Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 468
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Това не е хубава оферта, не си губете времето с нея.

# 676
  • Асеновград
А, Panayotu, мерси Simple Smile
Вторите нещо цветовете не ми харесаха, но от първия линк си харесах и ги сложих в кошницата.
Усещам как ще се обзаведа с очила за целия китайски народ Joy
От първия ми дойдоха преди няколко седмици, и съм ги слагала рядко. Но вторите се оказаха много удобни и здрави, а при мен не изкарват дълго, из чанти и на път.

# 677
  • София
А, и аз затова ги взимам. Спазвам девиза "във всяка чанта и стая - очила" Joy  Надявам се да изкарат прилично време, това е.

# 678
Много са ми странни хора, които пишат отзиви в Тему и дават напр. 1 звезда или 5 звезди , без дори още да са изпробвали продукта  - излишно и глупаво...

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 19:09 от ellll

# 679
  • София
Да! Точно вчера четях отзиви и си мислех същото. "Получих продукта, не съм го пробвал/а". Що за отзив е това.... Пълна глупост.

# 680
  • Испания
Включвам се с голяма молба към тези,които получиха калъфи за автомобилни седалки.Мъжа ми иска да поръчам,но се обърках от много търсене.Не искам кожени,по скоро от плат,ленени, конопени..
И при мен беше изчезнал връщането на кредит за десетина дни,но днес се появи 50/85.
А и още нещо. Появи ми се нова оферта, която не мога да разгадая.

# 681
Е, все пак, ако на пръв поглед изглежда добре и работи - примерно едно зарядно, (включва се, няма дефекти, не е в смачкана опаковка) мога да му дам 5 звезди. После, ако се окаже, че нещо не е наред, мога да редактирам ревюто, но повечето хора забравят.

# 682
  • На изток от Ада
Perinatal тази оферга

# 683
Тази оферта ми я дава и на мен, но не я разбирам, колкото и да чета. Щяла съм да получа 3 подаръка, но да правя няколко поръчки?...

# 684
  • Асеновград
В предната тема съм дала отзив за калъфи - комплект за седалки, с реални снимки. Както и очаквах, задната се размества, те са на части с велкро където се съединяват. Предните са топ, много удобни.

# 685
  • На изток от Ада
За офертата 0.02 ст зависи от цената на трите неща.
Ето при два опита тук иска да купиш неща за 76 лв
а тук 322 лв

# 686
С купоните ми харесва повече - дори да са само за 30%, мисля, че мога да докарам по-ниска цена общо на избраните неща плюс подаръците.

Не помня дали съм давала отзив за това - харесва ми, ползвам го доста напоследък. Обикновено пушекът тече право надолу и прави вадички, като водопад. Не знам защо днес не пожела, въпреки че изключих охлаждането, за да не става течение.

И конусчето е от Тему.

# 687
А, Panayotu, мерси Simple Smile
Вторите нещо цветовете не ми харесаха, но от първия линк си харесах и ги сложих в кошницата.
Усещам как ще се обзаведа с очила за целия китайски народ Joy
milenaka Няма да си единствена с очила за целия китайски народ Simple Smile Вече имам поне 10 чифта. Очилата, които си поръчала са наистина за по-дребни лица. Купих ги същите, и на мен не ми седят добре. На мен ми пасна ето този модел https://share.temu.com/GpkrAOeD4CA , имам от тях в различни цветове, включително и бифокални. Рамките, макар и нежни, не са крехки.

# 688
  • София
Сигурни ли сте, че сте поръчали Лабубу, аз намирам само дрехи и аксесоари? Взех от Алиекспрес, че ме подлудиха.

Гумената чанта за плаж не я препоръчвам за плаж. Прилича на реплика на Оba

Вече е тествана на едноседмично море, няма деформация, вися си на плажа по 5-6 часа. Взех я, защото лесно ще се поддържа и почиства 😊

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 07:24 от sweetvit

# 689
  • Асеновград
Гумената чанта за плаж не я препоръчвам за плаж. Прилича на реплика на Оba

Вече е тествана на едноседмично море, няма деформация, вися си на плажа по 5-6 часа. Взех я, защото лесно ще се поддържа и почиства 😊

Сигурни ли сте, че сте поръчали Лабубу, аз намирам само дрехи и аксесоари? Взех от Алиекспрес, че ме подлудиха.
Аз също намирах само дрехи и аксесоари, бях писнала питане тук в темата, и ми пусна линк някой. Добре,че поръчах, много бързо се изчерпаха.

Излизаха при няколко търговеца, бях запазила и тези на по висока цена, но сега всички дават изчерпани.
Днес ще се разбере, дали са наистина Лабубу.

Общи условия

Активация на акаунт