Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 95 189
  • 675
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз ползвах кодовете и сега получих известие, че е предадена на куриер. Сумата беше същата, която платих през Револют карта

# 616
Попаднах на това
Много съм зле,сега от вас разбирам,че могло 3 кода да използвам 😆😆😆 Казвайте ги тези работи или аз не чета много задълбочено 😁 Нищо, нищо и на тази цена съм доволна.
Много тъпо от страна на Нотино да анулират кодове.Още по-тъпо,че е избирателно.

# 617
и моята мина с този код и с другия за -27 лв при първа поръчка. платих с карта и утре ще я получа на същата цена.
да видим дали ще се харесаме или ще го върна

# 618
А кои са работещите в момента кодове в Нотино - и с два ще се задоволя? Smiley Notino e eдиният, а другият?

# 619
App , но и двата са за определени продукти

# 620
Здравейте!
В Perfume-bg.eu

# 621
    Получих поръчката си от Нотино.Кодът не беше премахнат.

# 622
    На мен Нотино са ми анулирали злобно мострата😀
    За съжаление парфюмът е бегъл полъх на това, което беше в черната опаковка през миналия век.
    Скрит текст:

# 623
    Здравейте, порчъвали ли сте от озон? Чудя се дали да поръчам Идоле, имат 50мл тестер тоалетна вода за 129.99.
    Също има Идоле аура, 50 мл тестер, парфюмна вода за същата цена. Него не съм го "мирисала" и май няма да имам възможност скоро да отида някъде да го тествам.
    А може ли препоръка от къде и кой точно Идоле да взема?

# 624
    Не съм поръчвала парфюм от Озон, а книга. Коректен търговец. Доставиха безплатно до магазина им в Галерия Бургас.

# 625
    Доста хора от темата са писали за покупки на парфюми от озон, даже в настоящата има мнения.

# 626
    Много от нас са поръчвали парфюми от Озон. Оригинални са, коректен търговец е.
    Аз съм имала Idole Aura. Наподобява леко Олимпеа на Пако Рабан, но само със солената нотка. Ако вие харесвате този вайб, може Аура да ви хареса. Ако ли не, няма да сбъркате с класическия.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 16:14 от Lale_Lili

# 627
    Някой да е срещал в български сайт  Divine Elixir 50 мл ,че не ми се чака от Германия.

# 628
    • Карлово
    Здравейте, порчъвали ли сте от озон? Чудя се дали да поръчам Идоле, имат 50мл тестер тоалетна вода за 129.99.
    Също има Идоле аура, 50 мл тестер, парфюмна вода за същата цена. Него не съм го "мирисала" и май няма да имам възможност скоро да отида някъде да го тествам.
    А може ли препоръка от къде и кой точно Идоле да взема?
    Аз съм поръчала от Озон на Булгари "Омния Аметист" тестер. Хубав е, особено сега в топлото време.
    Кой Айдъл ще харесаш зависи от тебе самата. Аз харесвам всички от линията.

# 629

В makeup - Нещо ново, което ми се явяваше в тикток често последния месец и имаше хубави коментари. На добра цена са и 30 и 100мл. И доставката е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт