, че отварям въпрос, който не е по темата.

# 591
Трайността и излъчването са добри. Сутринта се напръсках в 10, до към 13, все още го усещах на кожата си. В момента е 16.00 на кожата ми го няма, но се усеща по дрехите ми.
За другото ще пиша ЛС.

# 592
Имало валиден код за 10% за нотино, който се комбинира: 3G87P
Изключително благодаря,че споделихте и толкова народ се възползва.Редно е да си го кажем.❤❤❤

# 593
# 594
Имало валиден код за 10% за нотино, който се комбинира: 3G87P
Изключително благодаря,че споделихте и толкова народ се възползва.Редно е да си го кажем.❤❤❤
При мен едновременно Нотино и 3G87P не сработиха. Но се възползвах от 3G87P за което благодаря.

# 595
Versace Crystal Noir 50ml за 81.89лв.
https://makeup.bg/product/4137/
Не съм му фен изобщо, но знам че се харесва от доста хора.

Elie Saab Le Parfum in White EDP 90ml за 69 лв
https://fragrances.bg/elie-saab-le-parfum-in-white-edp-90ml-za-zeni-bez-opakovka

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 08:59 от Dareland

# 596
Получих известие от куриер за пратка от Нотино. Забелязах разлика в сумата. Съответно проверих поръчката и виждам, че кодът  3G87P  е анулиран при обработката. Проверете си поръчките. Не съм очаквала това от Нотино!

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 09:21 от Ellinor*

# 597
Получих известие от куриер за пратка от Нотино. Забелязах разлика в сумата. Съответно проверих поръчката и виждам, че кодът  3G87P  е анулиран при обработката. Проверете си поръчките. Не съм очаквала това от Нотино!

Здравейте, аз бих я върнал директно! Ще видя на каква цена ще я доставят при мен и ако има промяна ще я откажа!

# 598
След като поръчката ми от Нотино е все още в процес на обработка, предположих, че ще премахнат кода и съмненията ми се оказаха реалност.Нямам все още потвърждение, че ще я изпратят, но и аз ще я откажа, ако е анулиран кодът.

# 599
  • Пловдив
А моята даже вече е платена и свети статус "частична обработка". Каква ли акробатика ще приложат в случая!?

Общи условия

Активация на акаунт